Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, fancy said:

Čekaj, jel to zaista Sićve na karikaturi u Pikachu fazonu :classic_ohmy:

Reveal hidden contents

Pikachu_Boner.jpg

Teško. Zli jezici kažu da je Vesiću rađena himenoplastika.

• Pumpaj! 1
Posted

Milica Stojanović, koja je na protestu u januaru u Beogradu automobilom udarila i teško povredila studentkinju, pomilovana je odlukom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, rečeno je za KRIK iz Trećeg osnovnog suda. Vučić je donošenje ove odluke najavio prošlog meseca i bila je to poslednja u nizu dobrih vesti za Stojanović – pošto joj je najpre ublaženo krivično delo, a potom i puštena iz pritvora.

https://n1info.rs/vesti/vucic-pomilovao-devojku-koja-je-automobilom-udarila-studentkinju-na-protestu/

RUKE SU TI KRVAVE!

• Ruke su vam krvave! 4
Posted
On 8/3/2025 at 6:46 AM, DJ_Vasa said:

To šta (ni)je rekao Oskar je samo izolovan primer. Ako gledamo malo unazad, evo kakvi su im rezultati:

- Kartel je dobio Beograd na tacni jer je SSP-u upravo 'sinulo' da su se izborni uslovi pogoršali, ali u Beogradu, dok su u nekim drugim gradovima izborni uslovi bili OK.

Nesto mi govori da ce se za 20 godina raspravljati o tome kako su kod beogradskih izbora jarani napravili neki dil.

SSP je gomilu puta upucao sebe u nogu, tako da postoji i opcija da se radi o cistoj gluposti.

Posted
4 minutes ago, DJORDJE said:

Nesto mi govori da ce se za 20 godina raspravljati o tome kako su kod beogradskih izbora jarani napravili neki dil.

SSP je gomilu puta upucao sebe u nogu, tako da postoji i opcija da se radi o cistoj gluposti.

Ja i dalje nisam načisto da li su glupi ili sarađuju sa režimom. Eto, danas ceo dan čekam onu oluju koju je najavila Marinika, ali joj ni meteorologija ne ide od ruke.

• Like 1