duško matić Posted Thursday at 11:01 PM Share Posted Thursday at 11:01 PM Od celog psihovog izlaganja najjači deo mi je sa Zvonkom, kad kaže zemljane radove dobro radio, zato su ga zvali i to Kinezi direktno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted Thursday at 11:05 PM Share Posted Thursday at 11:05 PM Psiho je bolestan čovek, ali i inteligentan. Moraš mu parirati bar u jednom od ova dva segmenta da bi ga dobio u duelu. Nekako je ovo za Brankicu bio preveliki zalogaj. Opširno je krenula, bolje da je pripremila par stvari, ali temeljno. Ono što me najviše plaši je to da ovo mirnim putem ne može da se završi. Znam, bio sam naivan! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Thursday at 11:07 PM Share Posted Thursday at 11:07 PM 4 minutes ago, Clash said: Ako kazes da ne znas sta se tamo desava malo ti je ovo bezze izjava. Vidim šta ljudi dele ovde i na FB, a imam i neke budale koje mi šaljute idiotluke na Viber, iako nisam tražio. A ima lažnih vesti na kilo, nije da nema, i to od 'uticajnih' tnjiteraša. Šalje mi jedan kreten koga nemam srce da blokiram kako su juče srali za neke helikoptere, iako je bila vojna vežba, pa su srali da je Šešelj crk'o, opet ti 'uticajni'. Ima neki lik što se šeta kod podruma pića, priča tako sam sa sobom o politici, a ljudi ga smatraju za ludaka. Ove što šire lažne vesti smatraju 'uticajnim'. Poseru se, ljudi to zaborave, oni posle okače nešto tipa 2+2=4. Ovaj kod podruma pića i ne deluje toliko blesavo u odnosu na takve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Thursday at 11:09 PM Share Posted Thursday at 11:09 PM 12 minutes ago, Helena said: Pa nije, ne bi ni nikom jaznambolje odgovorio, isto bi bilo. Ovo je baš bezvezno opravdanje za nekog ko važi za odličnu istraživačku novinarku. To što on spinuje i generalno nemamo kvalitetne novinare za ovaj tip intervjua, ne znači da je ona dobro odradila svoj deo posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Thursday at 11:09 PM Share Posted Thursday at 11:09 PM Ma ne moze mirno svakako Ali ono "Nasi ne nose rolex" 🫢 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Thursday at 11:20 PM Share Posted Thursday at 11:20 PM 7 minutes ago, DameTime said: Ovo je baš bezvezno opravdanje za nekog ko važi za odličnu istraživačku novinarku. To što on spinuje i generalno nemamo kvalitetne novinare za ovaj tip intervjua, ne znači da je ona dobro odradila svoj deo posla. Evo i Lekić je kazala. Ja stvarno ne znam šta ste očekivali, i neću više ponavljati (tebi naročito, podsećaš na jednu gospođu da drugog topika koja neprestano kvotuje i ponavlja) kako možeš da nateraš nekog da odgovara, puškom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted Thursday at 11:25 PM Share Posted Thursday at 11:25 PM (edited) Svi Vucicevi potezi, izjave, pojavljivanja... u poslednjih 3 meseca donose vise negativnih neko pozitivnih poena, pa je tako i sa ovom emisijom veceras, iako on misli drugacije, i dobro je da misli drugacije, a verovatno i ne slusa puno sta ga savetuju, mada verujem i da nemaju sta da ga savetuju sa obzirom kakvu je ekipu skupio oko sebe za 12 godina. Posle ovog intervjua jedno je mnogo jasnije - on cvrsto veruje da je najbolja opcija za Srbiju, i sebe je cvrsto uspeo da ubedi da je protiv njega neko ko je protivnik Srbije (a ne sopstvena deca i studenti) i to verovanje i strast za vlascu ga jos uvek odrzava tu gde jeste. Njegov citav narativ i odgovori na pitanja su zato sto je sebe uspeo da ubedi da ni za sta nije kriv, cak i za ono sto objektivno jeste i zato uspeva da obrce teze jer ide slepo vodjen tom verovanju da svaki narativ pretvori u njegovu borbu protiv nekih sila koja nasoj zemlji ne zele dobro. Njega ce da smeni "trend", a ne pojedinac, trend u kome ne zelimo takve ljude koji su sebe ubedili u nesto i ne umeju drugacije da razgovaraju, a taj trend kuca na vrata vec mesecima, samo sto on sebe slepo ubedjuje da taj trend i ne postoji. Edited Thursday at 11:26 PM by diego 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted yesterday at 01:06 AM Share Posted yesterday at 01:06 AM Zanemariti ko je postavio. Naša ambasadorka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 8 hours ago, DJ_Vasa said: Vidim šta ljudi dele ovde i na FB, a imam i neke budale koje mi šaljute idiotluke na Viber, iako nisam tražio. A ima lažnih vesti na kilo, nije da nema, i to od 'uticajnih' tnjiteraša. Šalje mi jedan kreten koga nemam srce da blokiram kako su juče srali za neke helikoptere, iako je bila vojna vežba, pa su srali da je Šešelj crk'o, opet ti 'uticajni'. Ima neki lik što se šeta kod podruma pića, priča tako sam sa sobom o politici, a ljudi ga smatraju za ludaka. Ove što šire lažne vesti smatraju 'uticajnim'. Poseru se, ljudi to zaborave, oni posle okače nešto tipa 2+2=4. Ovaj kod podruma pića i ne deluje toliko blesavo u odnosu na takve. Opisao si sve društvene mreže ikada. Ljudi seru po twiteru kao i po svakoj drugoj društvenoj mreži, lažu, ima gluposti, ima dobrih stvari. Isto kao i na ovom forumu i na vecini foruma na svetu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Bila je super, ali ovo sinoć je (ma koliko ja ne očekivao ništa) bilo baš katastrofalno. Da, mediji su nebitni, da Insajder niko ne gleda, ali dobila je priliku (i što je najgore, iskoristila je) da postavi dobar deo onih pitanja koja neće postaviti niko sa RTS-a, Pinka, Marića i to je uradila na takav način da su ta pitanja sada otupljena, AV može da kaže pa odgovorio sam na sve. Grozan performans, kao kada bismo sada doveli Ivana Lendla da igra protiv Alkarasa, da se poslužim teniskom terminologijom. Ne vredi, Lendl je bio super, ali je sada mator i nije za ozbiljan tenis. Bukvalno bilo koji TV novinar iz neke umereno opoziciono nastrojene redakcije bi bolje vodio ovaj razgovor, plus montirani prilozi, plus produžavanje emisije, plus si imala 12x365x60 minuta video materijala da se pripremiš i da vidiš na šta će da liči vožnja. Još je Vučić bio fascinantno smiren, več posle par minuta je video da igra protiv trećeligaša. Bedno i sujetno, ali što ovde kažu kolege, nebitno. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 1 minute ago, freethrow said: Da, mediji su nebitni, da Insajder niko ne gleda, ali dobila je priliku (i što je najgore, iskoristila je) da postavi dobar deo onih pitanja koja neće postaviti niko sa RTS-a, Pinka, Marića i to je uradila na takav način da su ta pitanja sada otupljena, AV može da kaže pa odgovorio sam na sve. Ovo je suština. Toliko se čeka da neki/a novinar/ka postavi predmetnoj instituciji sva ova pitanja, da se preznoji na vrućoj stolici, a umesto toga smo imali još jedan performans kojim će on da hrani svoj narcizam. Ukratko, dobili smo kurčinu. Bojim se da se samo u studente može imati poverenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago (edited) 9 hours ago, DameTime said: Onda nemoj da se trpa u to. Studenti su pokazali da ljudi u ovoj državi treba da rade ono što im jeste prvi pik, za promenu. Koja je poenta onda da ga zoveš u live intervju i daš mu u ruke municiju kako je bio i na "opozicionoj" TV? Istraživački deo je baš super uradila, došla totalno nepripremljena, još je predmetna institucija ispravlja kako 5x5 nije 15. Da sam bila na Brankicinom mestu, gadjala bih ga u njegov najjaci argument, da je legalno izabran, spremila bih mu sve snimke sa dokazima o pokradenim izborima. On bi se pozvao na stavove ODIHR/OEBS pa bih ga naterala na razgovor zasto ga podrzavaju a to je tema Kosova i predaja svega i svacega na toj teritoriji, pa bih ga dotukla snimcima sa njegovih mitinga i sa protesta gradjana sa akcentom na drasticnu podelu naroda i dominaciju partijskih interesa. Uostalom, mogla je da pozove bar jos jednog kolegu, da mu baci udicu "sam protiv svih" sto bi on progutao od odmah pa da su ga rasturili zajednickim snagama. Mada, bilo bi najbolje da ovog intervjua nije ni bilo. I da ga ja nisam gledala do kraja. Celu noc sam sanjala kokoske, mrtve kokoske. Ima neko sanovnik? Edited 18 hours ago by Pletilja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Za Kosovo ga je pustila da priča kako se on jedini bori za Kosovo i ništa nije pitala. A on tamo pozatvarao sve što smo imali od institucija i uveo Srbe u Kosovske institucije. To joj je bio penal ali verovatno je i to bio deo dogovora da se u tu temu ne ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Confession bear (stari mim): sve manje me interesuju studentski protesti, zanima me čista politika koju vode političke stranke. Ovo će AV lagano da rešava, samo dok piči Expo i RT i Tramp trampuje, studenti mogu da šetaju i pevaju i we were singing songs and shit. Juče sam imao dosta otrežnjujući momenat, hvala Brankici barem na tome. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Ne ide taj nigde gde nije siguran da se svira njegova muzika, nikad neću reći ništa protiv Brankice, žena proživljava pakao godinama unazad i nije čudo da više nije ono što je bila 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Ma naravno i ritopek za to (courtesy of Uini), ali nemoj da se guraš gde ti nije mesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Kao što rekoste već, ne bi on išao na duel intervju da nije znao da je u mogućnosti da "pobedi". A imam i utisak da se mentol potcenjuje u ovoj kategoriji. Jeste da nije bio na tv duelu preko 10 godina, ali itekako ima iskustva i u tome, ceo život se bavi politikantstvom pred kamerama, tačno je da ne bi imao argumente u "normalnoj" diskusiji ali je zato izuzetno vešt u laganju, spinovanju, eskivaži, deflekciji, razvodnjavanju, relativizaciji, paštatisanju, blaćenju, to jest u prebacivanju na sopstveni teren gde se dobro snalazi i gde će pobediti na iskustvo. Ako se jednom dogodi pravi tv duel (a sumnjam da hoće), osoba preko puta će morati da ima vrlo ozbiljan retorički skil i nastup i vrlo ozbiljnu pripremu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Jos jedna losa stvar je sto ce ovi gadovi sa informera, hepija da pricaju kako je hulja otisao na opozicionu tv i rasturio ih.I to ce da ponavljaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago (edited) Vučić ne bi imao nikakve šanse sa bilo kim, iole ozbiljnijim i elokvetnijim, u tv duelu. Njemu je jedan Savo Milošević, fudbaler, "dupe pomjerio" prije 20 godina u Utisku kod Olje, a da ne spominjemo nekog političara koji je 100% u materiiji i barata svim informacijama. No, njemu poslednje što treba je davati na važnosti. Nikakva sad ugošćavanja niti intervjui. To mu je hrana. Samo i isključivo potpuni "ignor". Jedino s kim on treba da razgovara je tužilac i suđenje, tako da mi je ovo od strane Brankice i Insajdera, obrni okreni, potpuni promašaj. Edited 18 hours ago by Dzo23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Intervju je bio tačno onakav kakav sam mislio da će biti. I nije bio predviđen za nas, nego za njegovu publiku, da pokaže kako ih je rasturio na njihovom terenu. Ja i dalje mislim da studentske proteste neće preživeti, i to iz dva razloga: 1. Dok ne izgubi ova opozicija, neće izgubiti ni ova vlast, a studenti svojski rade na tome. 2. Mi smo na kraju dana, ipak, kolonija, a kolonijalni upravnik se valja promeniti ako je kolonija paralisana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago (edited) Prvi deo emisije i nije bio toliko loš, al onda drugi deo dibiduzovski, fijasko. Čak je i Brankica izgubila energiju, koncentraciju, uopšte i ne reaguje na laž da je u noći kada je razbijena vilica Anji, napadnute prostorije SNS-a i razbijen prozor. Vučić je radikalska škola. Nekad je za Šešelja važilo da nikada ne može izgubiti duel. Zašto? Pa zato što je još tada od emisija pravio rialiti šou program, ismejavao sagovornike, terao sprdnju, a ljudi su to voleli. Vučić to radi na drugačiji način i nije lako voditi ozbiljan razgovor sa njim. Čak i kada mu dokažete snimkom da se niko nije iznenada bacio na haubu auta, on se pravi lud i kaže da nije to taj slučaj, nego da postoji drugi i da je na njega mislio. Svi vidimo da konstantno krši Ustav, al to je nemoguće ubediti ga u emisiji. Jedno od rešnja dovesti ga do ludila i da popizdi je sprdnja. Sujetan je do bola i njegova sujeta pati kad ga neko ismejava, kao i kod mnogih političara. Sprdao bih se na 25 pokušaja njegovih atentata, na njegovu poniznost pred strancima, na njegovu priču o nikad većoj plati i penzija išao bi prilog o nikad većim cenama i o tome bi pričali građani, zatim prilog o studentima, njihovim parolama, pa onda prilog sa kompilacijom njegovih laži...ma bre ima mnogo toga. Edited 17 hours ago by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 25 minutes ago, Volter said: Prvi deo emisije i nije bio toliko loš, al onda drugi deo dibiduzovski, fijasko. Čak je i Brankica izgubila energiju, koncentraciju, uopšte i ne reaguje na laž da je u noći kada je razbijena vilica Anji, napadnute prostorije SNS-a i razbijen prozor. Vučić je radikalska škola. Nekad je za Šešelja važilo da nikada ne može izgubiti duel. Zašto? Pa zato što je još tada od emisija pravio rialiti šou program, ismejavao sagovornike, terao sprdnju, a ljudi su to voleli. Vučić to radi na drugačiji način i nije lako voditi ozbiljan razgovor sa njim. Čak i kada mu dokažete snimkom da se niko nije iznenada bacio na haubu auta, on se pravi lud i kaže da nije to taj slučaj, nego da postoji drugi i da je na njega mislio. Svi vidimo da konstantno krši Ustav, al to je nemoguće ubediti ga u emisiji. Jedno od rešnja dovesti ga do ludila i da popizdi je sprdnja. Sujetan je do bola i njegova sujeta pati kad ga neko ismejava, kao i kod mnogih političara. Sprdao bih se na 25 pokušaja njegovih atentata, na njegovu poniznost pred strancima, na njegovu priču o nikad većoj plati i penzija išao bi prilog o nikad većim cenama i o tome bi pričali građani, zatim prilog o studentima, njihovim parolama, pa onda prilog sa kompilacijom njegovih laži...ma bre ima mnogo toga. Ja bih ga pohvalio kao najvećeg izvora direktnih stranih investicija pošto je rekao da je uloženo tri milijarde i 100 miliona u njegovo svrgavanje. Tolike su otprilike bile SDI u 2024. Znači brate ušlo toliko keša u Srbiju, svaka čast. Predložio bih mu da ništa ne radimo nego stalno da njega biramo za glavnog šerifa a pare za njegovo rušenje samo dolaze i da nas bog vidi. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 36 minutes ago, Don Dusko said: Jos jedna losa stvar je sto ce ovi gadovi sa informera, hepija da pricaju kako je hulja otisao na opozicionu tv i rasturio ih.I to ce da ponavljaju. To bi se desilo bez obzira na tok razgovora. Oni bi pricali da je rasturio i da nije bilo inervijua. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Novinare je lako "razvaliti" ako se ponašaju profesionalno a političar kao kabadahija. U početku emisije ona to nije radila i držala je neki utisak da nije loše, kasnije je potonula i onda ju je razvalio. Sa političkim protivnicima je potpuno druga stvar jer on takođe može da laže, vređa i daje slične izjave kao nepomenik. U jedom takvom duelu bi sigurno prošao mnogo gore. On je sinoć na najteža pitanja odgovarao lažima i pošto ona nije htela da to ističe non stop, par puta jeste da budemo objektivni, to mu je prolazilo, politički protivnik mu ne bi dao da ode sa neke laži. Zamislite da je sa Vukadinovićem rekao da se on jedini bori za Kosovo, on sigurno to ne bi prećutao. Ili da pred Ćutom priča o kriminalcima koji protestvuju protiv njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Nisam mogao live da gledam, nego sam posle vratio, i ostao do pola noci... i jos nisu bili zavrsili. Nisam mogao vise, ostalo jos sat vremena, mozda nadoknadim, ali... Fudbalskim zargonom, ovo je bila kao utakmica u kojoj je rezultat bio 0:0, u kome su oba tima bila losa. Vucic je totalni psiho, on je dosao da po svom oprobanom radikalskom receptu izreklamira sebe, spinuje i plasira neke poruke koje on zeli, pa jos ako moze da izbegne direktne odgovore na nezgodna pitanja, onda super. I u tome je prilicno uspeo (barem taj deo koji sam ja odgledao, preostalo mi sat vremena). Nije uspeo potpuno da se iskontrolise u nekim momentima, dao je dosta nekog materijala koji treba dalje analizirati (na primer ono bolesno "ja sam ovo, ja sam ono"). Brankica, izgubila ostricu, mozda je odlican istrazivacki novinar ali je los intervjuer. Slabo se i pripremila, pala je pod njegov uticaj (kad je krenula da mu pominje baticu), slabo je insistirala na odgovorima, cesto ga je i pustala da Vucic ode u Ekonomsko-Propagandne Poruke. Ne mogu da razumem da nije spremna, od reci do reci, da mu citira sta je rekao prvog dana kad je imao izjavu oko nadstresnice. Da li je receno "konstrukcioni rekonstruisana" ili sta je vec rekao - citiraj mu - ona za to nije bila spremna. Pa onda oko toga da "nije korupcija dovela do nesrece" pa kako mu ne das neki primer?! Autobusu nisu zamenjene gume na vreme jer zbog korupcije i ugradjivanja x podizvodjaca nije moglo da se zamene bas na svakom kako je predvidjeno, pa se islo po sistemu "ma teraj, izdrzace". To se mozda desilo i na predsednickim kolima! Zasto je Brankica bila toliko losa, ne bih da sudim... ne znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts