Jump to content

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, Clash said:

Zvalavi danas zestoko od samog jutra.

Nasao eksploziv a i usmerio istrazne organe koji treba da je rezultat istrage.

A nije jis ni podne.

"Devojka je slala normalne poruke samo 18 minuta pre smrti. Ništa nije ukazivalo na to da bi učinila bilo šta protiv sebe, ništa čudno u njenom ponašanju. Ona je na to bila naterana, na koji način će utvrditi istraga.  Ali ono što je meni najstrašnije to je taj nedostatak empatije na fakultetima", naveo je Vučić. 

Hahahahahah kaze on koji je jedva docekao da smrt devojke iskoristi za napad na te iste univerzitete.Pu majku mu.

• Like 2
Posted

Iako sam mislio da od toga nema nista i da sprema 2027, od jutros mi deluje da Zvalonja ide all in na Vidovdan 2026. svestan da ce mu podrska samo slabiti. Krenuo je jako sa optuzbama o ubistvu, ovim duplim pasoms Orbanom oko eksploziva itd

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Iako sam mislio da od toga nema nista i da sprema 2027, od jutros mi deluje da Zvalonja ide all in na Vidovdan 2026. svestan da ce mu podrska samo slabiti. Krenuo je jako sa optuzbama o ubistvu, ovim duplim pasoms Orbanom oko eksploziva itd

Procenjivaće oni još i to ozbiljno ali ideja o junskim izborima uopšte nije bila besmislena, otkako se pojavila. Dugo je išao na odugovlačenje kako bi se naša strana umorila i razvodnila, da se strancima postavi kao jedino rešenje za mir&stabilnost i da mu ne treba puno da ukrade.

Međutim, trendovi u čru unutrašnjoj podršci, ekonomskoj situaciji i geopolitici mu ne idu na ruku, od onih najavljenih pomoći nema ništa jer nemaju para, tako da okolnosti neće biti bolje kako vreme prolazi. Dodatno, nema ni kandidata za preCednika, a na tim izborima ne može da stoji njegovo ime. 

Dakle, svašta je moguće i ne treba nijednu opciju unapred otpisati.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Barkley#34 said:

Procenjivaće oni još i to ozbiljno ali ideja o junskim izborima uopšte nije bila besmislena, otkako se pojavila. Dugo je išao na odugovlačenje kako bi se naša strana umorila i razvodnila, da se strancima postavi kao jedino rešenje za mir&stabilnost i da mu ne treba puno da ukrade.

Međutim, trendovi u čru unutrašnjoj podršci, ekonomskoj situaciji i geopolitici mu ne idu na ruku, od onih najavljenih pomoći nema ništa jer nemaju para, tako da okolnosti neće biti bolje kako vreme prolazi. Dodatno, nema ni kandidata za preCednika, a na tim izborima ne može da stoji njegovo ime. 

Dakle, svašta je moguće i ne treba nijednu opciju unapred otpisati.

Da mi je neko rekao pre 10,12 godina da cu zeljno da iscekujem prvo lokalne izbore u Kuli pa onda izbore u Madjarskoj, rekao bih mu da ide da se leci 😄

• Like 3
  • Thanks 2
  • Ha-ha 8
Posted
16 minutes ago, Barkley#34 said:

. Dodatno, nema ni kandidata za preCednika, a na tim izborima ne može da stoji njegovo ime. 

Ubeđen sam da je kroz svoja istraživanja i fokus grupe odabrao Kurčevića da bude preCednički kandidat, i da ga je polako gradio kroz premijersku i funkciju predsednika stranke. Ipak, studentski ustanak je dobrano poljuljao Vučevićevu poziciju tako da je žvalavi u ozbiljnom problemu oko toga. Možda izvuče nekog Seljakovića ili Đurića.

Svakako dokle god da je on lice u kampanji ima prednost, da raspiše na Vidovdan verujem da može na brute force da uzme republičke.

Napisao si pre par dana da ne treba da izlaze studenti sa laznim rezultatima prvi, ali on ce imati paralelne spiskove, bugarske vozove, ucenjene, kupljenje, batinase da blokiraju izborna mesta koja im ne idu u korist, ali da bi normalni pobedili, mora da u takvim uslovima osvoje bar 55%, jer sve ispod, on ce da smulja.

Ja sam ubeđen da studentska lista uzme 60%, on ce izaci i reci da su pobedili. Ulica nakon izborne noci nam ne gine kakvi god rezultati da budu.

• Like 2
Posted

Isto mislim ako bi izbori bili zajedno ili predsednički pre parlamentarnih. Ukoliko bi parlamentarni bili ranije i sns izgubi onda ta stranka više neće ni postojati kao kohezioni element koji može da predloži značajnog kandidata a ako bi nekako pobedili onda bi mogli bilo koga da predlože.

1 hour ago, 40Wins said:

Ubeđen sam da je kroz svoja istraživanja i fokus grupe odabrao Kurčevića da bude preCednički kandidat, i da ga je polako gradio kroz premijersku i funkciju predsednika stranke. Ipak, studentski ustanak je dobrano poljuljao Vučevićevu poziciju tako da je žvalavi u ozbiljnom problemu oko toga

I meščini da je tako. Naizgled pristojniji, bez velikih repova, ne nosi negativne ocene. Pad nadstrešnice je sve preokrenuo.

1 hour ago, 40Wins said:

Napisao si pre par dana da ne treba da izlaze studenti sa laznim rezultatima prvi, ali on ce imati paralelne spiskove, bugarske vozove, ucenjene, kupljenje, batinase da blokiraju izborna mesta koja im ne idu u korist, ali da bi normalni pobedili, mora da u takvim uslovima osvoje bar 55%, jer sve ispod, on ce da smulja.

Ja sam ubeđen da studentska lista uzme 60%, on ce izaci i reci da su pobedili. Ulica nakon izborne noci nam ne gine kakvi god rezultati da budu.

Dve različite stvari su u pitanju. Na izborima koji pokrivaju celu Srbiju se lakše napravi dobar uzorak (to je praktično nemoguće uraditi na ovakvim izborima u malim sredinama) tako da će se brže znati kvalitetna procena kako stoje stvari. Ulica ne gine u svakom slučaju i to ne posle izbora nego tokom celog dana u odbrani glasačkih mesta. Verujem da će sns imati dobre ankete pre izbora a možda i na sam dan tako da će njihovo ponašanje otkriti kako stoje. Pre očekujem prekid izbora nego da proglasi pobedu a da nema većinu. 

Inače, potrebno je imati značajno više glasovs da bi se sprečila krađa i zbog manjinskih mandata, tako da naša strana (jedna ili dve kolone, ako obe budu "naše") moraće da imaju minimum 130 mesta u Narodnoj skupštini.

• Like 1
Posted

Pomenuo je on danas Petrova u vezi kandidature za predsednika.

Rekao je i kako se "čitava revolucija" svela na to da Vladan Đokić dobije veću platu, bude na čelu neke liste i pobedi Petrova na izborima.

"Vladana Petrova ne bi nikada pobedio, ali Vladan Petrov je predsednik Ustavnog suda, kao što znate. A inače za njega je Albert Ajnštajn u svakom smislu i svakom pogledu, a u moralnom smislu i da ne govorim", ocenio je Vučić.

Đokićem se opteretio i verovatno ima noćne more zbog njega.

Dan posle lokalnih izbora:

Đokić bi ubedljivo izgubio od mene na izborima.

Juče:

Dodao je da, ukoliko Đokić bude kandidat za predsednika a ne premijera, „nažalost neće moći da mu bude protivkandidat“, jer mu ističe drugi predsednički mandat i nema pravo ponovo da se kandiduje.

„Ne mogu da budem kandidat na predsedničkim izborima. Koliko sam ja razumeo, ‘papa’ se kandiduje za predsednika Srbije. On je sam odredio da mu ja ne budem protivnik svakako. A ja ću gledati da ne budem ni drugima, ako je ikako moguće, ako budem morao, onda ću se kandidovati (za premijera), samo da bi smo ih pobedili“, naveo je Vučić.

Danas:

Pozivam Đokića da ide protiv mene na parlamentarnim izborima

Istovremeno je rektora Univerziteta u Beogradu pozvao da na parlamentarnim izborima ide protiv liste SNS-a.

"Što da ide na predsedničke izbore? On je toliko moćan, neka obezbedi pobedu na parlamentarnim izborima. Onda bih imao manji otpor da se kandidujem na toj parlamentarnoj listi, pa je baš lepo da pobedi mene. Što beži od toga? Što se sklanja? Baš bi lepo bilo", kazao je Vučić.

Nije ovde u pitanju samo kampanja protiv Đokića, već i ludačka sujeta, ne može da podnese popularnost Đokića i zaista ima ludačku želju da ga pobedi.

• Like 2
Posted

Ali super je ova kampanja diskreditacije Djokica u Informeru gde se navodi sa kim se sve slikao od SNS bagre. 
Vidite kakav je on covek kad se slikao sa  kriminalcima i govnima. 
Jeste da smo ta govna mi ali kakvo je twk on govno kad se slikao sa nama.

Maestralni su😀

• Like 2
  • Ha-ha 6
Posted

Jutros Vucko i njegovi mediji vrte pricu da su nadjeni stapini sa eksplozivom.

Kad su soontali da se stapini dinamita koriste jos jedino za krivolov ribe tuzilasto saopstava da pretpostavlja da je u pitanju plasticni eksploziv i neke materije.

😀

Posted
29 minutes ago, Clash said:

.

tuzilasto saopstava da pretpostavlja da je u pitanju plasticni eksploziv i neke materije.

😀

Da nisu papirni tanjiri?

• Ha-ha 6
Posted
3 hours ago, Volter said:

Nije ovde u pitanju samo kampanja protiv Đokića, već i ludačka sujeta, ne može da podnese popularnost Đokića i zaista ima ludačku želju da ga pobedi.

Sa posebnim osvrtom na skandiranje koje je dobio Đokić, a njemu pjevaju samo Včć pdr. Mora da je na to dodatno popizdio, toksično muževan kakav jeste 😁

• Like 2
Posted

Je l' ste videli onaj spisak poznatih ličnosti kojima se Dačić ''zahvaljuje''? Neki sa tog spiska su na našoj strani, neki na njihovoj, mnogi ćute, a ovaj ih namerno pecnuo zbog licemerstva jer dok je bilo sve u redu izgleda da su ga molili za neke stvari.

Posted
40 minutes ago, Volter said:

Je l' ste videli onaj spisak poznatih ličnosti kojima se Dačić ''zahvaljuje''? Neki sa tog spiska su na našoj strani, neki na njihovoj, mnogi ćute, a ovaj ih namerno pecnuo zbog licemerstva jer dok je bilo sve u redu izgleda da su ga molili za neke stvari.

To se zove na netu Dacic files😀

Nanizao Ivica sve zive i sa estrade i iz sporta  i glumce ma sve.

Ocekujemo nastavak.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Gljivica šalje poruku da mnogo toga zna i ima negde sačuvano i da ako bude žrtvovan neće to proći bez borbe i plasiranja raznih pikanterija u javnost. 

• Like 1