Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Barkley#34 said:

Pa da, odavno je priča prerasla studentski pokret. Huljina šizofrena cepanja preksinoć su zbog toga što su ponovo videli organizaciju, motivaciju, energiju, istrajavanje... A sve to bez dinara državnih para koje sekta u takvim prilikama troši kao da sutra ne postoji.

Gledao sam neke od klipova gde su ga ljudi ismejavali, ono su zaista bila šizofrena cepanja. Pre toga i kad se pojavio u Ćacilendu em se smrzo, em je jedva kontrolisao glas da mu ne drhti, nije više bio samouveren, nečim je bio iznemiren.

Što se tiče zborova, pre desetak dana studenti su izdali saopštenje gde su pozvali i ostale da se priključe zborovima ili tamo gde ga nema da se udruže i osnuju. Slažem se sa Fensijem, sjajan posao rade i zborovi, a inače su i pod stalnim pritiskom i pretnjama od strane bilmeza.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Volter said:

sjajan posao rade i zborovi, a inače su i pod stalnim pritiskom i pretnjama od strane bilmeza.

Pa da... imam stalne info iz nekoliko zborova (te pretnje nisu toloiko bitne, zborovi su ojačali da to već sami lokalno rešavaju) ali nekako stalno zaboravljam da ih pomenem, baš nekako nepravedno prolaze ispod radara.

E, da i...

5 minutes ago, Volter said:

kad se pojavio u Ćacilendu em se smrzo, em je jedva kontrolisao glas da mu ne drhti, nije više bio samouveren,

Meni je sjajno bilo kako su ljudi trubili kolima kad su prolazili tuda dok je ovaj baljezgao, ima baš jakih klipova...

• Like 4
Posted

Inače, RTS je i definitivno postao Informer 2. Ranije bi se okuražili da serviraju ljudima bar delić istine, sad ni to. U svom dnevniku su akciji studenata posvetili minut, još nisu na istinit predstavili cilj akcije nego su slagali da je cilj merenje podrške na budućim izborima. Nepomeniku i njegovim bilmezima su posvetili skoro 24 minuta.

Posted
On 12/29/2025 at 3:04 PM, Perkos2 said:

Lako je sedeti u toploj fotelji, krckati dedovinu i stečene privilegije uz gostovanje na neutralnim medijima gde po običaju gazi na protivnike režima u Srbiji posle njegovih izjava o Makedoniji St.Protižć bi trebalo da bude svrstan u red naprdnjaka i radikala a ne na proevropskoj strani.   

Ne znam na kakve Protićeve izjave o Makedoniji misliš. Ja koliko znam on Makedoniju često pominje u kontekstu da ako je Kosovo srce Srbije zbog srednjevekovnih manastira, onda bi po tom kriterijumu i Makedonija morala da bude srce Srbije. Time samo ukazuje na besmislenost pozivanja na srednji vek.

Posted
Just now, MarkoKep said:

Ne znam na kakve Protićeve izjave o Makedoniji misliš. Ja koliko znam on Makedoniju često pominje u kontekstu da ako je Kosovo srce Srbije zbog srednjevekovnih manastira, onda bi po tom kriterijumu i Makedonija morala da bude srce Srbije. Time samo ukazuje na besmislenost pozivanja na srednji vek.

On je pre svega govorio oko Makedonije da je ona ključ potencijalnog žarišta, iznad Bosne ili Kosova i da će tu biti problem kroz vreme.

Posted
53 minutes ago, MarkoKep said:

Izjavljivao je da je Makedonija veštačka tvorevina.

Posted
On 12/29/2025 at 6:04 PM, Volter said:

Što se tiče Protića, ima on često dobra zapažanja, al za 15. mart nije u pravu. Voleo bih i da je bio detaljniji, šta je tačno trebalo da se uradi? I danas sam mišljenja da su studenti ispravno postupili, danima pre protesta je Nepomenik najavljivao da će svirati kraj, želeo je haos, tako da su studenti odlično reagovali i sprečili scenario koji je priželjkivao.

nema razlaza dok se ne raspišu izbori. imaš 300k ljudi na ulicama, dovoljno da blokiras ceo Beograd.

• Like 1
Posted (edited)

Studenti su tek u maju obajvili da će imati svoju listu. Teško je bilo očekivati da oni na brzaka sastave listu, program, a i potrebna je ozbiljna organizacija. Jedino da su izašli i podržali opoziciju a znamo svi kakvo mišljenje narod ima o opoziciji. Možda bi u tom trenutku više Vučiću izbori odgovarali. Posle marta prva ideja je bila prelazna vlada, to su predložili studenti iz Niša, kada se videlo da bi i to bilo gubljenje vremena, onda su i studenti shvatili da jedino na izborima možemo srušiti režim. 

Edited by Volter
  • Like 1
Posted

Društvo je izrazito polarizovano, sem većeg broja ukradenih glasova( što će mu isto biti teže), on nema ni jednu prednost da mu izbori budu krajem 2026 ili 2027g( u sta verujem), u odnosu na leto ove godine, eventualno zimu.

Njegovi u većoj meri umiru, dok nove generacije koje dolaze su izrazito protiv njega, a izace u ogromnom procentu.

U procepu je jer zna da osobe rodjene 1980g će glasati protiv njega i to u omeru 65:35, a i 10g starije osobe takodje će biti blago na strani studenata/ opozicije.

Takodje po prvi put on ima protivnika koji diktira igru, on ih je samo uspevao kopirati, nikad nije korak ispred, upravo zato ovo skupljanje potpisa je mnogo bolje bilo od potencijalnog skupa u Bg.

Posted

"Naredni izbori biće najvažniji u savremenoj istoriji Srbije. Za nas će to biti teški izbori ali ćemo dati sve od sebe. Nećemo proglasiti pobednika do 10 sati uveče, dok glasovi ne budu prebrojani", kazao je Vučić.

Mi ćemo pre 10 proglasiti pobedu i biti na ulicama da je proslavimo. :smiley53:

• Thanks 1
Posted

„Kad sam video cifru koju su pomenuli, koliko su potpisa skupili, samo sam se osmehnuo. Taj broj niko nikad neće moći i niko nikad nije skupio. Oni nisu skupili ni sedam odsto od broja za koji tvrde da su skupili. Mi smo imali uvid u broj prisutnih na svakom od 346 mesta, znamo tačan broj ljudi koji je pristupio. Bilo je tu i naših simpatizera koji su im cepali i precrtavali papire“, kazao je Vučić na godišnjoj konferenciji za novinare u Beogradu."

Da li može više bilo šta da iznenadi od ove poremećene ličnosti? 

Posted
1 minute ago, Dzo23 said:

„Kad sam video cifru koju su pomenuli, koliko su potpisa skupili, samo sam se osmehnuo. Taj broj niko nikad neće moći i niko nikad nije skupio. Oni nisu skupili ni sedam odsto od broja za koji tvrde da su skupili. Mi smo imali uvid u broj prisutnih na svakom od 346 mesta, znamo tačan broj ljudi koji je pristupio. Bilo je tu i naših simpatizera koji su im cepali i precrtavali papire“, kazao je Vučić na godišnjoj konferenciji za novinare u Beogradu."

Da li može više bilo šta da iznenadi od ove poremećene ličnosti? 

Može da iznenadi da neko ko je ozbiljan čovek  veruje njegovim izjavama pa onda na osnovu njih napada one koji pokušavaju da ga skinu sa grbače 

• Like 1
Posted
4 hours ago, 40Wins said:

Ludilo ulazi u terminalnu fazu.

Ta njegova terminalna faza je kao doktorat, gde može da nastavi da dodaje neograničeni broj post dok istraživanja.