NMX Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 10 hours ago, goldberg bcd said: Dusan Mihajlovic: Goldi brate znam da je Dusan Mihajlovic nego si mi rekao da sam zaboravila pa mi smesno
fancy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ko god da ga savetuje, savetuje ga da pumpa što jače, sad će mu se ljudi vraćati iz Grčke da bi izašli u subotu.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Spoiler Ako nas ovo ne izvuce na ulize. Mamu vam vasu pokvarenu.
Milutinov Tata Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Milica dobila otkaz u Obrenovcu: Onkološka pacijentkinja, ali politički nepodobna Kada joj je saopšteno da ne mora više da dolazi na posao, prva pomisao bila je da će morati sama da plaća lekove, koje je trebalo da primi za par dana. "Na moju molbu da mi se tri dana produži ugovor, da čak ne mora ni da bude plaćen, samo da imam to zdravstveno osiguranje, ja sam dobila samo osmehe i 'snaćićeš se'", navela je ona. Pošto nije imala zvanično potpisano rešenje o prestanku radnog odnosa i nije mogla da obnovi zdravstvenu knjižicu, zaista je morala da se snalazi. Zahvaljujući razumnim ljudima u socijalnom i na onkologiji, terapiju je primila sa "samo" danom zakašnjenja i uspela je da dobije osiguranje koje je sleduje kao nezaposleno lice. Ne mora da brine bar naredna tri meseca. 6
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) "Na moju molbu da mi se tri dana produži ugovor, da čak ne mora ni da bude plaćen, samo da imam to zdravstveno osiguranje, ja sam dobila samo osmehe i 'snaćićeš se'", navela je ona. ZLO Edited 2 hours ago by Čvarkov 1
Recommended Posts