Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 5 minutes ago, Drug Crni said: To što je u tvitu FTN Borko namerno isečen..pustili su mu izjavu sa kraja intervjua, ali ne i sa početka u kojoj odaje priznanje i studentima Ako je tako i stavljanje los kontekst radi samog pljuvanja onda mi je bas gadno. Edited 9 hours ago by Don Dusko
Volter Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 17 minutes ago, Drug Crni said: hajde da ne To što je u tvitu FTN Borko namerno isečen..pustili su mu izjavu sa kraja intervjua, ali ne i sa početka u kojoj odaje priznanje i studentima Sa početka odaje priznaje veličanstvenoj pobuni građana, studenata i opozicije. Kasnije ih nije ni pomenuo, želeo je da podeli zasluge sa studentima. Shvatio je da je pogrešio pa je kasnije u parlamentu u prvi plan isticao one koji su sve ovo i pokrenuli i koji su najzalužniji za odlučnost naroda da se ovo zlo otera, a to su studenti. To isto su uradili i ostali govornici. Edited 9 hours ago by Volter
uncletima Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 25 minutes ago, Volter said: Smej se sad kretenu. Ti, kolega, vAltere, neke stvari treba u spojlere da meces. Kako ja sad da znam, kome se lemur plazi sad? PS. Sto se Vikinga tice, sjajan trensformens od sevedzes do ministri biciklom idu na posao. Svakako da ce poneki Kvisling da zaluta, ali nema sanse da pobede, rado sam gledao svaki film/seriju gde okupatore krckaju... 1
SteveFrancis#3 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 13 minutes ago, Drug Crni said: To što je u tvitu FTN Borko namerno isečen..pustili su mu izjavu sa kraja intervjua, ali ne i sa početka u kojoj odaje priznanje i studentima Da, odao je priznanje, a na samom kraju pri nabrajanju svih zasluznih sudionika u procesu, omaskom ih izostavio, sto je primetila i zla novinarka i dala slagvort tim uzletelim studentima da lakse mogu nisko da padnu. 1
Drug Crni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kontekst ne znam i ne komentarišem..činjenica je da je Borko na početku razgovora spomenuo i studoše. Na kraju nije..možda namerno,možda ne, to isto ne mogu da znam, ali reakcija je stvarno nepotrebna.. Just now, Volter said: Sa početka odaje priznaje veličanstvenoj pobuni građana, studenata i opozicije. Kasnije ih nije ni pomenuo, želeo je da podeli zasluge sa studentima. Shvatio je da je pogrešio pa je kasnije u parlamentu u prvi plan isticao one koji su sve ovo i pokrenuli i koji su najzalužniji za odlučnost naroda da se ovo zlo otera, a to su studenti. Pa eto, i to onda ipak govori da nije bilo namere, posebno ne zle.. U drugim vestima: Boško Obradović obavestio javnost da se "reaktivirao" i da se vraća u politiku Ovo znači da je: 1) dogorelo do nokata kad se bude ovakvi likovi ili 2) situacija u ugostiteljstvu vrlo loša (jedno drugo ne isključuje) 1
Volter Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Drug Crni said: Pa eto, i to onda ipak govori da nije bilo namere, posebno ne zle.. Bem li ga da li je bilo namere ili ne Inače, dobar govor imali su Pavle Grbović, Ana Jakovljević, Biljana Đorđević. Pričali su i o Nikolini, o tome kako su za Vučića heroji oni koji su polomili vilicu studentkinji i o svim brutalnostima ludaka na vlasti.
Molina23 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Stefanović je tačno rekao to što je rekao, još se namestio Maji Dragić da ga elegantno zakuca na volej. To ga i boli jer je ispao klovn. Lik mrtav ladan priča o borbi opozicije dok studente 10 meseci razvaljuju od batina, nezakonito hapse i prate i prave im bukvalno pakao od života. Mnogi od njih su žrtvovali ono što makijato opozicija ne sme ni zamisli u životu. Nije ga sramota još da prebacuje nešto i izigrava žrtvu. Zamisli gospoda otišla u Strazbur i digla ubuđala dupeta posle 13 god sjebavanja svih protesta, stotine hiljada ljudi na ulici, 150 duplih pasova sa žvalavim i još treba da se izjednače sa studentima i ako mogu i prepišaju i preuzmu sve zasluge. Pa nismo u 2015-oj i da onu Rekovićku i ekipu zagrli drug Đido, primi u stranku i završi priču. Druga je ovo generacija, ne jebe uhodani sistem i kombinacije. Srđan Milivojević je živ primer kako se zaista sarađuje u zajedničkom frontu. Ove jajarice i večiti trkači za svojih bednih 3% zaslužuju da ih napušavaju kad god se nameste. Sve po zasluzi. 5 2
Drug Crni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ja stalno govorim: borba na samo jednom frontu nije dovoljna. Svaka akcija koja Hohštapleru ljulja kavez je dobrodošla. Glavne odlike studentskog pokreta su: hrabrost, zrelost i odgovornost. Oni moraju ostati dostojni svoje borbe. Tvitovi kao okačeni nisu to. Svi moraju da spuste svoj ego, sujete i dignute noseve. I dalje smatram da je Kosjerić putokaz; samo zajednička sinergija ruši ovaj zlikovački režim. A posle? Posle će biti kako odlučimo... 5
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Lepo rečeno. 21 minutes ago, Drug Crni said: U drugim vestima: Boško Obradović obavestio javnost da se "reaktivirao" i da se vraća u politiku Ovo znači da je: 1) dogorelo do nokata kad se bude ovakvi likovi A ne, za sada samo piše kolumnu, nije još tolika frka. 1
Drug Crni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: A ne, za sada samo piše kolumnu, nije još tolika frka. Neverovatno...razumeo sam da se baš vraća...
uncletima Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja se sramim i dok pisem ove redove, ali jebi ga, moram. Moja jedina zamerka deci je, sto buduce pedstavnike traze u sedim glavama, a ne medju sobom. Vasa borba - vas Bosko Buha, Valter brani Sarajevo, Max Manus...
vilhelmina Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Ja mislim da je opozicija odradila odlican posao jucer u EU parlamentu i da, najblaze receno, nije zasluzila sarkasticne tvitove od strane studenata i cetvorenje dlake od strane sire javnosti. Jer ne treba se zavaravati, nisu Marta Kos i ostatak EU ekipe gledali N1 pa se dozvali pameti nego neko na tome radi svih ovih meseci, neko ko je deo i ima pristup celoj toj masineriji u Briselu i Strasburu, a pri tome ne mislim na jedan simbolican odlazak tamo, nego na visemesecan rad, lobiranje i sl. Nije ni ”zeleni olos” slucajno svratio u Novi Sad kriticne veceri, niti je citava gungula u EU parlamentu pokrenuta tek nakon njihovog odlaska. I ko god misli da je ono jucer nebitno i cak vredno sprdnje, grdno gresi. Studenti sada imaju sjajnu priliku da uce na greskama opozicije, ali oni izgleda vise vole da uce na sopstvenim. Pa srecno onda, ali moje je da im kazem da ovako ne moze doveka. Jednom se mora odluciti, preseci i reci popu pop, a bobu bob. Po meni, to znaci da je doslo vreme da se izadje s tom listom i planom za dan posle. Oni cija se podrska trazi i ocekuje zasluzuju bar toliko, da znaju koga i zasto podrzavaju. Ranije je bilo okey bez toga, ali vise nije. Bojim se da studentski pokret ovako rizikuje da potone u sopstvenu sujetu, upravo na nacin na koji je i opozicija dospela u situaciju u kojoj je sada. 2
Barkley#34 Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Slažem se sa svim osim dela o listi i planu. Nema raspisanih izbora - nema liste. Ovo za sujetu je poenta. Uostalom, i taj Borko je doživeo isto nasilje kao brojni studenti i građani.
Recommended Posts