McLeod Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 32 minutes ago, Smrtokapa said: Rekao bih da se ovde od drveta ne vidi šuma, razvija se diskusija o preljubi i seksu, a niko ne pominje mnogo skaredniju stvar - oni su snimljeni kako posećuju koncert Coldplay-a. Hvala sto nisam to morao ja da napisem, odmah bi me hejtovali. Jedan od najbesmislenijih modernih bendova, U2 2000ih po gadnosti. 4
Drug Crni Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jutros na N1 išao prilog iz Narodne skupštine. Sastalo se neko telo koje raspravlja o izmenama u biračkom spisku. Predsedava neki lik iz SnS...Mrdić.. Spoiler I ceo dan ne mogu da se setim na koga mi liči, gde sam ga video...i setim se malopre...naturizam je u pitanju Spoiler 10
DameTime Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, dali_man said: Nista gore i opasnije od fenomenalnog seksa sa pogresnom osobom. Ima gore - loš seks sa pogrešnom osobom. Zezanje na stranu, kad bismo ozbiljno diskutovali, šta je pogrešna osoba u ovom slučaju? Jel sa moralne/etičke strane ili? Pošto ako je seks bio fenomenalan, ta osoba je bila prava, u datom trenutku, za taj seks. Da li su se poklopile zvezda njena ovulacija i činjenica da on, falabogu, neće odbiti, ili su im se poklopile energije (što bi mladi rekli, vajbovali su), seksualne potrebe i preferencije... Whatever. A šta je moralno ispravno je neko potpuno drugo pitanje.
McLeod Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Pa recimo maloletna osoba, rodjaka, prijateljica vase sestre/majke/devojke/zene, sve je to lose iako je dobro 1
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zato sam i pitala da pojasni. A zašto je prijateljica vaše sestre nužno loše, ako su oboje punoletni, poštuju granice i odnos je consensual? Mogu da razumem potencijalne poteškoće dinamike u odnosima, ali to nikako nije u rangu svega ostalog što si naveo.
Prijatelj Mitar Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 11 hours ago, dali_man said: Nista gore i opasnije od fenomenalnog seksa sa pogresnom osobom. Vecu istinu nisam skoro procitao. 1
Mina D. Harker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago @Drug Crni može da prođe i kao sin Zagorke Dolovac. To je meni prva asocijacija. 1 4
40Wins Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago @Drug Crni za onog polupanka sam odavno procitao: vanbracni sin Zagorke i jos nekog morona, al ne secam se koga 😕 1 1
McLeod Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 hour ago, DameTime said: Zato sam i pitala da pojasni. A zašto je prijateljica vaše sestre nužno loše, ako su oboje punoletni, poštuju granice i odnos je consensual? Mogu da razumem potencijalne poteškoće dinamike u odnosima, ali to nikako nije u rangu svega ostalog što si naveo. ne pitaj me kako znam 😄 slazem se da nije posto su neke stvari i krivicno delo, ali bolje ne. Edited 7 hours ago by McLeod 1
40Wins Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Mina D. Harker said: @40Wins Ozbiljno?? 😲 Ma jok, kao meme, ali ne secam se ko je drugi u krosoveru, možda Girica Dačić. 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Da vratim malo temu u nenormalne tokove: Edited 3 hours ago by Don Dusko 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, McLeod said: ne pitaj me kako znam 😄 slazem se da nije posto su neke stvari i krivicno delo, ali bolje ne. Btw, mozak ne prepoznaje negaciju, tako daa... Kako znaš? 😄
JohnnyDragon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovi se isćaskali o Kosovu...a u kući haos(ne mislim na njihove kuće konkretno). Prave račun bez krčmara. Kako zamišljaju da ih zapad podrži oko Kosova? Šta to tacno znači?? Da proteraju ljude koji ne žele da žive sa njima ?? U suštini se ništa u stavovima stanovništva i političke elite nije promenilo od '89, osim što su sada svesni da će dobiti po prstima, jer su to empirijski naučili, inače bi opet divljali kao Rusi po Ukrajini. I hoće opet ako zapad nekad kljokne.To sigurno. Kakvo gubljenje energije, uhvatili se toga kao pijan plota. Druga stvar, voditelj BBC u najboljem slučaju da kažem da je polu-upucen u situaciju u Srbiji,proteste, tok integracije i pridruživanje EU, neozbiljno, ali hajde , bar su se čuli i ljudi koji nisu iz vlasti.
Recommended Posts