Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

3 hours ago, Clash said:

Kaze Zvala kada je bio miting NS da u celom gradu nema prostora gde moze da se smesti 100.000 ljudi.

A znaci da u Mitrovici ima za 150.000😄

Kako sam sebi uskace u usta 😄

Elem nisu mogli da dovuku vise u SM jer njihovi nece da idu, vec sam pomenuo primer vaspitacica koje su preko sns zaposlene ni jedna nije otisla a ranije su isle jednostavno i njima ih je vise preko glave plus sad vec imaju cv i mogu da se lako zaposle kod privatnika.

Zato mora da dovodi dodikovce ne bi li imali nekakvu pristojnu masu.

Navodno je prvobitno planirano da bude u NS pa kad su proverom skontali da iz Srbije tesko da ce moci da dovuku masu a dodikovaca ipak nije dovoljno odluceno je da se organizuje u manjem gradu da to deluje veliko.

• Like 1

Šarovićeve reportaže su bitnije i korisnije od 99% stvari koje celokupna politička opozicija trenutno radi i naravno da ga treba kačiti svuda. Sinoć sam oko ponoći, nakon što sam navukao šlem i adekvatne gumene čizme, ušao da pogledam šta se dešavalo. Strim je već imao preko pola miliona pregleda! Za pedeset-sto godina kad se rodi neko dete koje neće moći ni da pojmi kako su ovi mrzitelji sopstvenog naroda funkcionisali imaće ove snimke. 

• Like 8
  • Love 1
  • Thanks 1

11 minutes ago, fancy said:

Da.

Pa,dobro.
Ne bi bilo prvi put da nam sopstvena iracioanlnost donese ogromnu štetu. Čak štaviše,to nam je tm

9 minutes ago, deez nuts. said:

Ma sad ce to nas brat Trupac da ponisti. 

Što je najgore,ovo će se verovatno i desiti,a Žvaljo to i čeka i igra na tu kartu.

• Like 1

Njegova žvalavost sad da bira najspremnije orkove da šetaju u njegovu čast. Evo npr štafeta karlobag ogulin bugojno( da se poklone zavičaju) pa onda sarajevo bg na vodi gazivode... jbg znam nezahvalno je, ima još mesta koje je on zadužio da prodje štafeta gadosti

Свињформер је злоупотребио видео који студенти Академије уметности користе за прављење филма о повређеним људима током протеста и искористио га за спин како су гажења колима монтажа, на шта се надовезао и хуља настављајући са етикетирањем и измишљањем о "обојеној револуцији". 

Невероватно је са каквим злом ми имамо посла, ја немам речи за бес који ово у мени изазива. 

Nemam sumnje da je ovo kako studenti kažu ali ovo je greška u ravni sa greškama kakve opozicija pravi. Čist autogol, moraju da paze da su non stop praćeni i da sve može da se iskoristi protiv njih. Ovde verovatno nema dokaza da je u pitanju snimanje ako je ulica blokirana zbog protesta i eto ti jeftinog materijala za režim. Da je tražena dozvola od policije da se ulica zatvori za snimanje i da sa tim lepo izađu to bi bio dobar kontraodgovor ali ovo ovako će biti ko kome više veruje.

Ta demonizacija i ne cilja nas nego one neodulučne i njegove glasače.

• Like 2