Geronimo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A u stvari, samo treba raskrinkati nametnutu debilnu mantru: Srbin = pravoslavac = 'domacin' Jebem mu misa, od 3ceg razreda uciteljica ne zna da napravi razliku izmedju naroda i nacije, izmedju drzavljanstva i nacionalne pripadnosti. Tu su mnoge zacarali, i tu je sve stalo za najmanje 30% stanovnika Srbije... 6
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 32 minutes ago, Eddard said: Prihvatam i podižem: Pogrešna verzija Edarde. 3 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sprdamo se mi al imaš gomilu bilmeza koji su oduševljeni ovim i sličnim pesmama, a najgore je kad se na nekom veselju nađeš među takve. Pijan, sav u zanosu, dođe i zagrli te, a neprijatno ti da ga odjebeš. 2
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma ovo i nije strašno Dajm, daleko je to od nivoa ovih pesama što smo postavili.
DameTime Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Malo se ja pravim fina, inače bih postavila neki Žare&Goci uradak. 😁
madzone Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 1 hour ago, Geronimo said: A u stvari, samo treba raskrinkati nametnutu debilnu mantru: Srbin = pravoslavac = 'domacin' Jebem mu misa, od 3ceg razreda uciteljica ne zna da napravi razliku izmedju naroda i nacije, izmedju drzavljanstva i nacionalne pripadnosti. Tu su mnoge zacarali, i tu je sve stalo za najmanje 30% stanovnika Srbije... Da, više puta su me pitali/konstatovali kad kažem da sam ateista nešto tipa "ti onda nisi Srbin", lol.
Recommended Posts