Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

4 minutes ago, implant said:

crveni falusi su se pojavili i u dvorištu jedne osnovne škole

Jer crvenim falusima je mesto u Osnovnoj Školi... :ajme:

Kako bi dobro bilo da neko sastavi laki kolaž falusa kojeg je poslao onaj bambus iz Kraljeva i ovih nacrtanim na školi...

Naslov se sâm piše: "Zvaničnik SNS pozdravlja decu Osnovne škole ....  crvenim qrcem..."

• Like 1

12 minutes ago, Perkos2 said:

Ova diktatura je posledica svega što se ovde dešavalo u zadnjih 100 godina, niko i nikad nije ni probao da krene čistim demokratskim metodama već se muljalo,seklo preko kolena, uvodio preki revolucionarni sud, otimalo, šurovalo sa kriminalcima i raznim secikesama sve zarad brzog rešenja a takvog nema, ne bi ga bilo čak i da nas je NATO totalno porobio 1999 i uveo nam neki protektorat potšo vidimo kako to u BiH ne funkcioniše. Ljude ne treba bičom i korbačem uterivati u demokratsku državu nego ličnim primerima pokazivati prednosti i vrline tog sistema. 

Koštunice ti si član foruma?

Rumuni su, znači, trebali 1989 da postepeno ukazuju Nikolaeu i Sekuritatei prednosti demokratije i građanskih sloboda?

Saveznici su trebali postepeno da edukuju građane nacističke nemačke i Firera toleranciji ?

U BiH je problem, što je protektorat ostavio previše prava entitetima i što nije sprovedena njihiva potpuna "denacifikacija".

• Like 3

1 minute ago, fancy said:

Jer crvenim falusima je mesto u Osnovnoj Školi... :ajme:

Kako bi dobro bilo da neko sastavi laki kolaž falusa kojeg je poslao onaj bambus iz Kraljeva i ovih nacrtanim na školi...

Naslov se sâm piše: "Zvaničnik SNS pozdravlja decu Osnovne škole ....  crvenim qrcem..."

Kurčinom, tako reći:

4 hours ago, Beonegro said:

Bili su vjekovima jedna od ozbiljnijih sila u Evropi, i bili bi i sad da nisu imali katastrofalan dvadeseti vijek, u kom su ih prvo austro-njemci ugurali u prvi svjeCki rat na pogrešnoj strani, a zatim su se, upravo zbog geografije, intimno upoznali sa staljinom i njegovim krvnicima. 

Mađarska je jedna od zemalja sa najvećim brojem nobelovaca po glavi stanovnika. 

• Like 2

3 hours ago, 40Wins said:

Lojanice jugend udarile qrcem o ledinu... 

Ovaj inače fini mladić verovatno samo nije imao mogućnosti da stekne osnovnu informatičku pismenost i pristup internetu i društvenim mrežama da se informiše. Inač̣e bi se on garant pridružio protestima. Nažalost roditelji su mu obezbedili samo polovnu Nokiu 1100 i dedin ZX-81.

4 minutes ago, tomas.hokenberi said:

Ovaj inače fini mladić verovatno samo nije imao mogućnosti da stekne osnovnu informatičku pismenost i pristup internetu i društvenim mrežama da se informiše. Inač̣e bi se on garant pridružio protestima. Nažalost roditelji su mu obezbedili samo polovnu Nokiu 1100 i dedin ZX-81.

Ili možda samo fini mladić spada u onih 4% populacije između 18 i 29 godina koji su protiv protesta.

3 minutes ago, tomas.hokenberi said:

Kako to isključuje jedno drugo? Očigledno je da je protiv protesta. Pitanje je zašto?

Zato što je ološ?

Teza je da se sa porastom informatičke pismenosti smanjuje mogućnost da je neko protiv protesta iz nekog drugog razloga.

Otuda u starijoj populaciji i veći procenat onih koji su protiv protesta, dok procenat onih koji su ološ ovog tipa ostaje isti u svim generacijama.

6 minutes ago, McLeod said:

https://n1info.rs/vesti/vucic-cestitke-direktoru-jovine-sto-je-drzao-casove-razmislicu-da-mu-dam-orden/

Nastavlja sa autogolovima.

Sta god da se desi dalje, Vucic nikada nije bio ovako uzdrman i vukao ovoliko losih poteza jedan za drugim.

Slažem se da je zaslužio orden, i to orden kurca koji kleči prvog reda.

Edited by DJ_Vasa
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 11

4 minutes ago, McLeod said:

https://n1info.rs/vesti/vucic-cestitke-direktoru-jovine-sto-je-drzao-casove-razmislicu-da-mu-dam-orden/

Sta god da se desi dalje, Vucic nikada nije bio ovako uzdrman i vukao ovoliko losih poteza jedan za drugim.

Čini se da je klasična psihološka reakcija na krizu - revertiranje na fabrička podešavanja, a ona kažu da se valja ići direktnom kontrom. Bilo je toga i pre, ali ranije je pomalo postojala i neka fama oko 'predviđanja par poteza unapred'. Sada to pada u vodu. 

• Like 3

1 hour ago, McLeod said:

Najbolji mi je sam kraj izjave: 

„Ali da vi ucenjujete decu i da ne mogu da uče zato što imate političke aspiracije, to je toliko bolesno“, rekao je on.

Rece covek koji se uplasio srednjoskolaca i naprasno prekinuo prvo polugodiste svim ucenicima. 

• Like 13

3 hours ago, tomas.hokenberi said:

Koštunice ti si član foruma?

Rumuni su, znači, trebali 1989 da postepeno ukazuju Nikolaeu i Sekuritatei prednosti demokratije i građanskih sloboda?

Saveznici su trebali postepeno da edukuju građane nacističke nemačke i Firera toleranciji ?

U BiH je problem, što je protektorat ostavio previše prava entitetima i što nije sprovedena njihiva potpuna "denacifikacija".

Čim nema argumenata kreću uvrede i podmetanja. Ako sam ja Koštunica ti mu dođeš Mira Marković po idejama. Ostalo stvarno nema potrebe komentarisati, odbaciću na zastranjenost ideološku.

2 hours ago, 033zero330 said:

@Pletilja

Ne, nije mojih ruku delo. Prosao je trenutak pojedinacne gradjaske aktivnosti, danas imamo ovu mladost koju moramo da sledimo onako kako oni kazu da ne bi, licnim gestom, kompromitovali njihove aktivnosti. Podzavamo ih svkodnevnim odavanjem pocasti u 11:52, duvanjem u pistlajke, sakupljanjem hrane i novca za studente u Beogradu i spremni smo na prvi njihov mig da radimo ono sto nam kazu. Danas, ja sam samo jedna od mnogih.

• Like 2
  • Love 3
  • Thanks 2

Mirno poslepodne, unuk je zavrsio domace zadatke, cekamo njegovu mamu da dodje po njega, trening kosarke pocinje za sat.......prebacujem tv na kanal na kojem zelim da cujem vesti, prvi put u toku dana...i na ekranu televizora, u gro planu, crvena shaka sa isturenim srednjim prstom....ne stizem da dovoljno brzo prebacim na drugi kanal, pogledam u unuka da vidim da li je shvatio sliku na ekranu...da, ima 10.5 godina, zna....vidim mu to u ocima...I ne pamtim da sam ikad bila ovako strasno ponizena, nikad mi niko nije pokazao takav gest. Uvredili su me pred detetom, doveli u pitanje njegovo vaspitanje, njegovu pretstavu o svetu, ljudima zivotu....cutala sam potpuno bespomocna, unuk je ustao sa fotelje i bez reci, zagrlio me. Ostalo je cutanje....

• Like 2
  • Love 3