Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

11 minutes ago, Clash said:

Svašta se piše, pominje se Mionica, doduše sad već ne verujem.

Onda da je Tamara Vučić pitala na IG koja vam je najlepša srpska reč, dobila je more PUMPAJ primera, pa je zaključaka komentare🥳

Ako su slagali mene i ja lažem vas 😁

Inace, ono sa zastavom danas na Djavi nije istina, zastava je lepo okacena ali je snimak isecen samo na deo kada je vetar okrene.

Takodje sire se snimci traktora u Mitrovici, bajkera itd. to je stari snimak, nece biti blokade sutra u Mitrovici

Hocu da kazem da pored toliko lepih stvari koje ae desavaju ne moraju se siriti ovakve stvari koje ce Zvala sutra iskoristiti kako lazemo narod.

Teako je ljudima u euforiji razluciti DB podmetacine ali moralo bi se malo pripaziti.

• Like 6
  • Thanks 4

@Mitrovica - jedino sto je sigurno je da cimaju ljude koje nikad do sad nisu cimali. To jasno implicira da ih je oladilo zaista puno ljudi koji su im (do sada) bili verni/placeni psi. Takodje, jasno je da sluzba ne radi dobro posao, posto mnogi novocimani imaju jasan "nikako" stav prema vlasti (ok, ne laju koliko mi, ali opet dovoljno)...

Velicanstven docek u KG! Velicanstveni studenti! Mnogi su me pitali 'sto sad opet setaju'. Objasnjavao sam strpljivo, ali posle ovoga veceras dovoljno je samo reci jedno lakonsko 'zato!' (ko mi ucita dileje nanu cu mu naninu 😄 )

• Like 11

Ovaj docek sa sajkacama, pogaca i so, srpske zastave, to je takvo pisanje po Zvalinoj prici o ustasama, Hrvatima, rusiteljima Srbije, odvajanju Vojvodine. 

Znaci DB+ savetnici+ Informeri i svi mediji, pregazeni od strane dece.

Respect veliki, veliki.

• Like 14
  • Love 4
  • Thanks 2

Poenta price jeste da je malo gadno iskreno mi smo zapali bas tu i sveti sava i tri prsta, kosovo bilo malo dalje al oko nas sve brzi tipovi koji se nalozili vicu Srbija Srbija (svi ih kulirali, a kad je pocelo studenti studenti i Kragujevac Kragujevac svi se deremo) al ono, nije lose to takticki, pisas po monopolu na srbstvo. A opet dolazi decko sa zastavom univerziteta Novi Pazar i ovi tu okolo svi braco nasa dobrodosli. Samo tako pumpaj. Drao sam se pumpaaaaaj kad je bila Zake blizu ne znam da l se culo

• Like 4
  • Love 6

23 minutes ago, Clash said:

Inace, ono sa zastavom danas na Djavi nije istina, zastava je lepo okacena ali je snimak isecen samo na deo kada je vetar okrene.

Takodje sire se snimci traktora u Mitrovici, bajkera itd. to je stari snimak, nece biti blokade sutra u Mitrovici

Hocu da kazem da pored toliko lepih stvari koje ae desavaju ne moraju se siriti ovakve stvari koje ce Zvala sutra iskoristiti kako lazemo narod.

Teako je ljudima u euforiji razluciti DB podmetacine ali moralo bi se malo pripaziti.

E, ako je vetar, onda je to jasan znak sa neba.

Verujući ionako zahvaljuju Svevišnjem što nam je poslao studente, da nas izvuku iz gliba.

• Like 2

15 minutes ago, Clash said:

Ovaj docek sa sajkacama, pogaca i so, srpske zastave, to je takvo pisanje po Zvalinoj prici o ustasama, Hrvatima, rusiteljima Srbije, odvajanju Vojvodine. 

Znaci DB+ savetnici+ Informeri i svi mediji, pregazeni od strane dece.

Respect veliki, veliki.

Ne znam kako su ova deca uspela da probude ono najbolje u ovom narodu, valjda ljudi instinktivno osećaju da su neiskvarena pa i sami reaguju baš onako kako treba...svaka im čast, i deci i matorcima, svima.

Edited by implant
  • Like 3
  • Love 1

9 minutes ago, implant said:

Ne znam kako su ova deca uspela da probude ono najbolje u ovom narodu, valjda ljudi instinktivno osećaju da su neiskvarena pa i sami reaguju baš onako kako treba...svaka im čast, i deci i matorcima, svima.

Pored čiste duše, vrlo bitno je što su otišli među narod, prošli su kroz sela, varošice, predgrađa, ljudi ih videli i pored medijske hajke skapirali  da su to naša deca, obična, željna normalnog života u svojoj državi. I onda to ide od jedne babe iz sopota do one u topoli, pa aranželovac pa knić pa jagodina i aleksinac. Taj Aleksinac je najbolji primer, tamo niko od opozocije još od 2000 nije otišao da vidi te ljude da li postoje. Zato narod izlazi i podržava studente,vidi da sj to naša deca, lepa,pametna, istrajna.

Edited by Perkos2
  • Like 10