Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

7 minutes ago, Volter said:

Vlast sad očekuje da studenti reaguju i podrže Đilasa, tačnije da vlast reaguje i uhapsi ''decu''. E onda će medijski kerovi svi u glas da zalaju - evo, rekli smo da su Đilasovi i sad su potvrdili.

Vlast je mnogo glupa ukoliko očekuje da studenti budu baš toliko glupi.

• Like 3

Što se tiće famozne opozicije,oni eventualno mogu da podnesu krivičnu prijavu zbog fizičkog napada na Djilasa,da ne diraju ništa i ako baba počne da plače da joj puste Štrumpfove ....

Studenti i srednjoškolci su ovim blokadama i listom zahteva sasuli Vodji takav kroše kakav vesela opozicija ne bi mogla i znala sve da dubi na glavi ...

Njihovo je samo da se ne mešaju (naravno osim verbalne podrške) i po običaju ne zaseru ovu pobunu ...

• Like 1

24 minutes ago, mare80 said:

Što se tiće famozne opozicije,oni eventualno mogu da podnesu krivičnu prijavu zbog fizičkog napada na Djilasa,da ne diraju ništa i ako baba počne da plače da joj puste Štrumpfove ....

Studenti i srednjoškolci su ovim blokadama i listom zahteva sasuli Vodji takav kroše kakav vesela opozicija ne bi mogla i znala sve da dubi na glavi ...

Njihovo je samo da se ne mešaju (naravno osim verbalne podrške) i po običaju ne zaseru ovu pobunu ...

Mogu da blokiraju institucije kao što je uostalom i predložio nuklearni Franc.

47 minutes ago, mare80 said:

Nazalost, u pred-politickom drustvu, izgleda da samo grupacija koja nikako ne moze pretendovati na vlast ima takvu tezinu.

A opet, kao sto istorija ratovanja pokazuje, za nadmocniju silu resenje je gerilska taktika

• Like 2

1 hour ago, mare80 said:

Morace nekog mesanja da bude, ali inicijativa mora da potekne od studenata jer studenti nece moci jos tri meseca

da prave blokade bez da se zna sta je zapravo krajnji cilj.

• Like 1

4 hours ago, Volter said:

Kod mene što se tiče slava je drugačije. Godinama se uglavnom isti ljudi okupljaju, oni znaju za moju preku narav i kung fu i niko ne pokušava da nametne političke teme. Ako se i pokrenu, svi klimaju glavom u znak odobravanja ono što ja kažem jer znaju da svako drugačije mišljenje za posledicu može imati kungfuoško disciplinovanje. A ne bih nikome preporučio susret sa mojim kung fuom. :smiley53:

Volter the kung fu majstor

:classic_biggrin:

• Like 1
  • Love 1

22 hours ago, DejoLazaKalina said:

Ne pokusavati ovo nikako, ja to smatram zaista i reko sam, hvatali mene 

22 hours ago, DameTime said:

Btw, ortak sinoć reče, na srpskoj slavi ako hoćeš da baciš nuklearku, samo kažeš: ja smatram da sve treba da bude privatizovano :classic_biggrin:

Kroz 10 minuta max se gosti hvataju za gušu.

Pa da, komunizam je ostavio dubok i ruzan oziljak na svesti tkz 'naroda'.  Oni su i instalirali tu mrznju prema svakom uspehu, taj satro osecaj socijane pravde, to izopaceno shvatanje jednakosti ne kao jednakosti pred zakonom, vec po imovinskom stanju.  Jos ovde radi ono iz Titovog doba, ta "uravnilovka", to im je srcu drago. I sad bi oni da uzimaju tudje (ovde se ne racuna  tkz. imovina esenesovaca), da cvrcak ima isto sto i mrav. Nece moci rodjaci. Secam se sada, jednom davno sam na nekom seminaru predlozio privatizaciju  komunalnih preduzeca, hteli da me prikolju. Pazi molim te, da oni budu izlozeni konkurenciji i da nemaju siguran posao do penzije (na racun onih koji vredno rade u svojim firmama), e to im je bio prst u oko, ono lenjo.    

2 hours ago, 033zero330 said:

:lol_2:

Jedan manje.

Poznavao sam Cedu Bozica 15 godina. Tih 15 godina, sem perioda kad se nismo vidjali, smo proveli u svadji. Jedan od retkih ljudi za koje ne mogu bas nista lepo da kazem. Ali sa sigurnoscu mogu da tvrdim da nije bio narkoman i da je jos pre 15 godina imao problema sa srcem.

Ali da Jesic to komentarise na tviteru je dno dna. Zajedno su bili koordinatori izborne kampanje DSa u mojoj opstini. Zajedno su i prodali te izbore naprednjacima. Dok se Ceda uglavnom bavio raznim kombinacijama sa lokalnim privrednicima Jesic je bio taj koji je pijan i drogiran jurio od mesta do mesta i bukvalno sprecavao aktiviste DSa da rade kampanju i da se suprotstavljaju tada nadolazecem SNSu. 

• WOW 2

21 minutes ago, A sad said:

Jesic je bio taj koji je pijan i drogiran jurio od mesta do mesta i bukvalno sprecavao aktiviste DSa da rade kampanju i da se suprotstavljaju tada nadolazecem SNSu. 

Ovo mi je baš interesantno, je l možeš još poneki detalj da ispričaš?