Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Da li ovo on sam smislja , da li Suzana ili savetnici ai ja ovo stvarno ne kontam.

On otvaranje deonice auto puta predstavlja kao bitku njega i galakticke flote!!?? 
“Rekli su da vidimo majcinog sina koji ce smeti da otvori bilo koji auto put”

Pa jebote Aco brate, Suzaana sestro, savetnici rodjaci popite ujutro kaficu pa polako razmislite, ne mere vise ovako

https://www.instagram.com/p/DD4LUYYMFlR/?igsh=d2Y1cWVpeXdpczJo

• Like 3
  • Ha-ha 2

5 minutes ago, Clash said:

Da li ovo on sam smislja , da li Suzana ili savetnici ai ja ovo stvarno ne kontam.

On otvaranje deonice auto puta predstavlja kao bitku njega i galakticke flote!!?? 
“Rekli su da vidimo majcinog sina koji ce smeti da otvori bilo koji auto put”

Pa jebote Aco brate, Suzaana sestro, savetnici rodjaci popite ujutro kaficu pa polako razmislite, ne mere vise ovako

https://www.instagram.com/p/DD4LUYYMFlR/?igsh=d2Y1cWVpeXdpczJo

😂😂😂

• Ha-ha 2

Nije samo narod pamćenja zlatne ribice, izgleda da su i govna na vlasti, pa zaboravljaju da se ovo već dešavalo i kako se završilo... 

Što bi rekli u najboljoj seriji decenije - Alles ist miteinander verbunden, alles wiederholt sich immer und immer wieder für alle Ewigkeit... 

• Like 1

4 minutes ago, Eddard said:

Nije samo narod pamćenja zlatne ribice, izgleda da su i govna na vlasti, pa zaboravljaju da se ovo već dešavalo i kako se završilo... 

Što bi rekli u najboljoj seriji decenije - Alles ist miteinander verbunden, alles wiederholt sich immer und immer wieder für alle Ewigkeit... 

Kako se na germanskom kaže SVI NA SLAVIJU? 😌

Svaki diktator se na kraju zaigrao i pobedio sebe - tako i ovaj.

• Like 1

9 minutes ago, Smrtokapa said:

Gužva u autobusima koji voze ka centru je povelika, Šapićeva mera besplatnog prevoza već daje rezultate.

A, i ukidanje reda vožnje daje rezultate, nema reda, uskoro neće biti ni vožnje.

Koliko para, toliko vožnje.