Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago VIDEO Tuča u protestnoj koloni naprednjaka u Veterniku, intervenisala Žandarmerija https://n1info.rs/vesti/video-tuca-u-protestnoj-koloni-naprednjaka-u-veterniku-intervenisala-zandarmerija/ Ćaci mafijaši se pobiše međusobno. 1 7
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sad gledam da su oni u Veternik poslali preko 200 batinaša. Nekoliko autobusa je takođe stiglo. Na jugu Srbije izvisili, samo u četiri mesta protest. U Kragujevcu se razlišli posle 45 minuta. Macut Đuro šeta u Zemunu, dakle živ je. Prema mojoj proceni, a znate da su moje procene najpreciznije, protesti su održani ne u 100 nego u 38 mesta. Najviše evrića profućkano na Veternik, ima ih tamo sigurno 5 hiljade. Kad se sve sabere na današnjim protestima ne više od 10 hiljada ljudi. 3
Polivalentni Stevica Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 25 minutes ago, Volter said: Sad gledam da su oni u Veternik poslali preko 200 batinaša. Nekoliko autobusa je takođe stiglo. Na jugu Srbije izvisili, samo u četiri mesta protest. U Kragujevcu se razlišli posle 45 minuta. Macut Đuro šeta u Zemunu, dakle živ je. Prema mojoj proceni, a znate da su moje procene najpreciznije, protesti su održani ne u 100 nego u 38 mesta. Najviše evrića profućkano na Veternik, ima ih tamo sigurno 5 hiljade. Kad se sve sabere na današnjim protestima ne više od 10 hiljada ljudi. Dvadesetak autobusa,automobila,kombija,plus sto evra se davalo unapred. Ali propalo im je😃 1
Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Quote Direktor policije Dragan Vasiljević izjavio je večeras da je na 95 prijavljenih protesta pristalica vlasti, koji su održani širom Srbije, bilo 103.305 učesnika 11
Čvarkov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 hours ago, Molina23 said: Kad se Šare s' moleraja vrati! tomašević je jedna smradina. 2
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago ''Kako ste dozvolili da od jednog poznatog sportiste koga su ljudi voleli, postanete ćaci''. Tomašević guta knedle i ćuti. Ima čelične živce Šarović. Pričao je Toma Nikolić da je na jednom sastanku radikala isprovocirao Vučića da je ovaj zajapuren ustao sa stolice da se bije. Vučića smiruju a ovaj mu se smeje i plazi. 3
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Najveća bruka je što su Šarovića počeli policajci da sprečavaju i maltretiraju samo da ne radi svoj posao
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 34:00 Malo mi i žao ovog momka, još i priznao da ga firma naterala i platila mu dnevnicu. Nije ni iz Srbije, deluje i da momak ima problema al zlikovce to nije briga. 2
uvrnuto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 hours ago, Volter said: Sad gledam da su oni u Veternik poslali preko 200 batinaša. Autobatinaši*
Recommended Posts