Volter Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago VIDEO Tuča u protestnoj koloni naprednjaka u Veterniku, intervenisala Žandarmerija https://n1info.rs/vesti/video-tuca-u-protestnoj-koloni-naprednjaka-u-veterniku-intervenisala-zandarmerija/ Ćaci mafijaši se pobiše međusobno. 1 7
Volter Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sad gledam da su oni u Veternik poslali preko 200 batinaša. Nekoliko autobusa je takođe stiglo. Na jugu Srbije izvisili, samo u četiri mesta protest. U Kragujevcu se razlišli posle 45 minuta. Macut Đuro šeta u Zemunu, dakle živ je. Prema mojoj proceni, a znate da su moje procene najpreciznije, protesti su održani ne u 100 nego u 38 mesta. Najviše evrića profućkano na Veternik, ima ih tamo sigurno 5 hiljade. Kad se sve sabere na današnjim protestima ne više od 10 hiljada ljudi. 5
Polivalentni Stevica Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 25 minutes ago, Volter said: Sad gledam da su oni u Veternik poslali preko 200 batinaša. Nekoliko autobusa je takođe stiglo. Na jugu Srbije izvisili, samo u četiri mesta protest. U Kragujevcu se razlišli posle 45 minuta. Macut Đuro šeta u Zemunu, dakle živ je. Prema mojoj proceni, a znate da su moje procene najpreciznije, protesti su održani ne u 100 nego u 38 mesta. Najviše evrića profućkano na Veternik, ima ih tamo sigurno 5 hiljade. Kad se sve sabere na današnjim protestima ne više od 10 hiljada ljudi. Dvadesetak autobusa,automobila,kombija,plus sto evra se davalo unapred. Ali propalo im je😃 1
Volter Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Quote Direktor policije Dragan Vasiljević izjavio je večeras da je na 95 prijavljenih protesta pristalica vlasti, koji su održani širom Srbije, bilo 103.305 učesnika 13
Čvarkov Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 hours ago, Molina23 said: Kad se Šare s' moleraja vrati! tomašević je jedna smradina. 4
Volter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago ''Kako ste dozvolili da od jednog poznatog sportiste koga su ljudi voleli, postanete ćaci''. Tomašević guta knedle i ćuti. Ima čelične živce Šarović. Pričao je Toma Nikolić da je na jednom sastanku radikala isprovocirao Vučića da je ovaj zajapuren ustao sa stolice da se bije. Vučića smiruju a ovaj mu se smeje i plazi. 4
Perkos2 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Najveća bruka je što su Šarovića počeli policajci da sprečavaju i maltretiraju samo da ne radi svoj posao
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 34:00 Malo mi i žao ovog momka, još i priznao da ga firma naterala i platila mu dnevnicu. Nije ni iz Srbije, deluje i da momak ima problema al zlikovce to nije briga. 2
uvrnuto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 hours ago, Volter said: Sad gledam da su oni u Veternik poslali preko 200 batinaša. Autobatinaši* 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 hours ago, uvrnuto said: Ladno je i bajkere kao organizovao, ne verujem... Sve su iskopirali osim batinaša, to je njihov jedini originalni produkt.
Don Dusko Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Ali koja farsa je sve ovo sa ovim skupovima....
Recommended Posts