Jump to content

Vox Populi - Vox Dei


MetalHead

Recommended Posts

GIK otkačio Zorićku. Ona najavljuje dalju pravnu borbu.

 

Quote

GIK nema ovlašćenja niti mogućnosti da utvrđuje verodostojnost potpisa, već se ti potpisi smatraju validnim ukoliko su overeni u skladu sa zakonom, da se utvrđivanje istinitosti ili neistinosti može zahtevati tužbom u parničnom postupku, a da se postojanje krivičnog dela utvrđuje u krivičnom postupku i d ato ne može biti predmet razmatranja u izbornom postupku. (...)

„Pa, šta je sledeće? Da mi prodaju stan? Dignu kredit na moje ime? Stave me na poternicu? Pritom, ovakva odluka doneta je na sednici koju je predsednik GIK Zoran Lukić sazvao sinoć u devet sati, da se održi 15 minuta kasnije, kad su već svi članovi komisije otišli kućama. Takvo ponašanje Zorana Lukića i odbijanje mojih prigovora, sa ovako skandaloznim objašnjenjima, samo potvrđuje sumnje da pipci cele ujdurme kreću od vlasti i njihovih službi. dakle, nađu podobnog notara ili overitelja koji lupi pečat i zapečate ti život“, navodi Zorić i zaključuje:

„Ne postoji pravno sredstvo koje neću upotrebiti, a dobro će mi doći i novinarsko iskustvo koje imam da isteram ovu priču do kraja“.

https://nova.rs/vesti/politika/sramna-odluka-gik-jeleni-zoric-falsifikovali-potpise-a-onda-joj-odbili-prigovore-zoric-sta-je-sledece-da-mi-prodaju-stan-stave-me-na-poternicu/

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Nekoliko dana nisam pratila nista sto dolazi iz srb, pokusavam da nadoknadim `propuste`, dosla do zakljucka da sns namerno pravi propuste jer nemoguce je biti toliko nevest.

 

Ili kada se pravi nevest on tada dobija. Huligan-trapavko. Luzer-parizer. Na njega mislim.

Link to comment
Share on other sites

Populist Leaders and the Economy

 

Article Information

 

Populism at the country level is at an all-time high, with more than 25 percent of nations currently governed by populists.

 

How do economies perform under populist leaders? We build a new long-run cross-country database to study the macroeconomic history of populism. We identify 51 populist presidents and prime ministers from 1900 to 2020 and show that the economic cost of populism is high.

 

After 15 years, GDP per capita is 10 percent lower compared to a plausible nonpopulist counterfactual. Economic disintegration, decreasing macroeconomic stability, and the erosion of institutions typically go hand in hand with populist rule.

 

Za tango je potrebno dvoje. Drugi je na slici iznad.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, erwin said:

iNsTiTuCiJe RaDe SvOj PoSaO

 

GACh1V9XgAAJhdS?format=jpg&name=large

 

Spektakularni spektal od toga šta i čime se bavi udba. Ovamo ih na Kosovu Albanci obaveštajno izbuše za sve pare i sve to snime dronom a oni se bave ko je koga jebavao.

 

E, sad. Pošto je, nažalost, izašao Miketićev ceo snimak, gde je sa dve dame lakog morala i porcijama koksa, gde jedna snajka kaže. platićeš poslaničkom platom. Rekao bih da je i on, u najmanju ruku, debilčina kad je pustio da ga tako nameste.

 

I niko normalan neće odustati od glasanja za opoziciju jer je, možeš misliti, neki trećerazredni političar bio sa dve kurve na koksu. Jbg.

 

On, however, mislim da je završio sa ozbiljnom politikom. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...