Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Dzo23 said:

Ne znam da li je odgovarajuća tema, ali moram da izrazim zadovoljstvo što je Mile Ronhil, lopina i ratni profiter, dobio godinu dana prdekane i 6 godina zabrane bavljenja politikom.

Ne vjerujem da će u ćuzu jer će garant otkupiti. Nakrao je taj, ne milione, nego milijarde i ne zanosim se da će završiti tamo gdje po pravdi i zaslužuje.

No, takve tipove mnogo više boli što će biti odvojeni od fotelje i to teško da će uspjeti da izbjegne. Mogu misliti koliko se osladi  kad 20 godina lapaš. 🤷‍♀️

Zalosno je sto to nije mnogo ranije uradjeno.

• Like 5
Posted
18 minutes ago, Dzo23 said:

Ne znam da li je odgovarajuća tema, ali moram da izrazim zadovoljstvo što je Mile Ronhil, lopina i ratni profiter, dobio godinu dana prdekane i 6 godina zabrane bavljenja politikom.

Ne vjerujem da će u ćuzu jer će garant otkupiti. Nakrao je taj, ne milione, nego milijarde i ne zanosim se da će završiti tamo gdje po pravdi i zaslužuje.

No, takve tipove mnogo više boli što će biti odvojeni od fotelje i to teško da će uspjeti da izbjegne. Mogu misliti koliko se osladi  kad 20 godina lapaš. 🤷‍♀️

Polako, ima još mesec dana do drugostepene presude, a vidim da su rešili da otkače institucije BiH. Imajući u vidu i da je predsednik Američke gubernije Ruske Federacije počeo da igra u taktu Kaljinke, ne verujem da će međeda baš lako spakovati u zoo-vrt.

Posted

Puk'o Fiko :s_d:

Jel znate iz koje serije je rečenica?

On je njihovog ambasadora nazvao seronjom pred kamerama.

Ako Amerikanci hoće MAGA I dopuste ovo, nazdravlje im Fiko, nama ne treba.

Posted
28 minutes ago, DJ_Vasa said:

Polako, ima još mesec dana do drugostepene presude, a vidim da su rešili da otkače institucije BiH. Imajući u vidu i da je predsednik Američke gubernije Ruske Federacije počeo da igra u taktu Kaljinke, ne verujem da će međeda baš lako spakovati u zoo-vrt.

Eto prilike da EU bar nesto uradi kako treba.

Posted (edited)
2 hours ago, Kronostime said:

Eto prilike da EU bar nesto uradi kako treba.

Poslaće im nekog velikog debelog Evropljanina koji će uzeti masne dnevnice da im objasni da je rešenje krize u dijalogu, da mir nema alternativu i da svi akteri treba da sednu za sto i razgovaraju.

Onda će krenuti da osmišljavaju načine za švajsovanje pampura jer im je ono sa plastičnim čepovima uspelo, a možda će predložiti i propis koji omogućava zaštitu iberijskog vrapca i belgijske voluharice.

Edited by DJ_Vasa
  • Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
1 hour ago, JohnnyDragon said:

Micko jeste objasnio Vucicevu metodologiju odlicno, ali nije u pravu.

Zato sto ni Vucic nije u pravu. Jer mediji nisu bitni.

Da je nas problem tako plitak, on ne bi vladao 13 godina nego bi pao odmah posle prvog mandata.

Problem neobrazovanosti, nedostatka kulture i civilizacijskih normi u ovom drustvu nije kreirano od strane tabloida i rezimskih medija, odnosno oni nisu uzrok, nego posledica takvog stanja drustva.

To ne menja oslobadjanje RTSa 1.

• Like 7
Posted (edited)
59 minutes ago, Mina D. Harker said:

Najbolje ime za životinjicu ikad, obožavam 🥰 /off

Odmah posle pustinjskog skočimiša ❤️

Edited by Molina23
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
46 minutes ago, Molina23 said:

Odmah posle pustinjskog skočimiša ❤️

Samoanski letipas (poznat i kao samoanska leteća lisica) pokraden.

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
4 hours ago, McLeod said:

Da je nas problem tako plitak, on ne bi vladao 13 godina nego bi pao odmah posle prvog mandata.

Problem neobrazovanosti, nedostatka kulture i civilizacijskih normi u ovom drustvu nije kreirano od strane tabloida i rezimskih medija, odnosno oni nisu uzrok, nego posledica takvog stanja drustva.

Da li bi to u prevodu bilo da su studenti džabe krečili? Ne bih da baksuziram, ali imam sve veći utisak da jeste tako.

Posted
5 hours ago, McLeod said:

Ti si suštinski u pravu. Kada se osmakneš dovoljno i pogledaš situaciju dovoljno široko, tako je.

Ali to ne možemo promeniti. Odnosno možemo, ali potrebne su decenije. Zato mediji nisu ni sasvim nebitni, jer oni, kada zumiraš, mogu biti jezičak na vagi u nekim situacijama.

Alternativa delovanju na ljude preko medija bi bila da se ide na direktan kontakt, što je ono što studenti rade ovih dana. I to je odlično, ali ne mislim da treba zanemarivati pritisak na RTS. Ako ništa, onda zbog toga da bi se vezivala "Vučićeva pažnja" u odbrani tog položaja, dok se paralelno radi na alternativnim načinima za slanje poruka. Za sada ima energije za oba.

• Like 2
Posted

Mediji su kod nas vrlo bitni, najbitniji.

U vreme kad su društvene mreže stale na FB, a tviter postao toksična propaganda, pink hepi, i najvažniji RTS vedre i oblače, sude i presuđuju.

U kojoj državi sveta slovo drži osuđeni ratni zločinac na nac. frekvenciji?

Krećem se u sredini koja je mahom stara i svaki dan čujem rečenice jesi čula sinoć na televiziji....

Jednom mi je čak i mama rekla kako naš predsednik ima najmanju platu u okruženju.

Ko da me neko udario u stomak, pitala sam je jel zna da ja imam najmanju platu u okruženju.

Rekla je pa bilo na vestima.

A ovo je iz edicije izdajnici i strani plaćenici.

Autorka, našeg Mile ćerka