Tex_Willer Posted Thursday at 06:20 PM Posted Thursday at 06:20 PM 26 minutes ago, Volter said: Reče Nepomenik da su blokaderi među kojima je bilo i narkomana napali njihove aktiviste, iza toga stoje Pajtić i Čanak, a iza svega stoje separatističke ideje. Opet ponavlja da će izbori biti neizvesni, a polcija će sprečiti divljaštvo. Očekivano od njega. Inače, sve ovo je izjavio u Kuli, izgleda da i tamo zagustilo. Meni je tu bitno da grad Kula padne, tu živi oko 14k ljudi trenutno, opština je daleko veća još oko 21k ljudi( sve su manja sela). Ako u gradiću koji ima taj broj ljudi bude 53-47 za studente to bi baš jak indikator bio, da tipa Beograd, Novi Sad Niš, Kragujevac, mogu nositi i nekih 57-58% za studente, dok sva mesta od preko 30k da budu na nivou od 55%( npr za moju Indjiju ima zanimljivo istrazivanje gde grupa gradjanja je na 42% sns 31% i ta grupa gradjana je vrlo aktivna ja lokalu, mladi ljudi ih vode).
Volter Posted Thursday at 06:58 PM Posted Thursday at 06:58 PM (edited) Oko 25 000 ćacijevaca uživa u pesmama Vesne Zmijanac: Inače, njena ćerka Nikolija podržava studente. Mnogo je takvih u Srbiji, al baš ovako javno da se blamiraš dok ti ćerku nazivaju narkomankom je užasno. Možda je htela ovim da nju zaštiti Čudi me da nema Cece, valjda je čuvaju za parlamentarne izbore. Edited Thursday at 06:59 PM by Volter 1
A sad Posted Thursday at 07:13 PM Posted Thursday at 07:13 PM (edited) 52 minutes ago, Tex_Willer said: Meni je tu bitno da grad Kula padne, tu živi oko 14k ljudi trenutno, opština je daleko veća još oko 21k ljudi( sve su manja sela). Ako u gradiću koji ima taj broj ljudi bude 53-47 za studente to bi baš jak indikator bio, da tipa Beograd, Novi Sad Niš, Kragujevac, mogu nositi i nekih 57-58% za studente, dok sva mesta od preko 30k da budu na nivou od 55%( npr za moju Indjiju ima zanimljivo istrazivanje gde grupa gradjanja je na 42% sns 31% i ta grupa gradjana je vrlo aktivna ja lokalu, mladi ljudi ih vode). Pa nisu u Kuli mala sela. Sivac i Crvenka su najveca sela u Srbiji. A ni Ruski Krstur nije malo selo. A i nije Kula reper za Srbiju, procenat nacionalnih manjina je znatno veci nego sto je to u proseku u opstinama u Srbiji. Edited Thursday at 07:14 PM by A sad 2
Don Dusko Posted Thursday at 08:23 PM Posted Thursday at 08:23 PM Sta je ovo ovaj na 100 kanala na TV. I to sve za lokalne izbore....
Issey Posted Thursday at 08:47 PM Posted Thursday at 08:47 PM 3 hours ago, Volter said: Reče Nepomenik da su blokaderi među kojima je bilo i narkomana napali njihove aktiviste, iza toga stoje Pajtić i Čanak, a iza svega stoje separatističke ideje. Opet ponavlja da će izbori biti neizvesni, a polcija će sprečiti divljaštvo. Očekivano od njega. Inače, sve ovo je izjavio u Kuli, izgleda da i tamo zagustilo. Klasična poruka. Ja ću da vas pokradem jer mi se može, a vi ako hoćete posle da se bunite, dobićete batine... Već viđeno... 1
Volter Posted Thursday at 09:09 PM Posted Thursday at 09:09 PM (edited) Da dodam da je rekao da pre 22:30 neće se oglašavati. Edited Thursday at 09:10 PM by Volter
DameTime Posted Thursday at 09:48 PM Posted Thursday at 09:48 PM Ansambl Pozorišta na Terazijama i cela ekipa koja stoji iza mjuzikla "Mister Dolar" zaslužuju najjače ovacije. Druga polovina mjuzikla je u potpunosti prilagođena našoj trenutnoj političkoj realnosti, gde su nas kroz satiru podsetili na to gde živimo. U jednom trenutku više nije bilo smešno. Ili, kako bi rekao jedan od likova: mi treba da budemo ponosni što živimo u ovoj vučkojebini. Provukla se i replika ko se lača mati, Joco (tj. Aco) Srbine, da je izborna godina i da treba da se glasa... Hvala im kako za predivno veče, tako i podsećanje da se u Srbiji od Nušićevog vremena nije mnogo toga promenilo. 7
Drug Crni Posted Friday at 01:55 PM Posted Friday at 01:55 PM Gde nađoše baš Pajtića i Čanka koji se slažu kao rogovi u vreći Klasična izmišljotina Vožda Minhauzena 2
JPM Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Čekaj, ovi su objavili slike te jadne devojke sa filozofskog? O krv ti jebem.
Edinburgh Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ovako to radi Lokalni front: https://www.facebook.com/reel/1967954017128071
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Počeli incidenti na borilištima..jer pod vlašću srpske nacističke stranke, mi imamo borilišta, a ne birališta. Ima i pretučenih aktivista studentskih mobilnih timova u Boru. U Kuli su prisutni somborski ćaciji i batinaši 10
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 27 minutes ago, Drug Crni said: Počeli incidenti na borilištima..jer pod vlašću srpske nacističke stranke, mi imamo borilišta, a ne birališta. Ima i pretučenih aktivista studentskih mobilnih timova u Boru. U Kuli su prisutni somborski ćaciji i batinaši Zbog ovoga bi bilo jebeno da postoji samo jedna opcija na parlamenarnim izborima, tu bi tek pakao bio tim ljudima.
djura.net Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Neverovatno na sta su sve spremni i kakve su stvari pokrenuli za ove izbore. Mislim da nikad nije bilo ovako.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Naravno da nije oni su sad najvise uplaseni i naravno da su podigli nivo represije na visi nivo. Zato su mi kukanja kakve su nase opcije protiv njih ovde smesne. Jer prvo trebamo njih ovakve da zbacimo kasnije cemo razmisljati za dalje. Edited 1 hour ago by Don Dusko 2
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne može se stavljati krov na kuću bez temelja, a Srbija je trenutno upravo to. Možda nam nije jasan program studentske, ali nam je zato program batinaške liste kristalno jasan i prezentuju nam ga svaki dan već više od 13 godina. 1
MeanMachine Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 35 minutes ago, djura.net said: Neverovatno na sta su sve spremni i kakve su stvari pokrenuli za ove izbore. Mislim da nikad nije bilo ovako. Frka im je a ljudi se vise ne boje pa "provociraju" pogotovo likove sa duplim spiskovima i ove sto vodaju glasace grupno na glasanje. I onda naravno njihovi ne znaju nista drugo nego da krenu da biju ako ih je solidno vise, jer ne mali deo sns aktivista su kriminalcici, npr dosta "navijaca" a sigurno ima i dilercica, dakle posao mi je da dilujem bildujem i bijem za stranku. E sad to mora jasno da se pokaze vucicevim svedocima kad sns propadne jer moraju babe i dede koje se na vucica loze da vide sta su podrzavali sve ove godine. Sto kaze moj drugar njegova tasta ne podnosi studente, zena je cak ubedjena da su opozicionari srusili nadstresnicu... Delimicno je u pitanju ispiranje mozga a delimicno mrznja prema zapadu zbog sankcije 1990tih kad su sa fantasticnog standarda za sfrj spali na dobar standard (nasledili kuce, stanove i lokale pa nisu ziveli ko ostali 1990tih) E pa takvima treba nos trljati sa sns batinasima. Ko sto su Ameri odveli fine nemce da vide sta im se radilo u komsiluku (konc logori) e tako bi trebalo sa svim babama i dedama koje vucica vole vise od svoje dece raditi. Da vide. To je ta ekipa koja je bila sa slobu i sebi ujebali svoj zivot i zajebali decu sad su jebote za vucica i da mogu zajebali bi buducnost unucica... Cak mislim da imamo i snimak neke babe koja steta unuku i nesto je novinari pitaju u vezi vrlo otrovnog rudnika koji se planira a baba u fazonu vlast je super meni dobra i redovna penzija pa sta ako ce rudnik da zagadjuje ja ionako imam dosta godina!?! Kad su joj pomenuli da ima unuku i da je izgleda ne zanima sto ce rudnik nju da truje baba se samo prebacila na whataboutizam Edited 1 hour ago by MeanMachine 3
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Don Dusko said: Naravno da nije oni su sad najvise uplaseni i naravno da su podigli nivo represije na visi nivo. Zato su mi kukanja kakve su nase opcije protiv njih ovde smesne. Jer prvo trebamo njih ovakve da zbacimo kasnije cemo razmisljati za dalje. Bas tako, ako nekome u ovakvim momentima smetaju kabinetski nacionalista Lompar ili ludi Jovo Bakic ( ili ko god drugi zakeralima s leve/desne strane smetao) , taj treba dobro da se zapita. Imamo posla sa bukvalno SA divizijama sto se organizacije i nedostatka grama morala tice. Moram reci da zbog manipulacija sa glasanjem van birackog mesta valja imati vise izbornih lista, studentska, pro eu opozicija i ovi desni restlovi. Pa ce ove dve opcija valjda doterati do 3 posto,a komunikacija i saradnja mora biti maksimalna 1
djura.net Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Bas tako, ako nekome u ovakvim momentima smetaju kabinetski nacionalista Lompar Nije on samo kabinetski nacionalista, nego saradnik i sluzbe i Vucica. Do sada je na razbucavanju studentskog pokreta uradio nista manje od Informera. 1
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ili da se jednostavno ukljuci vise ljudi jer nas ima vise od njih. Neki finkcionercici iz Kragujevca su vidjeni u Bajinoj Basti i Kuli. Koje ne mogu biti dalje od Kragujevca. Mandiceve harange su isto na terenu. On je upregao sve sto ima u Srbiji. Vise nas je. Jedna lista. Da se nama sliju restl glasovi kad budemo imali vise od SNSa.
duško matić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U ovakvoj atmosferi, pobeda u bilo kojoj opštini bi bila ravna senzaciji, orkovi idu do kraja i spremni su za sve 4
Recommended Posts