Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Gromovnik said:

A ono sto meni najvise smeta, ni jednom nije izasla i rekla, izvinjavam se, slagala sam, imala sam pogresne informacije......nego se ucuti neko vreme, pa opet krene. I zato joj danas malo ko veruje.

Pošto, jelte, svi ostali političari na čelu sa Vučićem rade drugačije. 

Da se razumijemo, mislim da je ova poslednja "afera" glupost, ali nemojmo baš ni sa duplim standardima za vlast i opoziciju. 

• Like 1
Posted

Cekaj bre (kasnim malo, ocigledno), ovo Marinikino nije Vucic nego predsednik Kolumbije (mada mu to dodje isto)? Kako ovakvi autogolovi majku vam jebem nesposobnu

Screenshot_20250603_125254_com_android_chrome_CustomTabActivity.jpg

• Like 3
  • Ha-ha 7
Posted

Definitivno matorci su ti najgora vrsta ovde kod nas.

Pogotovo sto dodju sa stavom znate kako se 90 zivelo...A to sto su ti naslednici 90 sad na vlasti koga briga.

Bitno da se zaradjuje 100k a ne 1 marka  koji su krivi Milosevic i Otac Seselj.

31 minutes ago, NMX said:

Cekaj bre (kasnim malo, ocigledno), ovo Marinikino nije Vucic nego predsednik Kolumbije (mada mu to dodje isto)? Kako ovakvi autogolovi majku vam jebem nesposobnu

Screenshot_20250603_125254_com_android_chrome_CustomTabActivity.jpg

Nesposobni dali onom pajacu Vucicevicu i njegovim da pljuju po opoziciji.

Posted

Sada ce mrcina da se fokusira na ovo, a onaj ko mu daje ovakve zicere je sta? Debilcina najveca ili trojanac.  Marinika sigurno nije debil.

Posle ovoga da se povuce iz politike jer ovo je skandal, kako neko da ima poverenje u nju. Kako neko da ima poverenje u opoziciju...

• Like 5
Posted

Sva sreca pa je narod odavno digao ruke od opozicije. Znaju sa kim imaju posla i vise ih i ne slusaju. Kao sto studente i  vecinu ljudi ne zanima sta mrcina na vlasti prica, isto ih ne zanima sta opozicija govori, radi... Ljudi su presatli da balave na svadje u parlamentu, da se dive kako im Miki skresao, kako Marinika preslisava sns... Besmisleno je gledati politicke emisije, tv duele.... Studentska prica je postala vodilja ogromne vecine ljudi i to se nece promeniti.

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Samo studenti. Od ovih šibicara što sebe zovu profesionalnim političarima ako ima ukupno 10 pristojnih primeraka da se skupi.

Apsolutno.

Nisam se mnogo ni bavio opozicijom u prethodnom periodu. Ovde i kad su ih ljudi rešetali kritikama, bilo je komentara da i njima nije bilo lako prethodnih 13 godina, da  su mnogo toga lošeg pretrpeli. Da stalno tražimo nešto konkretno od njih, pa kad urade, da nam i to ne valja, a i kako da valja kad su uglavnom imali debilnih akcija. Al ajd, bilo je važno da svi budemo zajedno, e sada kada je potrebno da svi zajedno podržimo studente, vidimo ko su i šta su većina iz opozicije. Neki su čak počeli i da ih nazivaju plaćenicima. Ovaj nastup Marinike je zaista za sprdnju, iako ima delova koji su istiniti. Sećam se onog odlaska Đilasa da se obračuna sa naprednjacima jer su lepili plakate sa njegovim likom i to u 1 posle ponoći. :krstipd4: Baš u trenutku kad se studentski protest zahuktao. Kao da se nadao će mu studenti pružiti podršku posle tog obraćuna i taman da ih servira režimskim kerovima na tacni.

Golemo hvala studentima na njihovoj listi jer su time skinuli maske mnogima i iz opozicije, slika se razbistrila, nikakvi trikovi ni vlasti ni pojedinaca iz opozicije više ne prolaze. 

• Like 1
Posted
2 hours ago, DameTime said:

Bukvalno molim boga da su trojanci nenadležnog, a ne ovoliki idioti. Lakše je nositi se sa prvom opcijom.

Možda je to sada čak i nebitno. Što se mene tiče, mogu i da izađu na izbore. Studenti će ih ionako počistiti.

Ako Marinika ima bar malo mozga ili ako nije trojanac, bolje bi joj bilo da kupi prnje iz SSP-a i pređe u neku normalniju stranku. Evidentno je da je inteligentna, ali ako je u trojanskoj ekipi, onda ništa.

• Like 1
Posted

Marinka nije ni prva ni poslednja koja je nesto opasno slagala(imace koneskvence naravno) vec imamo jednog koji vec 10 godina bezocno laze(ovo bi bila neka njegova medium lie) bez konsekvenci. E tu je problem.

Posted
6 minutes ago, Don Dusko said:

Marinka nije ni prva ni poslednja koja je nesto opasno slagala(imace koneskvence naravno) vec imamo jednog koji vec 10 godina bezocno laze(ovo bi bila neka njegova medium lie) bez konsekvenci. E tu je problem.

Sve to stoji. 

Ali po meni, laz se ne pobedjuje lazima, nego samo istinom.

A ima tolike istine koja se moze izreci.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Gromovnik said:

Sve to stoji. 

Ali po meni, laz se ne pobedjuje lazima, nego samo istinom.

A ima tolike istine koja se moze izreci.

Ma jasno.Zato se nadam da ce imati zestoke posledice(jbg) po nju.

Samo sto ova druga strana nema i to boli.

Posted

Stevan Dojčijnović (urednik KRIK-a) kaže da su i oni već pisali o ovome pre xy godina. Razvlači Mariniku po tviteru. A onda se Poluumna Ana njemu zahvaljuje u živom prenosu iz Brisela: "Hvala KRIK-u što je potvrdio i raskrinkao laži Marinike Tepić" :ajme:

Katastrofa, jebeni retardi :twak: Kakav način da im vratiš neku inicijativu. Samo studentarija bajo, samo sa njima u pobedu.

• Like 2
  • Pumpaj! 1
Posted

Bitan dodatak: to što je Marinika (SSP) fejlovala, ne znači da je Hulja nevin. Transkripti SKY aplikacije jasno potvrđuju veze državnog vrha sa org.kriminalom. Ti su dokazi jaki. Tepićki svakako želim da ostane bezbedna..ni ona ni Dojčinović mi nisu protivnici. To su članovi kartela.

• Like 6
Posted
8 minutes ago, Drug Crni said:

Stevan Dojčijnović (urednik KRIK-a) kaže da su i oni već pisali o ovome pre xy godina. Razvlači Mariniku po tviteru. A onda se Poluumna Ana njemu zahvaljuje u živom prenosu iz Brisela: "Hvala KRIK-u što je potvrdio i raskrinkao laži Marinike Tepić" :ajme:

Katastrofa, jebeni retardi :twak: Kakav način da im vratiš neku inicijativu. Samo studentarija bajo, samo sa njima u pobedu.

Dojčinović ima poentu

• Like 6
  • Thanks 1
Posted

Ja nešto mislim da ova SSP opozicija pokušava da se "bori" protiv režima njihovim oružjem, fazon "ako ćete vi bezočno da lažete, i mi ćemo to isto, da uzvratimo udarac".

Naravno to ne funkcioniše, jer predstavnici vlasti imaju bukvalno nula štete od toga da ispadnu debili (već su probili svaku zamislivu metriku), dok se za opoziciju to ipak ne može reći.

Kako god okreneš, debili.

• Like 3