Jump to content

Recommended Posts

Posted

E o ovome pričam - umesto da se našao neko da mu na licu mesta odseče taj kurac, našao se neko da malo protestvuje i stavi na Instagram X. 

• Like 4
Posted
4 minutes ago, Eddard said:

E o ovome pričam - umesto da se našao neko da mu na licu mesta odseče taj kurac, našao se neko da malo protestvuje i stavi na Instagram X. 

Nemam ništa protiv, no da li je vredno zaglaviti zatvor zbog ovakve budale? Svakako pre treba prijaviti nego snimati za Twitter.

Spoiler

Yeah, I know, institucije ne rade.

Posted
9 minutes ago, Eddard said:

Ti si nežan, samo bi patku. Eksere u nokte, a onda polako da kaplje.

• Like 3
Posted
7 minutes ago, DameTime said:

Nemam ništa protiv, no da li je vredno zaglaviti zatvor zbog ovakve budale? Svakako pre treba prijaviti nego snimati za Twitter.

Hide contents

Yeah, I know, institucije ne rade.

Ma ne mislim bukvalno, ali fizički otpor može da se pruži i bez da se zaglavi zatvor. 

A drugo, mnogi ovde su izrazili sumnju da će ovo zlo da ode bez sukoba. Počinjem da mislim da je to tačno. A to znači da moraju da se pokažu zubi i da se na nasilje odgovori nasiljem. A sve sam više siguran da je retko ko na to spreman. 

• Like 9
Posted

Svečana postrojba Vojske Srbije, koja se prvotno trebala pridružiti Putinovoj "Paradi pobjede" 9. svibnja u Moskvi, više neće sudjelovati.

Unatoč temeljitim pripremama u Srbiji za paradu 9. svibnja - uključujući rezervirani smještaj - njihovo sudjelovanje je naglo otkazano bez jasnog objašnjenja.

Navodno je zabrana Europske unije dovela do toga da su srpski vojnici spriječeni marširati uz svoje ruske kolege na Crvenom trgu.

• Like 1
  • Pumpaj! 2
Posted
1 minute ago, Eddard said:

Ma ne mislim bukvalno, ali fizički otpor može da se pruži i bez da se zaglavi zatvor. 

Dobro, ja sam te shvatila bukvalno 😁

1 minute ago, Eddard said:

A drugo, mnogi ovde su izrazili sumnju da će ovo zlo da ode bez sukoba. Počinjem da mislim da je to tačno. A to znači da moraju da se pokažu zubi i da se na nasilje odgovori nasiljem. A sve sam više siguran da je retko ko na to spreman. 

Pa neće moći bez nasilja, nažalost. Ali se moraju birati bitke i znati kada stisnuti dugme za nasilje. 

Spoiler

I posle kažu da anarhija nije rešenje :girl:

Posted
1 minute ago, DameTime said:

I posle kažu da anarhija nije rešenje :girl:

Nije nikada, uvek je tu neko ko je jači od tebe.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, mrd said:

Nije nikada, uvek je tu neko ko je jači od tebe.

Retko ko osim anarho-komunjara bi se danas tukao na ulici sa ovima :classic_smile: Niko nije jači od naroda, nas je više. Problem je što još uvek nismo dostigli kritičnu tačku (pucanja) za takav vid borbe na ulici.

Posted
1 hour ago, Pletilja said:

Jok, od histerije se ne umire.....

Baš bi mogao. 🤣🤣🤣

Dobio je prooliv od straha. Haha

Baš me je bacio u razmišljanje i sada se osećam mnogo bolje.

Posted
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

image.png.50897befae2bba84eb07a40f788d75a9.png

Znaci nepravda je jer je u zatvoru zbog pazi sad udarila studetkinju koja je protestvovala.

• Ruke su vam krvave! 5
Posted

Raskošni život Đura Macuta

Osim što je Đuro Macut zaposlen na Klinici za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma Univerzitetskog kliničkog centra Srbije u Beogradu, gde je na funkciji načelnika odeljenja i pomoćnika rukovodioca Klinike. Radi i kao konsultant bolnice „Čigota“ na Zlatiboru, ali i kao profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu, dok je ujedno gostujući profesor na Univerzitetu u Atini i Medicinskom fakultetu Univerziteta u Skoplju.

Za doktora Macuta je, kao i za većinu njegovih kolega endokrinologa, poznato da je angažovan u privatnoj praksi gde se cene samo jednog pregleda kreću od 8.000 do 12.000 dinara.

U privatnoj klinici „Experta Medica“ nije zaposlen samo dr Macut već i njegova supruga dr Jelica Bjekić Macut, takođe endokrinolog. Gospođa Macut je, kako smo ranije pisali na Nova.rs načelnica Odeljenja za endokrinologiju KBC Bežanijska kosa, ali je i deo stručnog tima “MD clinik”, dakle angažovana u dve privatne klinike dok paralelno upravlja jednom državnom. Inače, poliklinika „MD clinic“ koja se nalazi u luksuznom stambeno-poslovnom kompleksu Beograd na vodi, je u vlasništvu Milice Đurđić, partnerke predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić.

„Sagrađena je porodično stambena zgrada površine u gabaritu 193 m2, građevinske površine 508 m2, u Beogradu, opština Zvezdara. Tržišna vrednost objekta i parcele kreće se od 1 do 1,2 miliona evra“, saopšteno je KRIK-u iz agencije.

Naime, na spisku njihovih nekretnina su, pored vile, stan od 153 i garaža od 16 metara kvadratnih u Ulici Jove Ilića, zatim stan od 110 kvadrata u Ulici Kralja Milutina, stan od 60 kvadrata u Ulici Ljutice Bogdana i jedan od 55 metara kvadratnih u Bulevaru Zorana Đinđića.

• Like 1
Posted
14 minutes ago, 40Wins said:

Tacno zamisljam zvalavog kako u nekom lokalnom odboru snsa objasnjava kako ga mali Tramp oBoZava

I trampić ljubomoran na to obožavanje ne pusti ovoga na žurku. Ima smisla.

• Ha-ha 4
Posted (edited)

https://www.b92.net/info/politika/126654/vucic-se-vraca-poslovnim-obavezama-od-srede-vazni-sastanci/vest

Prema saznanjima portala B92.net, zakazani su sastanci za sredu ujutru sa ruskim i britanskim ambasadorom.

U sredu uveče očekuje se i obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića javnosti.

Rusu verovatno da objasni zasto ne moze, sa ekg nalazom ali nije iskljuceno da Rus dodje sa prenosivim ekgom cisto da provere samo da se ne zajebu pa ponesu vojni telefon sa kurblom.

Edited by MeanMachine
  • Ha-ha 4
Posted

Citam po netu kako se narod sprida sa Vucicem i Trumpom i razmisljam, da li sam ja normalan covek? Od svih drzava na svetu, ja sam izabrao dve sa kojim se svi zajebavaju.

Ta li sam ja promasen coveK?

Ovaj Srbin ne moze ni da umre posteno, a ovaj Amer ne moze da uvede jednu carinu, koja se pika za nesto.

Propao zivot krajem 20 i pocetkom 21-og veka. 🙂

• Thanks 1
  • Ha-ha 3