Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Barkley#34 said: Pa da, odavno je priča prerasla studentski pokret. Huljina šizofrena cepanja preksinoć su zbog toga što su ponovo videli organizaciju, motivaciju, energiju, istrajavanje... A sve to bez dinara državnih para koje sekta u takvim prilikama troši kao da sutra ne postoji. Gledao sam neke od klipova gde su ga ljudi ismejavali, ono su zaista bila šizofrena cepanja. Pre toga i kad se pojavio u Ćacilendu em se smrzo, em je jedva kontrolisao glas da mu ne drhti, nije više bio samouveren, nečim je bio iznemiren. Što se tiče zborova, pre desetak dana studenti su izdali saopštenje gde su pozvali i ostale da se priključe zborovima ili tamo gde ga nema da se udruže i osnuju. Slažem se sa Fensijem, sjajan posao rade i zborovi, a inače su i pod stalnim pritiskom i pretnjama od strane bilmeza.
fancy Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Volter said: sjajan posao rade i zborovi, a inače su i pod stalnim pritiskom i pretnjama od strane bilmeza. Pa da... imam stalne info iz nekoliko zborova (te pretnje nisu toloiko bitne, zborovi su ojačali da to već sami lokalno rešavaju) ali nekako stalno zaboravljam da ih pomenem, baš nekako nepravedno prolaze ispod radara. E, da i... 5 minutes ago, Volter said: kad se pojavio u Ćacilendu em se smrzo, em je jedva kontrolisao glas da mu ne drhti, nije više bio samouveren, Meni je sjajno bilo kako su ljudi trubili kolima kad su prolazili tuda dok je ovaj baljezgao, ima baš jakih klipova... 4
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Inače, RTS je i definitivno postao Informer 2. Ranije bi se okuražili da serviraju ljudima bar delić istine, sad ni to. U svom dnevniku su akciji studenata posvetili minut, još nisu na istinit predstavili cilj akcije nego su slagali da je cilj merenje podrške na budućim izborima. Nepomeniku i njegovim bilmezima su posvetili skoro 24 minuta.
MarkoKep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 12/29/2025 at 3:04 PM, Perkos2 said: Lako je sedeti u toploj fotelji, krckati dedovinu i stečene privilegije uz gostovanje na neutralnim medijima gde po običaju gazi na protivnike režima u Srbiji posle njegovih izjava o Makedoniji St.Protižć bi trebalo da bude svrstan u red naprdnjaka i radikala a ne na proevropskoj strani. Ne znam na kakve Protićeve izjave o Makedoniji misliš. Ja koliko znam on Makedoniju često pominje u kontekstu da ako je Kosovo srce Srbije zbog srednjevekovnih manastira, onda bi po tom kriterijumu i Makedonija morala da bude srce Srbije. Time samo ukazuje na besmislenost pozivanja na srednji vek.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, MarkoKep said: Ne znam na kakve Protićeve izjave o Makedoniji misliš. Ja koliko znam on Makedoniju često pominje u kontekstu da ako je Kosovo srce Srbije zbog srednjevekovnih manastira, onda bi po tom kriterijumu i Makedonija morala da bude srce Srbije. Time samo ukazuje na besmislenost pozivanja na srednji vek. On je pre svega govorio oko Makedonije da je ona ključ potencijalnog žarišta, iznad Bosne ili Kosova i da će tu biti problem kroz vreme.
Perkos2 Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 53 minutes ago, MarkoKep said: Ne znam na kakve Protićeve izjave o Makedoniji misliš. Ja koliko znam on Makedoniju često pominje u kontekstu da ako je Kosovo srce Srbije zbog srednjevekovnih manastira, onda bi po tom kriterijumu i Makedonija morala da bude srce Srbije. Time samo ukazuje na besmislenost pozivanja na srednji vek. Izjavljivao je da je Makedonija veštačka tvorevina.
Don Dusko Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 10 minutes ago, 40Wins said: Ludilo ulazi u terminalnu fazu. Zovem i podizem:
Recommended Posts