DJ_Vasa Posted Monday at 07:55 PM Share Posted Monday at 07:55 PM Načuo sam da se sprema štrajk lekara. Ukoliko ovo znam kao potpuni anonimus koji se ne bavi medicinom, verujem da je informacija dostupna i onima koji upravljaju zdravstvenim sistemom. Ukoliko je tačno to što sam čuo, ovi su sami sebi pucali u nogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted Monday at 08:17 PM Share Posted Monday at 08:17 PM Što se tiče Pinka i žute štampe to se vrlo lako uništi. Samo povučeš pare koje dobijaju od države i ova žuta štampa propada za par meseci a Pink se vraća na mode reality + narodna muzika. Pink nema šanse da plaća ovoliki informativni program kao sada bez tih par miliona evra koliko dobija od države svake godine plus vrlo je upitno da li oni uopšte plaćaju porez ili im se to odlaže unedogled kao pre 10 godina kada je to bila glavna tema. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Monday at 08:27 PM Share Posted Monday at 08:27 PM Bravo bre 8 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted Monday at 08:43 PM Share Posted Monday at 08:43 PM Kako li ce falange Degenerika Sever podnijet ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Monday at 08:49 PM Share Posted Monday at 08:49 PM 5 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Kako li ce falange Degenerika Sever podnijet ovo? Sasvim normalno, prikloniće se većini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Monday at 08:50 PM Share Posted Monday at 08:50 PM Oni na ove utakmice aba lige dolaze ali ne sa obelezjima Sigurno je bio tu neko od njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Monday at 09:09 PM Share Posted Monday at 09:09 PM Bravo, tako treba, ovo Parizera posebno boli jer bi Delije Tender trebalo da su direktno pod njegovom kontrolom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted Monday at 10:07 PM Share Posted Monday at 10:07 PM 5 hours ago, PorodicneVrijednosti said: Ni meni niko nije ogavniji od DJV. Bio bih spreman doci u Bg o svom trosku plus moja hrana i smjestaj samo da mi ponude mogucnost da ga sutam nogama od Hrama do Kalemegdana. A ja iz Australije. I još bi da platim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Monday at 11:07 PM Share Posted Monday at 11:07 PM I posle se pitaju šta Srbija ima da ponudi stranim turistima. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted Monday at 11:33 PM Share Posted Monday at 11:33 PM (edited) 31 minutes ago, Smrtokapa said: I posle se pitaju šta Srbija ima da ponudi stranim turistima. Jel se šutiranje plaća po satu ili po broju (minimum 1000 pretpostavljam)? Takođe, hoće li biti nekog porodičnog popusta ili popust na ekstra išutiranog (na primer, da li ima neki paket sa Nestorovićem)? Pitam za prijatelja, koji misli da je to sjajna ideja btw. Dobra za fizičko i mentalno zdravlje. Kaže da imaš talenat za preduzetnika. Edited Monday at 11:41 PM by Darko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Monday at 11:40 PM Share Posted Monday at 11:40 PM Neće tu problem biti cena već ogromni redovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted Monday at 11:48 PM Share Posted Monday at 11:48 PM 6 minutes ago, Smrtokapa said: Neće tu problem biti cena već ogromni redovi. Zakon ponude i potražnje diktira cenu, znači moraću da štedim. Mora da se stavi neki priority queue za one koji ne bi da čekaju toliko dugo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted Tuesday at 04:27 AM Share Posted Tuesday at 04:27 AM Meni deluje sasvim relno da je panika zahvatila mafiju. Dobar je komentar da ćemo uvoziti tužioce i sudije iz Nepala.😄 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted Tuesday at 05:10 AM Share Posted Tuesday at 05:10 AM 15 hours ago, Beonegro said: Bukvalno nema svrhe cimati se oko smjene vlasti ako se ne ide na čišćenje iz korijena. ,,,pre sam za cupanje iz korena🙂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Tuesday at 07:46 AM Share Posted Tuesday at 07:46 AM 3 hours ago, Div said: Dobar je komentar da ćemo uvoziti tužioce i sudije iz Nepala.😄 Ne sumnjam da ima pravnika i među ovim uvezenim GSP vozačima 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted Tuesday at 08:39 AM Share Posted Tuesday at 08:39 AM Ovo nema ni u banana republikama https://www.ekapija.com/news/4999067/godinu-dana-za-testiranje-puteva-u-srbiji-vlada-usvojila-uredbu-o-probnom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted Tuesday at 08:49 AM Share Posted Tuesday at 08:49 AM 8 minutes ago, deez nuts. said: Ovo nema ni u banana republikama https://www.ekapija.com/news/4999067/godinu-dana-za-testiranje-puteva-u-srbiji-vlada-usvojila-uredbu-o-probnom ...pa, ako ne pogine više putnika nego što je planirano, put dobije upotrebnu dozvolu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Tuesday at 09:20 AM Share Posted Tuesday at 09:20 AM @DameTime Vide li ti ovo?!?! Užas. 7 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 09:23 AM Share Posted Tuesday at 09:23 AM 2 minutes ago, fancy said: @DameTime Vide li ti ovo?!?! Užas. Horor. Ali od takvih roditelja, deca obično ispadnu sjajni ljudi, na žalost ili na sreću. Pitala sam autorku tvita za kontakt, CV ili nešto slično, kako bih mogla da prosledim dalje. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted Tuesday at 09:23 AM Share Posted Tuesday at 09:23 AM 3 minutes ago, fancy said: @DameTime Vide li ti ovo?!?! Užas. Nemoguće. Bukvalno ne mogu da pojmim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Tuesday at 09:24 AM Share Posted Tuesday at 09:24 AM Roditelji sigurno zatrovani Vucicem jebem im mater. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 09:24 AM Share Posted Tuesday at 09:24 AM 4 minutes ago, fancy said: @DameTime Vide li ti ovo?!?! Užas. Ovo treba da ide na Linkedin a ne na shitter. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Tuesday at 09:26 AM Share Posted Tuesday at 09:26 AM Just now, JPM said: Ovo treba da ide na Linkedin a ne na shitter. Ma ne sumnjam da je otišlo i već stiglo gde treba, ali ne komentrišemo sad drušvenu mrežu nego jbn horor, dno dna današnje Srbije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 09:26 AM Share Posted Tuesday at 09:26 AM Na LinkedIn-u su neretko veći idioti, dok se na Twitteru češće dešava da pomoć odmah stigne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 09:27 AM Share Posted Tuesday at 09:27 AM Just now, fancy said: Ma ne sumnjam da je otišlo i već stiglo gde treba, ali ne komentrišemo sad drušvenu mrežu nego jbn horor, dno dna današnje Srbije. Slažem se, ali tamo će joj pre neko pomoći. @DameTime Ima snobova puno, ali video sam itekako da pomažu ljudima kad im je nevolja. Nekoliko puta su likovi zapošljavali direktno samohrane majke tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts