Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sad gledam da su oni u Veternik poslali preko 200 batinaša. Nekoliko autobusa je takođe stiglo. Na jugu Srbije izvisili, samo u četiri mesta protest. U Kragujevcu se razlišli posle 45 minuta. Macut Đuro šeta u Zemunu, dakle živ je. Prema mojoj proceni, a znate da su moje procene najpreciznije, protesti su održani ne u 100 nego u 38 mesta. Najviše evrića profućkano na Veternik, ima ih tamo sigurno 5 hiljade. Kad se sve sabere na današnjim protestima ne više od 10 hiljada ljudi. :smiley53:

• Like 5
Posted
25 minutes ago, Volter said:

Sad gledam da su oni u Veternik poslali preko 200 batinaša. Nekoliko autobusa je takođe stiglo. Na jugu Srbije izvisili, samo u četiri mesta protest. U Kragujevcu se razlišli posle 45 minuta. Macut Đuro šeta u Zemunu, dakle živ je. Prema mojoj proceni, a znate da su moje procene najpreciznije, protesti su održani ne u 100 nego u 38 mesta. Najviše evrića profućkano na Veternik, ima ih tamo sigurno 5 hiljade. Kad se sve sabere na današnjim protestima ne više od 10 hiljada ljudi. :smiley53:

Dvadesetak autobusa,automobila,kombija,plus sto evra se davalo unapred.

Ali propalo im je😃

• Like 1
Posted

Direktor policije Dragan Vasiljević izjavio je večeras da je na 95 prijavljenih protesta pristalica vlasti, koji su održani širom Srbije, bilo 103.305 učesnika

:classic_biggrin:

• Ha-ha 13
Posted

''Kako ste dozvolili da od jednog poznatog sportiste koga su ljudi voleli, postanete ćaci''. :classic_biggrin: Tomašević guta knedle i ćuti.

Ima čelične živce Šarović. Pričao je Toma Nikolić da je na jednom sastanku radikala isprovocirao Vučića da je ovaj zajapuren ustao sa stolice da se bije. Vučića smiruju a ovaj mu se smeje i plazi.

• Like 4
Posted

34:00 Malo mi i žao ovog momka, još i priznao da ga firma naterala i platila mu dnevnicu. Nije ni iz Srbije, deluje i da momak ima problema al zlikovce to nije briga.

• Like 2
Posted
14 hours ago, uvrnuto said:

Ladno je i bajkere kao organizovao, ne verujem... 

Sve su iskopirali osim batinaša, to je njihov jedini originalni produkt.

Posted

Ja to ovako sa strane (ne znam izdaleka kakvo je raspoloženje među običnim ljudima) gledam kao nešto na šta se priličan broj ljudi i dalje lepi, mislim na tzv. antiblokade.

Apsolutno je nebitno da li su ljudi potplaćeni, naterani ili svojevoljno učestvuju u cirkusu. 
Nema empatije društva u celini prema poginulima, nema odgovornosti, gleda se Eurobasket na blokadi i sl. Nije dobro… ali ko zna šta donosi jesen?

• Like 1
Posted

Ima tu jedno 10% ljudi koji su sami došli. To su ovi što vređaju novinare i ne mogu da se zaustave od mržnje koja kipi iz njih. Verovatno gledaoci Informer TV.

Pored Veternika bilo ih je par hiljada u nekoj banji i Kruševcu a ja baš nisam mnogo pratio te video klipove. Dakle bilo ih je sigurno par desetina hiljada. Obzirom da uglavnom opoziciju smanje za 3-4 verovatno su svoje cifre povećali za taj broj tako da ih je verovatno bilo 25-35k

• Like 1