Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Što se tiče Pinka i žute štampe to se vrlo lako uništi. Samo povučeš pare koje dobijaju od države i ova žuta štampa propada za par meseci a Pink se vraća na mode reality + narodna muzika. Pink nema šanse da plaća ovoliki informativni program kao sada bez tih par miliona evra koliko dobija od države svake godine plus vrlo je upitno da li oni uopšte plaćaju porez ili im se to odlaže unedogled kao pre 10 godina kada je to bila glavna tema.

• Like 6

5 hours ago, PorodicneVrijednosti said:

Ni meni niko nije ogavniji od DJV. Bio bih spreman doci u Bg o svom trosku plus moja hrana i smjestaj samo da mi ponude mogucnost da ga sutam nogama od Hrama do Kalemegdana. 

A ja iz Australije. I još bi da platim.

• Like 1

31 minutes ago, Smrtokapa said:

I posle se pitaju šta Srbija ima da ponudi stranim turistima.

Jel se šutiranje plaća po satu ili po broju (minimum 1000 pretpostavljam)?

Takođe, hoće li biti nekog porodičnog popusta ili popust na ekstra išutiranog (na primer, da li ima neki paket sa Nestorovićem)?

Pitam za prijatelja, koji misli da je to sjajna ideja btw. Dobra za fizičko i mentalno zdravlje. Kaže da imaš talenat za preduzetnika. 

Edited by Darko
  • Like 1

Just now, fancy said:

Ma ne sumnjam da je otišlo i već stiglo gde treba, ali ne komentrišemo sad drušvenu mrežu nego jbn horor, dno dna današnje Srbije.

Slažem se, ali tamo će joj pre neko pomoći.

@DameTime Ima snobova puno, ali video sam itekako da pomažu ljudima kad im je nevolja. Nekoliko puta su likovi zapošljavali direktno samohrane majke tamo.