Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Imaju li barabe muda da pokušaju da ponište izbore u Kosjeriću?
Cavani Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, Kooineeperk said: ZAJEČAR na 24% obradjenih glasova SNS 41.91 PKV 40.12 UZSZ 7.51 SPS 3.17 Tebra koji su sve nasi, ja ukucao UZSZ- Zajecar, google mi izbacio neke transformatore. 1 13
Smrtokapa Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Kooineeperk said: Ne treba da se istrcava za Zajecar... ima jos puno da se obradi, ali sigurno je tesno. Kad bi SPS pao ispod 3% to bi bio show 😄 Ovi rezultati za sada deluju dobro s obzirom da je logično da prvo stižu podaci sa manjih i zabačenih BM. Ali da ne lajem... 1
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Cavani said: Tebra koji su sve nasi, ja ukucao UZSZ- Zajecar, google mi izbacio neke transformatore. PKV i UZSZ sigurno opozicioni koliko sam ja ispratio. ПРОГЛАШЕНЕ ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ 1. ИЗБОРНА ЛИСТА НЕ ДАМО СРБИЈУ - АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ 2. ИЗБОРНА ЛИСТА ПРОМЕНА У КОЈУ ВЕРУЈЕМО - УГЉЕША ЂУРИЧКОВИЋ - ДРАГАНА РАШИЋ 3. ИЗБОРНА ЛИСТА УЈЕДИЊЕНИ ЗА СПАС ЗАЈЕЧАРА - МИЛАДИН КРСТИЋ - МИРКО ЈЕЛЕНКОВИЋ 4. ИЗБОРНА ЛИСТА ДР НЕНАД РИСТОВИЋ - ДОМАЋИНСКИ ЗА ЗАЈЕЧАР 5. ИЗБОРНА ЛИСТА ИВИЦА ДАЧИЋ - СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ - ОДЛУЧНО ЗА ЗАЈЕЧАР 6. ИЗБОРНА ЛИСТА КОАЛИЦИЈА ЗА ИСТОЧНУ СРБИЈУ - САША РАДУЛОВИЋ ГРЉАНАЦ 7. ИЗБОРНА ЛИСТА „МИ СНАГА НАРОДА, ПРОФ. ДР БРАНИМИР НЕСТОРОВИЋ“ – ГРАД ЗАЈЕЧАР 8. ИЗБОРНА ЛИСТА СРПСКИ ЛИБЕРАЛИ-ДА СЕ СТРУКА ПИТА-Владимир Ковачевић 1
Henry Chinaski Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Tebra koji su sve nasi, ja ukucao UZSZ- Zajecar, google mi izbacio neke transformatore. Mislim da je to ujedinjeni za spas zaječara
Leo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Tebra koji su sve nasi, ja ukucao UZSZ- Zajecar, google mi izbacio neke transformatore. I ja sam se to pitao ali sam na kraju ukapirao 😃 Drugi i treci po broju glasova 😁
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zajecar ce biti nategnut, SPS ce verovatno preziveti cenzus i to moze da pomogne SNS-u da bude "pata karta" i da niko nema vecinu.
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago CRTA javlja malu prednost SNS-a u Kosjericu. 14 mandata za hulju, 13 za Ujedinjene.
srlepajce Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) O jbt pao i Zajecar Insajder tv Edited 7 hours ago by srlepajce
uncletima Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nema sanse da Stime stigme dotle - zarakijao se u Kosjericu... PS. Op op!
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago SNS dobio one glasove sto je @Drug Crni izbrojao da dobijaju uvek. Nista vise. Nasi nisu izgleda
srlepajce Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Kooineeperk said: CRTA javlja malu prednost SNS-a u Kosjericu. 14 mandata za hulju, 13 za Ujedinjene. 1 1
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Medijana, Kosjeric, Zajecar... sutra ceo Nis, Novi Sad, Beograd... Srbija! Odbraniti rezultat! 1
Cavani Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Opa i Zajecar proglasio pobedu. Ove dve pobede bi znacile nevidjeno i psiholoski za Cacije, zna se da pacovi prvi beze kada brod tone. Nece ni mali Caciji na opstim izborima da idu all in sa kradjom i ostalim kada mogu da naslute da su bivsi i krivicno odgovorni vec sutradan. Ruzo rumenaa.❤️
Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Razlika je mala , verovatno Crtina predviđanja imaju neki nivo greške pa ostaje da se nadamo da je greška bila na štetu opozicije. Sa druge strane opozicija u Zaječaru ubeđena u pobedu, videćemo da li je to samo selektivan uzorak na kom vodi opozicija da se digne entuizjazam ili šta se desilo. Već za 10 minuta po licu nepomenika ćemo moći da ocenimo.
McLeod Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa ako je dobio glasove koje dobija inace to je 55-45 za opoziciju na ovu izlaznost
Nicklord Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Gde vidite tog lika iz crte? Ja stranac vidim da im još nije KZŠ počeo
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago A kad prodje ovo, da me neko podseti da napisem par recenica o Crti Nego, nista nikome ne verujemo, ima da se brani svaki glas Pobeda bre
Recommended Posts