Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

On 11/23/2024 at 9:11 PM, Constantin said:

KAo što rekoh, frka u gužva u parlamentu. Verovatno će opozicija biti okrivljena, ali poslanici SNS-a su isprovocirale sukob. Najpre je Glišić (SNS) hteo da se obračuna sa Ćutom, a onda su izašli ostali poslanici SNS i napravili gužvu. Za sada je bilo samo sitnih čvokanja i to onih iz drugog reda...

• Like 1

Vucic hoce po svaku cenu da raspise vanredne izbore. Tako hoce da pobegne od ove zajebane situacije za njega zbog novosadske tragedije i svega sto je ona povukla. Hoce da skrene fokus sa toga i da nas zamlacuje obecanjima i samohvalisanjem u vezi toga šta je sve on uradio. Napravio je sukob u skupstini i sada ce da krene sa lajanjem da ova skupstina nije dostojna Srbije i da su izbori nuzni. Opozicija ne sme to da dozvoli, ne sme da mu se da da se izvuce kroz iglene uši.

Ima i ovo:

Spoiler

Narodni poslanici i poslanice  Zeleno-levog fronta izašli su iz sale Narodne skupštine i odbili da učestvuju u davanju počasti preminulom Draganu Markoviću Palmi. 
Odbili smo da učestvujemo u davanju počasti čoveku koji je simbol i saučesnik propadanja Srbije, simbol ratnih razaranja, saradnje sa paravojnim formacijama, saradnje sa Arkanom, simbol zataškavanja seksualnog nasilja i eksploatacije. 
Posebno je skandalozna namera vlasti da se spajanjem minuta ćutanja za Dragana Markovića Palmu i ljude stradale u Novom Sadu poistovete žrtve korupcije ovog režima i čovek koji je u toj korupciji saučesnik i njen značajan simbol.

• Like 13
  • Love 1

2 hours ago, Perkos2 said:

i Ana Brnabić je hrvatskog porekla pa je prvi saradnik režima, Gruhonjić je meta zbog političkih stavova ne zbog toga koje je nacije 

Ma sigurno...

https://nsuzivo.rs/srbija/Ko obrazuje našu decu? Profesor sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić ponosan što nosi ime po ustaškom koljaču Dinku Šakiću (VIDEO) | NS Uživo (nsuzivo.rs)

Edited by shonke

Đuka Bizon sa ovakvim načinom udaranja ni komarcu ne bi naneo štetu. Ovo stvarno kao da je dogovoreno kad vidiš kako se ''tuku'', a vidim da i jedni i drugi poneli transparente. Slučajno. Većina iz opozicije je takva da odgovara Vučiću, nekad deluje da ih on i kontroliše. :smiley33:

Edited by Volter
  • Like 1

32 minutes ago, McLeod said:

Znaci najave tuce bile tacne. Ko je ucestvovao? Sada je ocigledno da imamo trojance.

Naravno da ima trojanaca, fucking Bačulov otkriva toplu vodu. Uz činjenicu da se svaki poziv telefonom, svaki SMS, svaki Viber, Whatsapp, Facetime, Telegram, Skype i Sky prisluškuju u realnom vremenu, trojanci nisu ni potrebni. Kao jebenih 90% zaposlenih BIE radi na praćenju stotinak mučenika, 24/7...

• Like 3

19 minutes ago, shonke said:

Ma sigurno...

https://nsuzivo.rs/srbija/Ko obrazuje našu decu? Profesor sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić ponosan što nosi ime po ustaškom koljaču Dinku Šakiću (VIDEO) | NS Uživo (nsuzivo.rs)

Jedina je nezgodacija sto covek  nije to tako rekao.

Euronews je poslušao ceo snimak sa tribine koji je dostupan na Fejsbuk profilu festivala „Rebedu“. Gruhonjić je, u vezi sa Dinkom Šakićem, izjavio sledeće: 

Gruhonjić: Meni se penju to tom rodoslovnom stablu pa ne mogu nikako da skontaju od kojih sam pa su mi čak izmislili i ime Sabahudin, iako ja imam jedno lepo ime, Dinko, kao Dinko Šakić.
Pero Mrnarević (moderator tribine): Spominjali smo ga juče (Šakića).

Gruhonjić: Štrecao sam se juče te Dinko te Dinko ja dižem glavu. Ali eto, nisu se setili, nije im mašta dobacila dotle nego su mi morali Sabahudina dati. 

53 minutes ago, freethrow said:

Naravno da ima trojanaca, fucking Bačulov otkriva toplu vodu. Uz činjenicu da se svaki poziv telefonom, svaki SMS, svaki Viber, Whatsapp, Facetime, Telegram, Skype i Sky prisluškuju u realnom vremenu, trojanci nisu ni potrebni. Kao jebenih 90% zaposlenih BIE radi na praćenju stotinak mučenika, 24/7...

Baculov se meni ne svidja, on je bas ovako sa strane tipican ubaceni element. Jasno je da ih prate i prisluskuju, ali kako ovo izdejstvovati a da se nisu dogovorili? 

Ne znam, meni ovo izgleda kao čisto sluđivanje javnosti, šum koji treba ignorisati.

Ima info da će biti tuče, info koji su možda i sami pustili.

Svejedno idu na to da izazovu incident jer im to odgovara. Sad ćemo mi da lupamo glavu ko je trojanac i ko je sa kim šta dogovorio.

Ovi iz opozicije da bi izbegli incident treba ili da pobegnu iz skupštine ili da sede i puste da ih ovi biju.

• Like 6