srlepajce Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Bolje se cuje ovde Edited 22 hours ago by srlepajce
MarkoKep Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Na osnovu ovih zapisnika koji su objavljeni na sajtu RIK-a, izračunao sam 63 glasa više za opoziciju. Nisu objavljena sva biračka mesta.
robespierre Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 5 minutes ago, Smrtokapa said: Nema padanja, ali ne valja ni coping. Makar za Kosjerić mora da se nađe način da se odbrani. Teško, za to bi morale da reaguju institucije, a reagovaće kao u Nišu što su. Je l' se seća neko danas tih pokradenih izbora?? Mi ovde pričamo ka da su ti neki sledeći parlamentarni izbori za mesec dana, a ne cca za godinu ipo. I pored svega što su uradili zadnjih meseci ne mogu da izgube izbore, to je katastrofa. 1
badenac Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Peta kolona: https://crta.rs/ Ne postoje i dalje rezultati izbora u Zajecaru. Edited 22 hours ago by badenac
Kooineeperk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 4 minutes ago, Kooineeperk said: Ja sam licno pregledao ceo Kosjeric, nemam jos 9 od 29 birackih mesta. Ujedinjeni vode. Sad idem mesto po mesto i proveravam racun, vec sam nasao jedno na kome je glasalo 157 ljudi, SNS 101, Ruska 1, Ujedinjeni 59, nevazecih 0 = 161 ukupno, a 157 glasalo... pa kako?! Update, obradio sam jos koji su se pojavili, imam 23 od 29 zapisnika. SNS 2586 Ruska 39 Ujedinjeni 2683 2 5
Smrtokapa Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, robespierre said: Teško, za to bi morale da reaguju institucije, a reagovaće kao u Nišu što su. Je l' se seća neko danas tih pokradenih izbora?? Mi ovde pričamo ka da su ti neki sledeći parlamentarni izbori za mesec dana, a ne cca za godinu ipo. I pored svega što su uradili zadnjih meseci ne mogu da izgube izbore, to je katastrofa. Ajde da vidimo prvo koliko će biračkih mesta pasti.
Nicklord Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 8 minutes ago, MarkoKep said: Na osnovu ovih zapisnika koji su objavljeni na sajtu RIK-a, izračunao sam 63 glasa više za opoziciju. Nisu objavljena sva biračka mesta. Isto radim, još 4 fale a razlika 70 glasova trenutno Edited 22 hours ago by Nicklord
NMX Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Kooineeperk said: Update, obradio sam jos koji su se pojavili, imam 23 od 29 zapisnika. SNS 2586 Ruska 39 Ujedinjeni 2683 Koin >>> Rasa Nedeljkov 6 1
Ikac Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Smrtokapa said: Ajde da vidimo prvo koliko će biračkih mesta pasti. Što se tiče padanja biračkih mesta i ponavljanja izbora, tu se hulja namešta za dodatan pritisak za parlamentarne izbore. 4
ras kass Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Crta nema iskustva niti znanja sa procenama i ovo sto su uradili je bas neozbiljno. Ne izlazi se sa procenama kad je razlika u 50 glasova, to je bas amaterski. I odradili su posao za nepomenika. 10
Klipan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) @Kooineeperk Zanima me koliko ima nevazecih prema tim podacima koje imas? Ako se ne varam, CRTA i psiho su spominalji nekih 119? Vidim sada tabelu iznad, hvala. Edited 22 hours ago by Klipan 1
Volter Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 9 minutes ago, robespierre said: Teško, za to bi morale da reaguju institucije, a reagovaće kao u Nišu što su. Je l' se seća neko danas tih pokradenih izbora?? Mi ovde pričamo ka da su ti neki sledeći parlamentarni izbori za mesec dana, a ne cca za godinu ipo. I pored svega što su uradili zadnjih meseci ne mogu da izgube izbore, to je katastrofa. Pa izgubili su u Kosjeriću. S druge strane mogli su oni poslednjih meseci i duplo gore stvari uraditi opet bi nejgovi simpatizeri vikali - Aco Srbine. Na parlamentarnim izborima izlaze studenti, apsolutno sam sigran da ih gubi, čak sad mislim i da neće biti tesno. Da je siguran u pobedu, sutra bi ih raspisao. I da je bilo ubedljive pobede večeras i u Kosjeriću i u Zaječaru, pa nema povlačenja, borimo se dalje. 1
Kooineeperk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago uradio sam double check brojki, jedno mesto (BM3) je sumnjivo zbog neslaganja brojki, BM12 nedostaje zapisnik a BM23 cini se da je postalo BM24, tako da BM23 nedostaje. Tesno. Ide ovo svakako u overtime. 1
Smrtokapa Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Kooineeperk said: uradio sam double check brojki, jedno mesto (BM3) je sumnjivo zbog neslaganja brojki, BM12 nedostaje zapisnik a BM23 cini se da je postalo BM24, tako da BM23 nedostaje. Tesno. Ide ovo svakako u overtime. Koliko je to neslaganje na BM3? Na drugom mestu sam pročitao da je preko 100 glasova u pitanju.
nemanjaol Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ja koliko razumem kod Crte nisu u pitanju procene i uzorci nego pune brojke na skroz izbrojanim glasovima sa svih birackih mesta Zabelezeno je dosta neregularnosti bice obaranja mesta, videcemo. Sutra je i protest profesora ispred Vlade, kampovace se ispred do ispunjenja zahteva, treba i to podrzati 2
Nicklord Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Kooineeperk said: uradio sam double check brojki, jedno mesto (BM3) je sumnjivo zbog neslaganja brojki, BM12 nedostaje zapisnik a BM23 cini se da je postalo BM24, tako da BM23 nedostaje. Tesno. Ide ovo svakako u overtime. BM3 je 55, nije 59. Neko ne ume da piše lepo samo
Kooineeperk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Smrtokapa said: Koliko je to neslaganje na BM3? Na drugom mestu sam pročitao da je preko 100 glasova u pitanju. Neslaganje je u zbiru, ispada da je bilo vise glasova nego sto je glasalo. Pogledaj tabelu. I to je zvanicni zapisnik! Nisam ulazio u potpise i ko su ti ljudi koji su potpisali ali je to biracko mest na kom je navodno SNS dobio 40ak glasova vise. BM12 ima samo primedbu a BM23 nema jos nista. 1
NMX Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ovaj info cuh sa vise strana. a ovih 51 vise su i Vucic i Crta predstavili kao konacni rezultat. Mrsh
Kooineeperk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Nicklord said: BM3 je 55, nije 59. Neko ne ume da piše lepo samo Da, jbt, kako ruzan rukopis 🙂 Just now, Kooineeperk said: 2 minutes ago, Nicklord said: BM3 je 55, nije 59. Neko ne ume da piše lepo samo Da, jbt, kako ruzan rukopis 🙂 Kad to uradim onda je bukvalno nereseno!
Recommended Posts