Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

43 somića - sića.

Ovo me je podsetilo kada je lično sin-dete Danilo na ruke, u kešu, dao 30.000 evra Draganu Vasiljkoviću (koji je to priznao, tj. zajebao se pa greškom istrtljao u jednom gostovanju na nekom YT kanalu). E sad, otkud detetu Danilu 30K evra da poklanja... pa prosto, radi u vinoteci pa zaradio... isto kao što je sin Marko svojevremeno nosio gajbice...

2 hours ago, Eddard said:

Misliš na Schlesischer Busch verovatno. To je isti deo kao i Görlitzer, sve narkići i dileri :).

Treptower park je meni baš kul mesto.

Jeste, meni je ipak tirgarden omiljen. Ništa lepše nego posle šetnje popiti pivo u Šlajzenkrugu. Nešto kao ovde kada prošetaš adom pa odeš u Dogmu ili prošetaš savskom promenadom pa odeš u silose ili Doker.

• Like 1

On 10/31/2024 at 12:31 AM, JohnnyDragon said:

Nznm kako imas stomak da citas komentare na "indexu". Par puta sam se usudio, i izgubio poslednji bit pouzdanja u covecanstvo xD
Tamo je gori brlog nego na BalkanInfo-u, sto je steta, jer index stv ima dobre tekstove i objave.

• Like 1

14 minutes ago, Polivalentni Stevica said:

Užas,užas.Potpuno sam zatečen i besan.

Zbog neke svinjske glave koja se ugradila,desi se velika tragedija.

Ne očekujem da iko odgovara za ovu strašnu nesreću,jer je verovatno prijatelj stranke.

Odvratna mafijaška država i govnari koji je vode.

Ma izgleda da je još gore. Koliko čitam u vestima, ta nadstrešnica nije ni bila predviđena planom rekonstrukcije. Jednostavno su rešili da stanicu zamažu kako bi bolje izgledala, a ovaj deo konstrukcije nije ni pipnut. Neki debil bez grama mozga i još manje škole je prevideo da se cela konstrukcija mora renovirati.

Edited by DJ_Vasa
  • Like 1

Već su počeli da lažu iz sve snage.

https://n1info.rs/vesti/infrastrukture-zeleznice-srbije-nadstresnica-koja-je-pala-nije-bila-predmet-rekonstrukcije/

Infrastrukture Železnice Srbije saopštile su da nadstrešnica koja je pala na ulasku u stanicu Novi Sad nije bila predmet rekonstrukcije u okviru radova na obnovi stanične zgrade kao deo projekta izgradnje brze pruge Novi Sad- Subotica.

A na drugom sajtu, pre par meseci:

https://www.gradnja.rs/zeleznicka-stanica-novi-sad-rekonstrukcija-druga-faza/

Dok je u prvoj fazi zgrada dobila potpuno novu čeličnu nadstrešnicu, koja svojim oblikom prati originalnu Farkaševu arhitekturu...

• Like 3

15 minutes ago, Stiletto said:

A na drugom sajtu, pre par meseci:

Koliko sam shvatio vest, izgleda da je rekonstruisano samo iznutra jer prva rečenica glasi ovako:

„Početkom ovog meseca renovirana je i modernizovana unutrašnjost Železničke stanice u Novom Sadu, za mnoge, već šest decenija unazad, prvo mesto susreta s najvećim gradom u Vojvodini i njegovom arhitekturom.”

Meni se čini da je neki kreten zaboravio da se konstrukcija mora srediti i spolja, a tamo su se bavili samo šminkanjem.

• Like 3

2 minutes ago, Мџе said:

Ispod je trafika i jedno 7-8 klupi. Teško će ovo da se završi bez jedno 10 nesrećno nastradalih. 

Potvrđeno je osam, kako kaže Dačić, a nije isključeno ni da će neki od onih koji su izvučeni podleći povredama kasnije.

Majmuni iz tog preduzeća za infrastrukturu su upravo postali masovne ubice. Koliko kreten mora da bude onaj ko naručuje rekonstrukciju i da previdi da se tone betona izgrađene pre šezdesetak godina moraju dobro obezbediti.

1 minute ago, McLeod said:

Ako ima neko iz NS neka kaze da li je ovo rekonstruisano, po ovome sto vidim nemoguce je da nije, fizicki deluje nemoguce.

Izgleda da je to spolja samo farbano, ne i rekonstruisano. Nemam konkretna saznanaj, samo dajem pretpostavku.

16 minutes ago, DJ_Vasa said:

Izgleda da je to spolja samo farbano, ne i rekonstruisano. Nemam konkretna saznanaj, samo dajem pretpostavku.

Rekonstrukciju je obavljala kineska kompanija, cena celog projekta ostala je tajna, a sam objekat je nekoliko puta svečano otvaran, poslednji put 5. jula ove godine.

Nije ovaj dio rekonstruisan, njega su šminkali, tipa radili fasadu samo, tako mi je rekao drugar on živi tu na bulevaru( ove zgrade preko puta stanice).

Inače tu staje i par autobusa, pa ljudi sjede i čekaju bus, bukvalno bude po 30-40 ljudi tu oko klupa.

Edited by Henry Chinaski
  • Like 1

1 hour ago, Stiletto said:

Na Instagram stranici Dnevnika objavljen snimak sigurnosne kamere trenutka pada nadstrešnice na ljude. Kud ga pogledah, užas.

Naježila sam se. Zamisli sediš na klupi ispred Železničke stanice, jednog trenutka razgovaraš sa bliskom osobom preko telefona, a već u sledećem trenutku te nema... 

• Like 3
  • Tuzno 2