Kooineeperk Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 1 minute ago, 40Wins said: Evo ga i ovaj madjarski fasista. Jel? Jel on iz neke bas desnice ili... ? Ne pratim madjarsku politiku. Znam samo za Orbana 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 4 minutes ago, mare80 said: Samo da ne streljaju direktora RHMZ... Dok on čovek objasni da se kiša ne može predvideti u minut drugovi iz Službe ima svaku kočicu da mu premeste ... Možda mu konačno sklone sliku sa sajta da se stavi neka korisnija informacija u taj ćošak https://www.hidmet.gov.rs/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Na Brankovom mostu zabavnije nego ispred skupštine. Ne prestaju grupe da prelaze ka Novom Beogradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Nije neka gustina.Ovako kad prolazi kamera medju ljudima, vidi se da ima jos dosta mesta da stanu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Smradikalima ništa ne verujem, ali ovaj prenos možda najbolje pokazuje kako je ispred same skupštine i koliko je jaka kiša tamo (jer u nekim drugim delovima Beograda pada slabija ili jača kiša, pa je tekško proceniti kako je tamo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Čekaj, nisam mazohista da slušam, ovo gotovo ili raja beži od malo kiše?Šta je fora sa ovim kordonima pred mostom? Usmeravaju malo na jednu pa malo na drugu traku? Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 (edited) Valjda je ostalo još kiše u obacima da se poškropi Nepomenik. edit Jbt, ugasili kamere na Brankovom mostu Edited May 26, 2023 by Nek grmi jako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 8 minutes ago, Don Dusko said: Dodik: "NEKA ZIVI RUSIJA!!!" Uvuce Vucku samo tako 😄 Smejao sam se kad sam cuo. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Je l' sam ja propustio nešto ili Vučić još nije govorio? Just now, shonke said: Šta je fora sa ovim kordonima pred mostom? Usmeravaju malo na jednu pa malo na drugu traku? Baš pomislih. Sad ih nema. Ja sam kontao da je trebalo tu da ne daju ljudima da odlaze, da evidentiraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Just now, shonke said: Šta je fora sa ovim kordonima pred mostom? Usmeravaju malo na jednu pa malo na drugu traku? Ovo sam i ja zapazio - mozda je i to da odrze obor zatvorenim ali i oni fulaju sa poslusnoscu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 6 minutes ago, 40Wins said: Evo ga i ovaj madjarski fasista. Koji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Ima na naxiju I kamera mihajla pupina, ide masa ka autobusima. Sent from my SM-A525F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 6 minutes ago, 40Wins said: Evo ga i ovaj madjarski fasista. ko je bre ovaj bolid? ukljucih se na pola kad ga je napadao "neoliberalni mejnstrim" pomozite coveku da se odbrani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Ova debeljuca je otisla u Holandiju a dosla iz Nizozemske? Hmmm... Opa, evo ga i Janko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Just now, uvrnuto said: Je l' sam ja propustio nešto ili Vučić još nije govorio? To se i ja pitam, je l' žvalavi psiho drobio ili tek treba? Jer upravo sada jedan deo napušta i odlazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Ovo sam i ja zapazio - mozda je i to da odrze obor zatvorenim ali i oni fulaju sa poslusnoscu... Ma ne izgleda usmeravaju masu malo levo malo desno jer vidim da su menjali traku.Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 1 minute ago, uvrnuto said: Je l' sam ja propustio nešto ili Vučić još nije govorio? On ce na kraju. Nadam se kad bude izasao da ce se slogirati sa brojnoscu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 5 hours ago, nemanjaol said: Vidim razne scenarije koji mogu da se otvore iz ovoga i mnogi nisu baš dobri. Naprotiv, svi su dobri, a narocito najgori. To bi valjda bilo da uleti šumar sa motkom, nalupa bagru, i najuri je iz šume 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Janko p.... Prodao si se za saku € Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Sto bi rekao boskic, gde beziiite?Sent from my SM-A525F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 1 minute ago, uvrnuto said: Je l' sam ja propustio nešto ili Vučić još nije govorio? Znaš kako je....prvo idu predgrupe, pa tek onda "zvezda večeri"...i bar jedan namešteni BIS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Just now, erwin said: Ne zove se kontra za dzabe. :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 A jel ce da se vraćaju kad krene Il Duce da govori? Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 3 minutes ago, Kooineeperk said: Ovo sam i ja zapazio - mozda je i to da odrze obor zatvorenim ali i oni fulaju sa poslusnoscu... Koliko sam upucen, iz bezbedonosnih razloga ne masa naroda ne sme odjednom da prelazi most, stvaraju se vibracije, i most moze da se urusi. Iz tog razloga se most prelazi u grupama sa razmakom izmedju njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts