DJ_Vasa Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, robespierre said: U mnogo ozbiljnoj su panici da bi ovo bila turska serija. Danas uhapšeni se terete za proneveru 115 miliona (!) dolara. Očigledno ovi iz TOK u ovom slučaju postupaju po zakonu što je za vlast potencijalna katastrofa ako se neko od optuženih raspriča. Polako. Moguće je da su našli boljeg scenaristu, ali ne verujem da je tužilac koji je prošao sito kartela radio nešto na svoju ruku tek tako. Moguće je da će zarad glume Toma malo da odsedi u kućnom pritvoru sa nanogicom, a koliko vidim, ipak nije optužen za nadstrešnicu. Znajući naše pravosuđe, mogu da mu preinače optužnicu ili da ga oslobode usled nedostatka dokaza, mogu da ga pomiluju kao i one batinaše, a moguće je i da mu je hapšenje samo adut za izbore. Mafija se obično čuva međusobno, a čak i kada neko završi na sudu, na scenu stupa omerta. Ne verujem ni da bi Toma propevao jer zna da bi mu se lako moglo desiti da izvrši samoubistvo iz zasede. 2
Leo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 13 minutes ago, Drug Crni said: Ne isključujem da su mu zavrnuli mošnice. Njemu ova ekipa pohapšenih ništa ne predstavlja i sve će učiniti da ostane na vlasti. Predstavlja itekako. Ne postoi drzavni funkcioner koji nije umesan u neko koruptivno delo. Ako je Vesica i Tomu pustio niz vodu, sta tek oni da misle. Krupna je ovo stvar za celu zlocinacku piramidu!!! Hoce li sutra izvrsavati svako naredjenje sa vrha ili ce ipak dobro razmisliti... Strah je sve veci kod njih, sto je jako dobra stvar!!! Edited 16 hours ago by Leo 6
srlepajce Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Interesantno juce pisao Quote Đajić: Bio sam na gradilištu kada je Momirović dolazio i tražio da se ubrzaju radovi Inženjer Zoran Đajić rekao je u Novom danu da se i dalje čuvaju ključni podaci u vezi sa padom nadstrešnice u Novom Sadu. On je ponovio da je bio prisutan kada je tadašnji ministar Tomislav Momirović dolazio na gradilište i tražio da se ubrzaju radovi da bi se završili na vreme za otvaranje, na kojem će prisustvovati gradonačelnik i "svita" iz Predsedništva Srbije. Đajić kaže da posle devet meseci nemamo više nikoga ko je imenom i prezimenom od strane pravosudnih organa osumnjičen za ovo krivično delo. U međuvremenu, kaže, objavljeno je puno podataka zahvaljujući zahtevima sudenata, ali ključni podaci se i dalje čuvaju. "Na čelu te organizacije koja te podatke čuva u fioci da se ne bi objavili, da se ne bi istina saznala, sedi predsednik države zajedno sa bivšim ministrima Goranom Vesićem i Tomislavom Momirovećem", navodi Đajić. To govori na osnovu svega što se tamo dešavalo i što je objavljeno od podataka i "s obzirom na to da je Tatjana Vukić svakog meseca dolazila da kontroliše kada će, gde će i kako ići plaćanja". "Protok novca je kontrolisan direktno iz kabineta Predsedništva Srbije, tako da Predsedništvo Srbije zajedno sa ministrima je odgovorno zašto se ne objavljuju svi podaci. Nekoliko puta sam nagoveštavao kada bi se objavili svi finansijski podaci i svi ugovori otvorili, došlo bi se do toga kako je tekao novac i kako je taj krvavi novac uticao na padanje nadstrešnice i na organizaciju jako loših radova od strane izvođača firme Sarting i kineskih kompanija koje su bile direktno njima nadređene", objašnjava. Da nije njega nista od svega ne bi bilo Ne mogu da zaboravim onu izjavu da ga je neko zvao i predstavljao se kao policijski inspektor. Alal vera na pameti i pribranosti da izadje javno i sve kaze jer bi ga pojeo mrak 10
Barkley#34 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Voleo bih da grešim ali... Već neko vreme se priča da Vučić želi da zameni sve one lajt igrače u pravosuđu (koji biraju da ćute i okrenu glavu) svojim najodanijim kerberima. Ovo je prilika za to. Čemu onda hapšenja, predstava i informer-histerija kad može to da uradi i ćutke? Pa da bi se pokazalo "da je država jača od svih pritisaka, tajnih zaverničko-blokaderskih grupa, pritiska zapadnih službi i slično", što lepo zvuči kod kretena koji glasaju za njih. Nenadić će dobiti otpremninu i svima dobro - osim zemlji i normalnima u njoj. 6
DJ_Vasa Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 6 minutes ago, Div said: ... Žrtvovao magarca i topuza za tempo. Nadam se da ne zameraš na maloj ispravci 1
Plavi Dres Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 28 minutes ago, Barkley#34 said: Voleo bih da grešim ali... Već neko vreme se priča da Vučić želi da zameni sve one lajt igrače u pravosuđu (koji biraju da ćute i okrenu glavu) svojim najodanijim kerberima. Ovo je prilika za to. Čemu onda hapšenja, predstava i informer-histerija kad može to da uradi i ćutke? Pa da bi se pokazalo "da je država jača od svih pritisaka, tajnih zaverničko-blokaderskih grupa, pritiska zapadnih službi i slično", što lepo zvuči kod kretena koji glasaju za njih. Nenadić će dobiti otpremninu i svima dobro - osim zemlji i normalnima u njoj. Moguć razvoj događaja, jedino što mi ovo deluje previše buke da bi se to obavilo. No, videćemo.
Div Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 9 minutes ago, DJ_Vasa said: Nadam se da ne zameraš na maloj ispravci Dobro, ali meni se piše asistencija.🙂 2
nemanjaol Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Zanimljiv deo iz Rujevićevog teksta za Vreme https://vreme.com/komentar/hapsenja-zbog-korupcije-ili-mi-ili-oni/ Quote Neki izvori „Vremena“ šuškaju da hapšenja od ovog petka nisu dramolet nego autentična stvar. Da Tužilaštvo za organizovani kriminal radi posao po savesti. I da neće ovde stati. Haj da vidimo. 5 1 1
MarkoKep Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Na stranu da li su hapšenja stvarna ili farsa, sama ta polemika je pokazatelj koliko su nas sludeli za ovih 13 godina da više apsolutno ni u šta ne verujemo. 11 1
nemanjaol Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sad video na redditu da pominju gostovanje nekog advokata na Prvoj, od 16h. Ne znam da li su znali koga zovu i šta su očekivali, ali lik je otišao van spremljenog narativa i zbunio skroz voditelja i nekog savetnika u Vladi. Morali su da pređu brzo na uključenje reportera 😄 Moram da priznam da sam krenuo po malo da se ložim. Ako sudska grana vlasti stvarno krene da radi svoj posao, može da postane jako zanimljivo 5
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Tipicno spoljni i unutrasnji neprijatelji. Na koju ideologiju mi ovo lici...
Perkos2 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 38 minutes ago, Don Dusko said: Tipicno spoljni i unutrasnji neprijatelji. Na koju ideologiju mi ovo lici... Da li si iznenađen?
handys Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) https://youtu.be/4gbe6NVVtbE?si=UDd8F_05F-u2i6MG Edited 12 hours ago by handys
nemanjaol Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kakvav izbor formulacije, na ovaj datum. Ja ne mogu vise ovaj ssp, nek ih oteraju svi u pizdu materinu. Ili su izrazito glupi ili zlonamerni, nema trece 4 2 1
Eddard Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ahahaha, pa ne verujem jebote 😂. Oni su potpuno retardirani, ovo ni Vučićevi trojanci ne bi uradili. Edited 12 hours ago by Eddard 3
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago I posle se neko pita zašto su se studenti ograđivali od opozicije. Taman se ponadaš da ima nade, da će od njih biti nešto... Ali nema. Kompletni idioti.
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jbt zeno imas li mozga? Nije ni cudo zasto ovaj narcis vlada 13+...
DJ_Vasa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ovoj mora da je šećer baš mnogo pao posle štrajka glađu...
srlepajce Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Kakva curka, jos sva vazna misli da je "razbila" sa tvitom Eno brnaba jedva docekala Od svih politicara Tadic ima ubedljivo najbolji govor i inace javni nastup. U uredjenom sistemu on je npr stvoren za nekog drzavnika Steta sto ne ume da bira saradnike, tu je bas uzas Bravo Edited 12 hours ago by srlepajce 2
DJ_Vasa Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, srlepajce said: Bravo Nije baš. Iako prvi deo jeste u redu, izuzimajući činjenicu da nije u pitanju njen narod jer je Rumunka, ova poslednja rečenica se ne razlikuje od onoga što će sigurno reći ili su već rekli Svinjformer, Pink ili neko iz kartela. Može se reći da je glupa, da se postavila na zicer kartelu i slično, ali ne i da je namerno upotrebila paralelu između istoimene akcije i onoga što prognozira za ponedeljak. 3
fancy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Meni nije ni na pamet palo da pravim takve paralele. Gluposti. Jel reč non grata? Nek se zvanično izbaci iz jezika, nek se ukine 4.8. Dokle više da se pecamo na istu bućku. 2
Recommended Posts