Koca Popovic Posted Wednesday at 03:58 PM Posted Wednesday at 03:58 PM On 3/29/2026 at 11:34 AM, Kosjan Willavić said: Bas tako, ako nekome u ovakvim momentima smetaju kabinetski nacionalista Lompar ili ludi Jovo Bakic ( ili ko god drugi zakeralima s leve/desne strane smetao) , taj treba dobro da se zapita. Imamo posla sa bukvalno SA divizijama sto se organizacije i nedostatka grama morala tice. Moram reci da zbog manipulacija sa glasanjem van birackog mesta valja imati vise izbornih lista, studentska, pro eu opozicija i ovi desni restlovi. Pa ce ove dve opcija valjda doterati do 3 posto,a komunikacija i saradnja mora biti maksimalna Nisam u toku. Zasto je Jovo Bakic ludi Jovo Bakic? 20 hours ago, nunilo said: Cemu ovakav post? Uzasno, barem cuti! Zasto da cuti?
Stiletto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Svakom članu SPS-a od Dačića i Ružića pa naniže iskreno želim da im poslednja misao bude 1
Volter Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Voz iskočio iz šina kod Subotice, za Segedin vozom samo od Palića https://n1info.rs/vesti/voz-iskocio-iz-sina-kod-subotice-za-segedin-vozom-samo-od-palica/
Klotzen Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Evo jednog iskrenog političara. Ovako funkcioniše i naša vlast, mada nisu ni oni pre njih bili operisani samo ne na ovom nivou. 2
Ne sam Safete Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja bih SPSu tajno prišao i obećao i što nisu mogli sanjati da će dobiti, pričao im priče kako su baš oni tas koji će prevagnuti na našu stranu... I kad dodje vrijeme lustracije krenuo prvo od njih i to baš žestoko. 5
Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Spsovcima koji čitaju forum samo da kažem da se šali Safet. 2 9
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako dođemo u situaciju da SPS bude tas na vagi i oni odlučuju ko će formirati većinu, možemo da pišemo propalo. SPS-u možemo obećati koju godinu manje robije ako u izbornoj noći, dok mi na ulici branimo našu pobedu, proglase nas kao pobednike i time olakšaju smenu režima.
fancy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam ni da li oni i gde nastupaju samostalno na izborima?!? I šta uopšte imaju od poslanika...
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Samo su u Sečnju išli sami i ušunjali se u lokalnu skupštinu.
Molina23 Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 7 hours ago, Ne sam Safete said: Ja bih SPSu tajno prišao i obećao i što nisu mogli sanjati da će dobiti, pričao im priče kako su baš oni tas koji će prevagnuti na našu stranu... I kad dodje vrijeme lustracije krenuo prvo od njih i to baš žestoko. Posebno čestitati gospodinu Ružiću na neprikosnovenoj borbi za istinu, pravdu i poštovanje zakona svih ovih godina. Zaslužuje poseban tretman. Spoiler
Eddard Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 7 hours ago, Ne sam Safete said: Ja bih SPSu tajno prišao i obećao i što nisu mogli sanjati da će dobiti, pričao im priče kako su baš oni tas koji će prevagnuti na našu stranu... I kad dodje vrijeme lustracije krenuo prvo od njih i to baš žestoko. Kako da ti kažem, ako oni budu taj tas, mislim da baš i neće rado glasati za zakon o sopstvenoj lustraciji. Što bi rekao Trampara
Recommended Posts