Smrtokapa Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 2 minutes ago, Clash said: Taj nisam gledao na p…h… u. A dosta sam pregledao. Valja li sta? Iskreno, ne znam, trenutno sam zaprepašćen šta sve može da se nađe na YouTube Kids. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 2 minutes ago, Smrtokapa said: Iskreno, ne znam, trenutno sam zaprepašćen šta sve može da se nađe na YouTube Kids. Bespuca interneta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 15 minutes ago, Smrtokapa said: Jbt kako rešavate ove asocijacije, osećam se ko Prepodobni Simeon Stolpnik kad ga okruže ljudi koji stavljaju mast u sočivo. S kim ja diskutujem na temi Feminizam... Nepoznavanje osnovnih pojmova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 6 minutes ago, DameTime said: S kim ja diskutujem na temi Feminizam... Nepoznavanje osnovnih pojmova. Što kažu na onoj drugoj temi, školski sistem propo, ne bi umeli da pokažu Češku na mapi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Iskreno, ne znam, trenutno sam zaprepašćen šta sve može da se nađe na YouTube Kids. Ok, sad ce svi da mi se smeju ali: postoji youtube kids? Sent from my SM-A525F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 2 minutes ago, shonke said: Ok, sad ce svi da mi se smeju ali: postoji youtube kids? Sent from my SM-A525F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 (edited) Cele slike: Edited November 28, 2023 by erwin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esli Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Simbolika na više nivoa, uključujući i šofere. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bul-Kathos Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 touche 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 GIK otkačio Zorićku. Ona najavljuje dalju pravnu borbu. Quote GIK nema ovlašćenja niti mogućnosti da utvrđuje verodostojnost potpisa, već se ti potpisi smatraju validnim ukoliko su overeni u skladu sa zakonom, da se utvrđivanje istinitosti ili neistinosti može zahtevati tužbom u parničnom postupku, a da se postojanje krivičnog dela utvrđuje u krivičnom postupku i d ato ne može biti predmet razmatranja u izbornom postupku. (...) „Pa, šta je sledeće? Da mi prodaju stan? Dignu kredit na moje ime? Stave me na poternicu? Pritom, ovakva odluka doneta je na sednici koju je predsednik GIK Zoran Lukić sazvao sinoć u devet sati, da se održi 15 minuta kasnije, kad su već svi članovi komisije otišli kućama. Takvo ponašanje Zorana Lukića i odbijanje mojih prigovora, sa ovako skandaloznim objašnjenjima, samo potvrđuje sumnje da pipci cele ujdurme kreću od vlasti i njihovih službi. dakle, nađu podobnog notara ili overitelja koji lupi pečat i zapečate ti život“, navodi Zorić i zaključuje: „Ne postoji pravno sredstvo koje neću upotrebiti, a dobro će mi doći i novinarsko iskustvo koje imam da isteram ovu priču do kraja“. https://nova.rs/vesti/politika/sramna-odluka-gik-jeleni-zoric-falsifikovali-potpise-a-onda-joj-odbili-prigovore-zoric-sta-je-sledece-da-mi-prodaju-stan-stave-me-na-poternicu/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 (edited) Izgleda pronađena Vučićeva botkinja na Čedinoj listi za Vojvodinu. Spoiler Cele slike: Spoiler Edited November 28, 2023 by erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Srbija dospela na naslovnicu Gardijana: Critics of Serbia’s government targeted with ‘military-grade spyware’ https://www.theguardian.com/technology/2023/nov/28/critics-of-serbias-government-targeted-with-military-grade-spyware 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Iz istog razloga zašto ne funkcioniše ni stepen 3 autonomne vožnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Poverenik odbio da iskoristi svoja ovlašćenja i proveri da li su zaista overeni potpisi za koji se tvrdi da su falsifikovani. Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 (edited) 18 minutes ago, erwin said: Srećom, devojčica je pronađena, sve OK. https://nova.rs/vesti/hronika/pronadjena-devojcica-iz-nikinaca-nestala-sinoc-oko-22-00-casa-a-evo-gde-se-nalazila/ Edited November 28, 2023 by Div 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 https://nova.rs/vesti/politika/sramna-odluka-gik-jeleni-zoric-falsifikovali-potpise-a-onda-joj-odbili-prigovore-zoric-sta-je-sledece-da-mi-prodaju-stan-stave-me-na-poternicu/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Nekoliko dana nisam pratila nista sto dolazi iz srb, pokusavam da nadoknadim `propuste`, dosla do zakljucka da sns namerno pravi propuste jer nemoguce je biti toliko nevest. Ili kada se pravi nevest on tada dobija. Huligan-trapavko. Luzer-parizer. Na njega mislim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 iNsTiTuCiJe RaDe SvOj PoSaO 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 > SNS priprema veliki miting početkom decembra: Već se organizuju spiskovi, autobusi i nove ucene birača Veseli se srpski rode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Tuvok Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Populist Leaders and the Economy Article Information Populism at the country level is at an all-time high, with more than 25 percent of nations currently governed by populists. How do economies perform under populist leaders? We build a new long-run cross-country database to study the macroeconomic history of populism. We identify 51 populist presidents and prime ministers from 1900 to 2020 and show that the economic cost of populism is high. After 15 years, GDP per capita is 10 percent lower compared to a plausible nonpopulist counterfactual. Economic disintegration, decreasing macroeconomic stability, and the erosion of institutions typically go hand in hand with populist rule. Za tango je potrebno dvoje. Drugi je na slici iznad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 15 hours ago, erwin said: iNsTiTuCiJe RaDe SvOj PoSaO Spektakularni spektal od toga šta i čime se bavi udba. Ovamo ih na Kosovu Albanci obaveštajno izbuše za sve pare i sve to snime dronom a oni se bave ko je koga jebavao. E, sad. Pošto je, nažalost, izašao Miketićev ceo snimak, gde je sa dve dame lakog morala i porcijama koksa, gde jedna snajka kaže. platićeš poslaničkom platom. Rekao bih da je i on, u najmanju ruku, debilčina kad je pustio da ga tako nameste. I niko normalan neće odustati od glasanja za opoziciju jer je, možeš misliti, neki trećerazredni političar bio sa dve kurve na koksu. Jbg. On, however, mislim da je završio sa ozbiljnom politikom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 5 minutes ago, NMX said: izašao Miketićev ceo snimak Gde? Ne vidim da iko od medija ili tviteraša prenosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts