Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago tekst pesme jeste cringe ali zvuči dobro 🙂 , na informeru ga sinoć puštali. ima ceo spot na YT.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 33 minutes ago, Klotzen said: tekst pesme jeste cringe ali zvuči dobro 🙂 , na informeru ga sinoć puštali. ima ceo spot na YT. Znaci ima gorih od mene. :P
Klotzen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 48 minutes ago, Don Dusko said: Znaci ima gorih od mene. 😛 Pa pazi zvuk ja klasičan hit na ovim prostorima. Tekst je cringde zbog koga će biti zaboravljena za par nedelja. Mada verovatno će je ovi vrteti na svojim skupovima, možda joj to malo produži život. Jasno je da oponašaju BG sindikat i po imenu benda i po načinu na koji je spot snimljen. Naravno niko živi ne zna ko su oni. Kanal koji je objavio pesmu nema ništa osim trailera za pesmu i same pesme.
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Kenozoik said: Nazalost si u pravu. Vec postoji mozzart fondacija. Neverovatan marketinski trik svojevrsnog humanitarnog rada. Gledam svojim ocima. Jedan moj poznanik koji kao revizor poznaje privredu jako dobro mi je izneo procenu da na svaki lokal tipa kockarnice koja se otvori u Srbiji otprolike 10-12 mikro preduzeca se ugasi. Njegova procena je da jednog zaposlenog u tom sektoru "finansira" 2-3 nova ili potencijalna socijalna slucaja. Svi ti "betovi" zaposljavaju nekoliko hiljada ljidi za stalno, najmanje. Plus honoraraca na X. Mozda je tako a mozda i nije. Sve u svemu, lokali u Knez Mihailovoj su prazni, da ne idemo dalje.. Dokle god kockarnice nicu kao pecurke posle kise imamo jasan pokazatelj da nam se ekonomija i drustvo cepa na atome. I pitanje je sta ce ostati iza lesinara za koju godinu... Jel možeš ovo još malo detaljnije da razradiš? Smatraš da kladionice uzimaju radnike drugim, malim biznisima i na način ih zatvaraju te nam uništavaju ekonomiju? Ne znam da li sam na tragu...posebno deo oko socijalnih slušajeva mi nije najjasniji..
40Wins Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ni meni ovaj deo nije jasan, tj sta je zapravo tvrdnja poznanika.
Recommended Posts