Jump to content

Recommended Posts

Posted

6 minutes ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.0d73616a1d0f29f19dfdf3d195291e2b.png

O, da, vredelo je...

Ako ima pravnika da potvrdi ovo, pošto normalno ne verujem bivšem vadikavu.

Posted
5 minutes ago, fancy said:

Čekaj, jel to zaista Sićve na karikaturi u Pikachu fazonu :classic_ohmy:

Reveal hidden contents

Pikachu_Boner.jpg

Teško. Zli jezici kažu da je Vesiću rađena himenoplastika.

• Pumpaj! 1
Posted

Milica Stojanović, koja je na protestu u januaru u Beogradu automobilom udarila i teško povredila studentkinju, pomilovana je odlukom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, rečeno je za KRIK iz Trećeg osnovnog suda. Vučić je donošenje ove odluke najavio prošlog meseca i bila je to poslednja u nizu dobrih vesti za Stojanović – pošto joj je najpre ublaženo krivično delo, a potom i puštena iz pritvora.

https://n1info.rs/vesti/vucic-pomilovao-devojku-koja-je-automobilom-udarila-studentkinju-na-protestu/

RUKE SU TI KRVAVE!

• Ruke su vam krvave! 11
Posted
On 8/3/2025 at 6:46 AM, DJ_Vasa said:

To šta (ni)je rekao Oskar je samo izolovan primer. Ako gledamo malo unazad, evo kakvi su im rezultati:

- Kartel je dobio Beograd na tacni jer je SSP-u upravo 'sinulo' da su se izborni uslovi pogoršali, ali u Beogradu, dok su u nekim drugim gradovima izborni uslovi bili OK.

Nesto mi govori da ce se za 20 godina raspravljati o tome kako su kod beogradskih izbora jarani napravili neki dil.

SSP je gomilu puta upucao sebe u nogu, tako da postoji i opcija da se radi o cistoj gluposti.

Posted
4 minutes ago, DJORDJE said:

Nesto mi govori da ce se za 20 godina raspravljati o tome kako su kod beogradskih izbora jarani napravili neki dil.

SSP je gomilu puta upucao sebe u nogu, tako da postoji i opcija da se radi o cistoj gluposti.

Ja i dalje nisam načisto da li su glupi ili sarađuju sa režimom. Eto, danas ceo dan čekam onu oluju koju je najavila Marinika, ali joj ni meteorologija ne ide od ruke.

• Like 4
Posted
20 hours ago, Darko said:

Nikakve veze ovo nema sa nacizmom

Neee?! Stvarno?! No F BS?! Bio sam u zabludi celog života...

nego igrom reči između genes i jeans

Zezanje na stranu, opet nekako proizilazi nemušto prećutno olujno razmišljanje, takvo da namerno umišljava da nije u pitanju ista igra reči. Tu su i bespući uma, gde su njeni geni nacističko-arijevski, a marinka gotovina.

Zanimljivo je koliko izkompleksiranih likova tu odmah vidi nacizam i insistira da mora da je nacizam u pitanju. 

Eto, došli smo do očiglednog zaključka, koji je tu još od prvog vagona. :smiley53:

Posted
2 hours ago, 033zero330 said:

Zezanje na stranu, opet nekako proizilazi nemušto prećutno olujno razmišljanje, takvo da namerno umišljava da nije u pitanju ista igra reči. Tu su i bespući uma, gde su njeni geni nacističko-arijevski, a marinka gotovina.

Je si hteo da napraviš paralelu između Marinike i Oluje i ovoga? Ako je tako, loša ti je paralela. Timing man, timing. Naravno da će ljude da asocira na neku drugu oluju. Što naravno ne znači da je ona Gotovina (to samo debili tvrde), nego da je ispala neosetljiva. Drugo, ona je političarka, nije joj cilj samo publicitet - nego dobar publicitet. Kao što rekoh, baš glup potez od njene strane. 

Posted
On 8/3/2025 at 9:25 PM, 033zero330 said:

pritom ne podsećajući se na najširu podršku u regionu, koji su na to gledali kao dašak svetlosti.

Koju su najširu podršku u regionu imali, tj. od koga?

Posted
32 minutes ago, Darko said:

Ako je tako, loša ti je paralela.  

Paralela je tu. Potpuno je isti pogrešan pristup, u ovome što je tebi sad igra rečima. Čini mi se šta god radili, rezutat je isti.

nacizam i oluja su problem sam po sebi. Ali ako ljudi uspeju da ih nađu u mirođiji, to je druga vrsta problema.

34 minutes ago, Barkley#34 said:

Koju su najširu podršku u regionu imali, tj. od koga?

Pretpostaviću da misliš na neku direktnu podršku. Mislio sam na generalnu svaku ljudsku podršku, koja se mogla videti na televiziji, internetu, etc. Možda je neko vreme nakon 15.3 počela polako neprimetno opadati, da bi 28.6. učinio da neprimetno ode. Ne kažem da je nema, već samo da mnogo češće vidim kovićeve sprematozoide, koji opet mogu biti botovi.

Posted
22 minutes ago, 033zero330 said:

Paralela je tu. Potpuno je isti pogrešan pristup, u ovome što je tebi sad igra rečima.

Nije brate, preteruješ. Timing i saliency su itekako važni. 

Posted
9 hours ago, 033zero330 said:

Ko je ovaj, kovićev spermatozoid?

Mene više zanima šta će sveti plenum da kaže povodom toga. Kad ga uporedim sa Marinikom, ona ispade intelektualni gorostas sa sve lupetanjima.

Sve više se čini da je DB izbušila i studente i da smo j*** čvorka.

Posted

Ne znam sta je pricao taj lik, ali lako mogu da zamislim.

Samo ne kapiram jel se on obracao zvanicno kao predstavnik nekog fakulteta, ili je random osoba koju su intervjuisali na ulici tokom protesta?

Ako je ovo prvo onda su reakcije opravdane, ako je ovo drugo, tripujete se. 

Inace bas svasta smo mogli da vidimo tokom ovih meseci na protestima.

Meni je pobednik bio jedan klinac koji je nosio onu zastavu sa Isusom i kefiju istovremeno

Posted
On 8/3/2025 at 2:07 PM, 033zero330 said:

Prilažem još jednu marinku, čisto da glođete već oglođenu kost.

Priznajem, prvo što sam pomislio je da je nacista.

Reklama je jeziva. U državi u kojoj se budi fašizam i postoji tendencija da se progoni sve što je drugačije (mislim na USA, naravno), ne iznenađuje ekspanzija ovakvih kreativnih rešenja u advertajzingu.

Evo još jedne briljantne ideje kako se poigrati rečju genetika (geni), skoro kao da je pisao Gemini a ne ChatGPT.

Ne znači da su ovo dvoje glumaca nacisti, već u najmanju ruku pokazuju nedostatak svesti o tome šta treba promovisati. Slično je i sa Marinikom.

Tako da ti je baš loš primer.

*Sorry što ponovo vadim ovu temu posle par dana, ali tek sad vidim komentar i smatram da je simptomatično što se banalizuju ovakve reklame 

Posted

Bože mi oprosti, ali Darku Glišiću neću verovati ni da je mrtav, a kamoli bolestan, dok mu ne vidim mrtvo telo. A i tad ću da zakucam glogov kolac kroz njega, za svaki slučaj.

Mnogo pre ću da verujem da je TOK krenuo po njega, pa ko i Vesić brže bolje u zaklon dok se bura ne smiri.

I to pišem ja, koji ne veruje previše ni u ovu akciju TOK-a u poslednjih nedelju dana da je 100% iskrena.

• Like 1
  • Thanks 2
Posted

Morao bi da bude bas dobar glumac da ovo odglumi, bukvalno svi simptomi mozdanog udara. 

On 8/4/2025 at 12:46 AM, Darko said:

Upravo sam pročitao njegovu knjigu. U praktičnom pogledu - jeste. Govorio je ljudima da glasaju za glavne protiv-kandidate United Russia partiji, primarni cilj je bio da se skine Putin sa vlasti. Jel možeš da objasniš na šta misliš?

Da, upravu si. Mislio sam na neku formalnu koaliciju sa nekom drugom strankom, mada i to nije bilo moguce, jer je opozicija u Rusiji, bila sve osim opozicija.  Moze moderacija da prebaci na temu Rusija.

• Like 1