DJ_Vasa Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 7 minutes ago, Volter said: Vlast sad očekuje da studenti reaguju i podrže Đilasa, tačnije da vlast reaguje i uhapsi ''decu''. E onda će medijski kerovi svi u glas da zalaju - evo, rekli smo da su Đilasovi i sad su potvrdili. Vlast je mnogo glupa ukoliko očekuje da studenti budu baš toliko glupi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Što se tiće famozne opozicije,oni eventualno mogu da podnesu krivičnu prijavu zbog fizičkog napada na Djilasa,da ne diraju ništa i ako baba počne da plače da joj puste Štrumpfove .... Studenti i srednjoškolci su ovim blokadama i listom zahteva sasuli Vodji takav kroše kakav vesela opozicija ne bi mogla i znala sve da dubi na glavi ... Njihovo je samo da se ne mešaju (naravno osim verbalne podrške) i po običaju ne zaseru ovu pobunu ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Navali mladi narode na jeftine stanove. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 24 minutes ago, mare80 said: Što se tiće famozne opozicije,oni eventualno mogu da podnesu krivičnu prijavu zbog fizičkog napada na Djilasa,da ne diraju ništa i ako baba počne da plače da joj puste Štrumpfove .... Studenti i srednjoškolci su ovim blokadama i listom zahteva sasuli Vodji takav kroše kakav vesela opozicija ne bi mogla i znala sve da dubi na glavi ... Njihovo je samo da se ne mešaju (naravno osim verbalne podrške) i po običaju ne zaseru ovu pobunu ... Mogu da blokiraju institucije kao što je uostalom i predložio nuklearni Franc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
handys Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 47 minutes ago, mare80 said: Što se tiće famozne opozicije,oni eventualno mogu da podnesu krivičnu prijavu zbog fizičkog napada na Djilasa,da ne diraju ništa i ako baba počne da plače da joj puste Štrumpfove .... Studenti i srednjoškolci su ovim blokadama i listom zahteva sasuli Vodji takav kroše kakav vesela opozicija ne bi mogla i znala sve da dubi na glavi ... Njihovo je samo da se ne mešaju (naravno osim verbalne podrške) i po običaju ne zaseru ovu pobunu ... Nazalost, u pred-politickom drustvu, izgleda da samo grupacija koja nikako ne moze pretendovati na vlast ima takvu tezinu. A opet, kao sto istorija ratovanja pokazuje, za nadmocniju silu resenje je gerilska taktika 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 1 hour ago, mare80 said: Što se tiće famozne opozicije,oni eventualno mogu da podnesu krivičnu prijavu zbog fizičkog napada na Djilasa,da ne diraju ništa i ako baba počne da plače da joj puste Štrumpfove .... Studenti i srednjoškolci su ovim blokadama i listom zahteva sasuli Vodji takav kroše kakav vesela opozicija ne bi mogla i znala sve da dubi na glavi ... Njihovo je samo da se ne mešaju (naravno osim verbalne podrške) i po običaju ne zaseru ovu pobunu ... Morace nekog mesanja da bude, ali inicijativa mora da potekne od studenata jer studenti nece moci jos tri meseca da prave blokade bez da se zna sta je zapravo krajnji cilj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 4 hours ago, Volter said: Kod mene što se tiče slava je drugačije. Godinama se uglavnom isti ljudi okupljaju, oni znaju za moju preku narav i kung fu i niko ne pokušava da nametne političke teme. Ako se i pokrenu, svi klimaju glavom u znak odobravanja ono što ja kažem jer znaju da svako drugačije mišljenje za posledicu može imati kungfuoško disciplinovanje. A ne bih nikome preporučio susret sa mojim kung fuom. Volter the kung fu majstor 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Da rezimiramo, sutra: 14 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago https://www.instagram.com/reel/DDF-0YzMO6r/?igsh=Zm52MWQ5NTN0Nm9u Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Jedan manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Zvanicno srcani udar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 19 minutes ago, McLeod said: Zvanicno srcani udar Hoce to kad se predoziras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edinburgh Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 22 hours ago, DejoLazaKalina said: Ne pokusavati ovo nikako, ja to smatram zaista i reko sam, hvatali mene 22 hours ago, DameTime said: Btw, ortak sinoć reče, na srpskoj slavi ako hoćeš da baciš nuklearku, samo kažeš: ja smatram da sve treba da bude privatizovano Kroz 10 minuta max se gosti hvataju za gušu. Pa da, komunizam je ostavio dubok i ruzan oziljak na svesti tkz 'naroda'. Oni su i instalirali tu mrznju prema svakom uspehu, taj satro osecaj socijane pravde, to izopaceno shvatanje jednakosti ne kao jednakosti pred zakonom, vec po imovinskom stanju. Jos ovde radi ono iz Titovog doba, ta "uravnilovka", to im je srcu drago. I sad bi oni da uzimaju tudje (ovde se ne racuna tkz. imovina esenesovaca), da cvrcak ima isto sto i mrav. Nece moci rodjaci. Secam se sada, jednom davno sam na nekom seminaru predlozio privatizaciju komunalnih preduzeca, hteli da me prikolju. Pazi molim te, da oni budu izlozeni konkurenciji i da nemaju siguran posao do penzije (na racun onih koji vredno rade u svojim firmama), e to im je bio prst u oko, ono lenjo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edinburgh Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 18 hours ago, DejoLazaKalina said: zato što su sve njegove sudije. Sve sudije su žute i nece da hapse Djilasa zbog toga. To mi rekli juče. "Reče mi jedan čoek" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Ne bi se vi pečenja najeli kod mene na slavi, svakog ko pokrene politiliku i navijačke teme momentalno dopratim di vrata. I ne puštam nikad više u kuću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted 39 minutes ago Share Posted 39 minutes ago 2 hours ago, 033zero330 said: Jedan manje. Poznavao sam Cedu Bozica 15 godina. Tih 15 godina, sem perioda kad se nismo vidjali, smo proveli u svadji. Jedan od retkih ljudi za koje ne mogu bas nista lepo da kazem. Ali sa sigurnoscu mogu da tvrdim da nije bio narkoman i da je jos pre 15 godina imao problema sa srcem. Ali da Jesic to komentarise na tviteru je dno dna. Zajedno su bili koordinatori izborne kampanje DSa u mojoj opstini. Zajedno su i prodali te izbore naprednjacima. Dok se Ceda uglavnom bavio raznim kombinacijama sa lokalnim privrednicima Jesic je bio taj koji je pijan i drogiran jurio od mesta do mesta i bukvalno sprecavao aktiviste DSa da rade kampanju i da se suprotstavljaju tada nadolazecem SNSu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted 17 minutes ago Share Posted 17 minutes ago 21 minutes ago, A sad said: Jesic je bio taj koji je pijan i drogiran jurio od mesta do mesta i bukvalno sprecavao aktiviste DSa da rade kampanju i da se suprotstavljaju tada nadolazecem SNSu. Ovo mi je baš interesantno, je l možeš još poneki detalj da ispričaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts