Clash Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago U vezi odnosa snaga armija Cro i Srb prilicno jak argument je da je vojska Hrvatske na ulicama Kosova a vojska Srbije na ulicama Beograda. 1
nemanjaol Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Evo ga na tv-u, Idemo jos milion ekonomskih mera, povecavanje minimalca, penzija, legalizovanje svi nelegalno izgradjenih objekata za max 100 evra Povecavanje plate medicinskim radnicima i prosvetnim radnicima. Ide sukcesivno na svakih par meseci po malo. Tako da narode koji si postovao pravila i radio sve po zakonu ko te jebe. Kampanja ide u punom jeku, videcemo kad tacno biti raspisani izbori. Da li sad pa da bude prica ako ovi pobede necete dobiti to, ili u aprilu kad sve ovo se desi, a ne stigne jos inflacija da skoci. Neutralni verovatno sad misle, pa ovi makar nesto rade, ne samo kao blokaderi koji hoce da ruse 7
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vučić predložio zakon "Konačno svoji na svome": Legalizacija neuknjiženih objekata za od 100 evra https://n1info.rs/biznis/vucic-predlozio-zakon-konacno-svoji-na-svome-legalizacija-neuknjizenih-objekata-za-od-100-evra/ Taman pred izbore da napune budžet. 1 2
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Au kolika pljacka ju ju ju. Nema veze bato moj sto inflacija ce tek da podivlja ali bato moj 5% je 5%! A za legalizaciju koja komedija ....
Geronimo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ovo za legalizaciju je s jedne strane neophodno i ocekivalo se pre ili kasnije. Usudicu se da kazem da im je bio i plan ne legalizuje sto vise novih/starih stanova... S druge, ulazak ovolikog broja nekretnina na trziste bi sigurno bio udarac na njihovu gradjevinsku delatnost. Interesantno... Zelim da verujem da je ovaj presao na kratkorocno/srednjorocno planiranje i da cemo mu ledja videti uskoro. Edited 4 hours ago by Geronimo
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jutros na pijaci među tezgama čujem tračeve da su juče baja iz Katara i ostala mu arapska svita otišli na pola parade jer su primetili neke izraelske vojne sisteme koje je kupila vojska Srbije. Ima li istine u tome?
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zanimljivo da u onoj simulaciji kada Kobre kao stite sticenu licnost napadac nosi zeleni florescetni prsluk(kao sto su studenti nosili).... Mozda neka skrivena poruka Vucica nama....
DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, nemanjaol said: Neutralni verovatno sad misle, pa ovi makar nesto rade, ne samo kao blokaderi koji hoce da ruse Ako ovako misle, to pokazuje da su idioti. Iako je svako ko učestvuje u političkom životu podložan kritici, ne znam kako građani ili studenti mogu da povećaju plate, penzije ili ostvare tu legalziaciju ako nemaju mehanizme za donošenje takvih odluka. To je isto kao kad bih ja sada kritikovao ceo forum jer nema nikoga ko može da rukama podigne jednu tonu ili da ostvari svetski rekord u maratonu. 25 minutes ago, Geronimo said: Ovo za legalizaciju je s jedne strane neophodno i ocekivalo se pre ili kasnije. Usudicu se da kazem da im je bio i plan ne legalizuje sto vise novih/starih stanova... S druge, ulazak ovolikog broja nekretnina na trziste bi sigurno bio udarac na njihovu gradjevinsku delatnost. Interesantno... Zelim da verujem da je ovaj presao na kratkorocno/srednjorocno planiranje i da cemo mu ledja videti uskoro. Njihovi građevinski mafijaši će platiti relativno minoran reket za ono što im je omogućeno. Čitao sam nedavno da ima celih zgrada koje nisu legalizovane, a u njima ljudi žive godinama. Ovime se samo ispravlja svinjarija koju je napravila država. S druge strane, tu će biti obuhvaćeni i kojekakvi nelegalno izgrađeni čardaci na Altini, u Kaluđerici i u sličnim naseljima, neke raspale vikendice po vukojebinama i tome slično. Ipak, ta legalizacija je mač sa dve oštrice. Naime, mnogi vlasnici su svoje čardake svesno izgradili bez dozvole jer vrlo dobro znaju da im niko ništa neće uraditi, pa na ovaj potez mogu da gledaju kao na reketiranje. A oni koji ih budu legalizovali će moći lakše da ih prodaju i da podignu cenu kvadrata, pa ako kvadrat udžerice u Kaluđerici bude skočio sa 1000 na 1500 (lupio cene, ne znam kolike su), onda će se to preneti i na ostala naselja.
Clash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zasto je Stiven Sigal bio na vojnoj paradi? Zasto Vucic saopstava iznos u valuti kojom se ne moze platiti u Srbiji? Zasto nije rekao 12.000 dinara? Zasto nije rekao i u rubljama i juanima jer mi smo primer suverene zemlje. Zasto mi moj kolega sa posla koji je platio sve gradjevinske dozvole za kucu na salasu u pizdi materinoj salje nalopre sliku magarca i kaze ovo je moj selfi od jutros? Hiljadu zasto jedno zato. 3
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Ima li istine u tome? U čemu tačno - da imamo te sisteme ili da su zbog toga napustili paradu?
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Drug Crni said: U čemu tačno - da imamo te sisteme ili da su zbog toga napustili paradu? Da su zbog toga otišli. Da je vojska Srbije kupila neki vojni andrak od Izraela to je potvrđeno. 2
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 52 minutes ago, Clash said: Zasto je Stiven Sigal bio na vojnoj paradi? Zasto Vucic saopstava iznos u valuti kojom se ne moze platiti u Srbiji? Zasto nije rekao 12.000 dinara? Zasto nije rekao i u rubljama i juanima jer mi smo primer suverene zemlje. Zasto mi moj kolega sa posla koji je platio sve gradjevinske dozvole za kucu na salasu u pizdi materinoj salje nalopre sliku magarca i kaze ovo je moj selfi od jutros? Hiljadu zasto jedno zato. Novi komandant SAJ 🙂 1
handys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 58 minutes ago, Clash said: Zasto je Stiven Sigal bio na vojnoj paradi? Zasto Vucic saopstava iznos u valuti kojom se ne moze platiti u Srbiji? Zasto nije rekao 12.000 dinara? Zasto nije rekao i u rubljama i juanima jer mi smo primer suverene zemlje. Zasto mi moj kolega sa posla koji je platio sve gradjevinske dozvole za kucu na salasu u pizdi materinoj salje nalopre sliku magarca i kaze ovo je moj selfi od jutros? Hiljadu zasto jedno zato. Zato koje ja vidim je da se dotičnog 'ideje' i dalje uzimaju kao ozbiljan predlog (pa razmišljamo a šta sa ovima koji su platili, ko će zbog ovog da glasa i sl.). Mislim da je dobro da imamo sve vreme u vidu ono što visceralno znamo - da smo statisti u video zapisima na kanalu jednog influensera, koji sve što radi koristi samo za to da ga lajkuju njegovi fanovi. Nema tu ni politike, ni zakona, ni rešenja. Svaka izjava i potez je tu da njegove novine o nečemu pišu, da se u pripravnosti drže lo-bot-omizovani glasači. Sve drugo je čist ćar - kao i što u SAD skandalizovanje Trampovim izjavama i komentarisanje svega toga njemu daje besplatnu reklamu. Za takve je uvek i jedino dovoljno jedno lagano - ignore. To ne znači neučestvovanje u onome na šta studenti pozivaju - njih treba slušati. A sve što dolazi iz tabora dotičnog razumeti kao novi video baka praseta (ili koga već od tih nobelovaca). 1
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I dalje komentarišemo huljine laži, teško ćemo mi uraditi nešto sve dok su nam "zanimljive" te laži
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, Klotzen said: Novi komandant SAJ 🙂 A vidi, ne bi me iznenadilo. Po prvi put u istoriji Srbije itd, itd. Aj, dobro nece ali sam 100% uveren da ce biti neki video gde Sigal drzi neko predavanje nasim specijalnim jedinicama. Iz aikida koji je u realnim uslovima borbe koristan kao i znanje o grncarstvu naprimer. Just now, Perkos2 said: I dalje komentarišemo huljine laži, teško ćemo mi uraditi nešto sve dok su nam "zanimljive" te laži Pa to je ovo sto je @handysnapisao. Jucerasnja besmislena parada koja je bila opravdanje Arapima da dodju na vikend u Evropu se mora zatrpati sa novim budalastinama o kojima ce se pricati. Prica o preuzimanju narativa bez obzira koji je i bez obzira koliko je besmislen.
Recommended Posts