Jump to content

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, McLeod said:

Samo neka radi, ovo je glupost, mene asocira kao da zeli da napravi zivi stit i da se plasi da ce narod da krene na predsednistvo ili zeli namerno da izazove sukobe.

Ako ljudi nastave da zajebavaju ove budale po internetu, ima da se sami pokupe do sutra.

Posted
27 minutes ago, Plavi Dres said:

Mislim da mu je to glavna ideja- nada da će neko da napadne ove "šatoraše" i da onda opet ljude na protestima predstavi kao nasilnike.

Mogu oni i to da isceniraju... 

• Like 2
Posted
1 hour ago, DJ_Vasa said:

Ako ljudi nastave da zajebavaju ove budale po internetu, ima da se sami pokupe do sutra.

Ti će zbog jutarnjeg mraza da zbrišu pre 2 ujutru negde na toplo. Treba ih nekako tad snimiti.

• Like 1
Posted
30 minutes ago, Stiletto said:

Ti će zbog jutarnjeg mraza da zbrišu pre 2 ujutru negde na toplo. Treba ih nekako tad snimiti.

Oni imaju i revnosne čuvare koji kao nekada staljinovi komesari "pucaju" u one koji bi da beže.

Posted (edited)

Stvarno su naprednjaci nepresušan izvor sprdnje. Ovo sa sudentima kamperima je još jedan tupav potez predsednika, delom je to zbog svojih birača, ali velikim delom što čovek nema nikakvu kreativnost. Razbucali su ga studenti, ne može se sastaviti. Sve pokušava, al neće pa neće.

Trube li mediji i dalje o Vojvodini? Ima li separatizma? :lol_2: Odlična stvar što smo ignorisali, o tome više ni njegovi mediji ne laju, svi su ko popišani. 

Edited by Volter
  • Like 11
Posted (edited)

Sećam se da su pričali da većina studenata nije za proteste. Pa onda ga pitaju a što ne odu na plenum i ne preglasaju te što hoće da protestvuju a on kaže pa ne daju im da uđu. I na kraju od svih tih studenata imamo kampovanje njih par desetina. Ovime su nam bar jasno stavili do znanja da je ogromna većina studenata protiv njih. Pride predvodnik kampera student koji par meseci ne silazi sa režimskih medija 🙂

Inače ovo sa studentima koji hoće da uče je već koristio SPS sa onim debelim i njegovom ekipom. Zaboravih njegovo ime, jel se neko seća tog debelog ? Posle je bio novinar na njihovim medijima a posle par godina je nestao.

Edited by Klotzen
  • Like 1
Posted
2 hours ago, 40Wins said:

Pumpaj!

A onda su ovi probali da promene i pravi studenti si ih prijavili za plagijat i ugasise im stranicu hahah

• Like 1
  • Ha-ha 7
Posted

Ja ne znam da li bih plakao ili se smejao na ovaj performans.

Bukvalno je ovo skeč Top liste nadrealista. Kao ajde da napravimo kao neki kontraprotest studenata.

Kako da ga nazovemo? Šta znam. što gluplje naprimer Studenti koje žele da uče? Može

A transparenti? Isto tako, stavi neke kao da su pametni i duhoviti a u stvari retardirani do bola. 

A bake deke da donosu pomoć? I to,  i dodaj još nekog doktora, profesora tako nešto, kao sve sami spremili i od usta odvojili a sve da bude iz radnje sa sve dostavom.

Mislim, ne znam, baš me interesuje čija je ovo ideja a još više čija je realizacija.

• Like 19
Posted

Baš mi se sviđa što su došli. Umesto da se snsektaši sklupčaju u položaj ježa, isture bodlje i samo čekaju, oni otkrivaju slabe tačke ovim kontrama u vidu idiotskih performansa. Dobro je što su na taktičkom planu glupi ko tri kurca.

• Like 13
Posted

AV ne organizuje ništa bez da mu to medijski savetnici ne aminuju, sve vo izgleda glupo i kao promašaj ali on gađa preostale svoje vernike, uz jaku kampanju na pinku i kuriru oni će biti uvereni da ima i studenata koji su eto jadni ugroženi zato što ne mogu da nastave školovanje. I ka preti i kad svili on se obraća samo toj grupaciji, svestan je da su mu ostali pobegli sa lanca.

Posted
1 minute ago, Perkos2 said:

AV ne organizuje ništa bez da mu to medijski savetnici ne aminuju, sve vo izgleda glupo i kao promašaj ali on gađa preostale svoje vernike, uz jaku kampanju na pinku i kuriru oni će biti uvereni da ima i studenata koji su eto jadni ugroženi zato što ne mogu da nastave školovanje. I ka preti i kad svili on se obraća samo toj grupaciji, svestan je da su mu ostali pobegli sa lanca.

Ni najbolji savet, ni najbolja kampanja ne vredi ništa ako se odradi amaterski. A ovo je smešno, čak i za njegove glasače a kamoli za one koji se lome.

Posted (edited)
4 minutes ago, Perkos2 said:

Pitam se da li su mu od savetnika preostali samo oni sa kupljenim diplomama. Ovo sa sUdentima mora da mu je organizovao neko takav.

Edited by DJ_Vasa
  • Like 5
Posted

Takodje ove govedje glave u nazovi obezbedjenju prave kontraefekt baš kod njegovih glasača.

Ta grupa koja se na anketama o najvećem poverenju tradcionalno izjašnjava za vojsku, crkvu i državu(tim redom) ne gleda ni malo blagonaklono na razna privatna obezbedjenja.

To im ruši koncept u koji veruju.

Posted
59 minutes ago, Clash said:

Ja ne znam da li bih plakao ili se smejao na ovaj performans.

Bukvalno je ovo skeč Top liste nadrealista. Kao ajde da napravimo kao neki kontraprotest studenata.

Kako da ga nazovemo? Šta znam. što gluplje naprimer Studenti koje žele da uče? Može

A transparenti? Isto tako, stavi neke kao da su pametni i duhoviti a u stvari retardirani do bola. 

A bake deke da donosu pomoć? I to,  i dodaj još nekog doktora, profesora tako nešto, kao sve sami spremili i od usta odvojili a sve da bude iz radnje sa sve dostavom.

Mislim, ne znam, baš me interesuje čija je ovo ideja a još više čija je realizacija.

Uze mi foru, isto sam ovo pomislio. 😁 Identični nadrealisti 😂

• Ha-ha 1
Posted
27 minutes ago, DJ_Vasa said:

Pitam se da li su mu od savetnika preostali samo oni sa kupljenim diplomama. Ovo sa sUdentima mora da mu je organizovao neko takav.

mislim da oboje znamo ko su mu medijski savetnici

Posted

Krenuli da identifikuju, one dve studentkinje malopre sto su pricale nisu ni studentkinje, obe botulje poznate, jedna radi u opstini, druga kao medicinska sestra

• Like 2
  • Ha-ha 11