Constantin Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 6 minutes ago, DJ_Vasa said: Ovo je poseban model koji se zove Nissan Jukela. Ima još jedan štos u folkloru bizgova koji tako parkiraju. Naime, dotični bizgovi vole da zauzmu dva mesta da im onaj koji parkira pored ne bi ogrebao vrata. Da se razumemo, to se dešava, ne volim ni ja da mi neko ogrebe vrata ako svoja otvara nepažljivo, ali ni na kraj pameti mi ne bi bilo da zauzmem dva mesta. Ovo što kažem sam slučajno čuo od nekog majmuna dok sam čekao u redu u prodavnici jer je razgovarao mobilnim i rekao sagovorniku nešto u stilu 'ma boli me q... prekrijem tablicu kad sam u centru, a ovde uvek parkiram na dva mesta da mi neko ne ogrebe auto'. Ovako nešto ? A kaži mi Vaso, da li slažemo sa teorijom...Što skuplji auto to ga veći mamlaz vozi ? .... i nije samo pitanje za Vasu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 3 minutes ago, deez nuts. said: Pozdravljam odluku....da se odmori narod od ovih krndelja..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 (edited) 18 minutes ago, Constantin said: Ovako nešto ? Da. Video sam zalepljene papire, hirirške maske, prislonjenu dasku i slične izume. 18 minutes ago, Constantin said: A kaži mi Vaso, da li slažemo sa teorijom...Što skuplji auto to ga veći mamlaz vozi ? U mnogim slučajevima je tako. Izuzimam programere i slične, one koji su novac pošteno zaradili u inostranstvu i ostale slučajeve u kojima je neko normalan pošteno zaradio novac, ali u većem broju slučajeva se visoka cena automobila poklapa sa visokim stepenom džiberluka. U normalnoj zemlji skupe automobile voze bankari, direktori, piloti i slični koji imaju legalne izvore prihoda za takve sprave, dok je ovde vlasnik često neki braćala sa osnovnom školom koji ima 'kombinacije'. Ne sećam se kada sam poslednji put kod nas video da besna kola vozi čovek od 50-60 godina u odelu i kravati, ali viđam goveda sa licem kromanjonca. Pre 5-6 godina sam umalo pao u nesvest kada sam video da pristojno odeveni čovek izlazi iz novog Mercedesa kako bi pomogao nekoj bakici sa štapom da pređe ulicu. Takvih je ovde jedan u milion. Edited March 29, 2023 by DJ_Vasa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 3 minutes ago, DJ_Vasa said: U mnogim slučajevima je tako. Izuzimam.... Evo još jednog džibera.... Spoiler Spoiler DA ti priznam...dok sam vozio BMW mnogo manje je bilo primedbi "okoline" na moju vožnju. sad ne znam, kao da su poludeli ljudi....kupujem fiću, to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 (edited) 1 hour ago, Constantin said: DA ti priznam...dok sam vozio BMW mnogo manje je bilo primedbi "okoline" na moju vožnju. sad ne znam, kao da su poludeli ljudi....kupujem fiću, to je to. Upravo gledam kroz prozor i najdžiberskije se parkirao neki punto, praktično u ulazu. Prvo slobodno mesto mu je na 5-6 metara, drugo odmah pored, treće na sličnoj udaljenosti. A nemačka flota kulturno parkirana... Edited March 29, 2023 by DJ_Vasa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 16 minutes ago, DJ_Vasa said: Upravo gledam kroz prozor i najdžiberskije se parkirao neki punto, praktično u ulazu. Prvo slobodno mesto mu je na 5-6 metara, drugo odmah pored, treće na sličnoj udaljenosti. A nemačka flota kulturno parkirana... Sve ide, sve se menja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 (edited) On 3/25/2023 at 2:05 AM, ControlFreak said: Mogu li da pitam kako mogu da pronadjem informacije za žene iz Kovačevca? Kada stavim u potragu dobijam rezultate o nekom Saši Kovačeviću, omiljenog medju ženama 🙄, ne interesuje me on, već konkretno te žene, želela bih da pružim neku pomoć direktno njima. Ili da pišem novinaru? Pretpostavljam da je lako pronaći njegov email. Strašno je ovo. I te osobe koje je zvao, kakvi odgovori, pogotovo ona što će da ga tuži, kao nevina jedna, što je muči pitanjem, uh…Pitam se da li će neki od njih bar da se postide za ovu pljačku. Ove žene su me baš dirnule, skromne, vredne, bez mnogo očekivanja. Bar da imaju jedan motokultivator. A ove lopove, na stub srama. Da li si, možda, pronašla još neku informaciju, kontakt? Uradio sam malo pretrage, ništa nisam našao osim e-maila redakcije BIRNa. I ja bih voleo da nešto više saznam i pomognem koliko mogu. A, da će neko odgovarati, sumnjam, da će se postideti, nikad. Edited March 30, 2023 by Div Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 9 hours ago, Constantin said: Ovako nešto ? A kaži mi Vaso, da li slažemo sa teorijom...Što skuplji auto to ga veći mamlaz vozi ? .... i nije samo pitanje za Vasu... Alfa Romeo se najcesce parkira kod automehanicara - za svaki slucaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 (edited) Kaltrop je zakon Ima i kako se prave od mrezaste armature Izvadi se kleštima krst gde su zavareni spojevi, pa se iskrive krajevi krsta da budu u obliku dva slova C spojena na sredini Nije smesno, niti je anarhoterorizam na ovakvim mestima. Jer na takvim mestima do stoke reči ne dopiru, to sam licno odavno ukapirao, nego na takvim mestima do te anticivilizacijske stoke dopiru samo kaltropi, betonske barikade, šiljci, eventualno u blažim slučajevima skotizma video nadzor uz redovno slanje prijava itd. Postaviš ti žardinjeru, skot je pomeri. Ti je sutra ankerišeš za podlogu i napuniš betonom umesto zemlje. Ako i tad kakav majmun pokusava da je pomeri, ne razgovaras, ne trazis pomoc od nadleznih, jer da su hteli resili bi to odavno, nego obmotaš žardinjeru bodljikavom žicom. Isto važi i za drvce koje je neki majmun pokušao da čupa da bi baš tu parkirao, pominjao sam to - obmotaš drvce bodljikavom žicom. Udica za pecanje u smokvu, tako se to radi, jer stoka ne sluša kad joj se govori, što bi rekla Lisbet Salander. Pošten svet nema čega da se plaši, jer pošten svet i tako ne radi te stvari, tako da normalnim ljudima od toga ne preti nikakava opasnost. A skotovi - UDRI BANDU! Edited March 30, 2023 by Milenko Puzigaca 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Mislim da je davnih 80tih, kada nije bilo alarma i kada su se automobili "pozajmljivali", bila fora da se na vozačevom sedištu drži jastuče napunjeno trokrakim udicama sa kojih je valjda otkinuta drška. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 U moru kreativnih rešenja, protiv bahatih komšija vozača, podsetio bih na ulje za kočnice UK-2 ili AT-2...poliveno sa krova, otvoriš kanticu, okreneš naopako i pustiš da lagano teče, perfektno skida farbu vozila do osnovne boje ... Keramika sa svećica za vozila, lepo izmrvljena (najčešće u nekoj krpi) protrlja se preko šofer-šajbne (vetrobranskog stakla) čini istu "krhkom" i "prhkom" ... puca tako lako... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Finally the topic lives up to its name! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 8 minutes ago, freethrow said: Finally the topic lives up to its name! Hакрая темата оправда името си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 12 hours ago, Constantin said: Kad smo već od ovog selca. Da ne tražim u galeriji, ali sa leve srtrane, gledano iz pravca Yukea, postoji deo parkinga koji ima elektropunjače, za vozila na električni pogon. Uvek je zauzet Jugićima, Ladaama,, ali i BMW i Mercedesima. Srpskom vozaču je poniženje da hoda duže od 10 metara. Posebni zaljubljenici u svoja vozila obožavaju da dok krljaju burek ili pljeskavicu, kroz izlog objekta posmatraju svog ljubimca, koji je zauzeo sabraćajnu traku dok ovaj jede. Ali uz uredno uključena "sva 4"..... Takvima je sevap sve 4 gume izbusit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 1 minute ago, alpaka Bereta Sida said: Takvima je sevap sve 4 gume izbusit. Pauk je delotvorniji....em moraš po kola, em to košta 120-150 €, u zavisnosti od težine vozila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 39 minutes ago, Constantin said: Pauk je delotvorniji....em moraš po kola, em to košta 120-150 €, u zavisnosti od težine vozila. Zvao ja par puta kad su me zagradili, ali neće da dođu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 1 hour ago, Constantin said: Keramika sa svećica za vozila, lepo izmrvljena (najčešće u nekoj krpi) protrlja se preko šofer-šajbne (vetrobranskog stakla) čini istu "krhkom" i "prhkom" ... puca tako lako... Za ovo nisam znao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 1 hour ago, Issey said: Zvao ja par puta kad su me zagradili, ali neće da dođu... Kod nas jedva čekaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Oj, Srbijo, lepotice... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 "usitnjeno mešano meso" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 (edited) 56 minutes ago, Kronostime said: I ovaj sa "smo" se ne razlikuje od tih ludaka. Prvo, govori o sebi u mnozini, drugo, zasto se uopste identifikuje sa dva ludaka, i zasto sa njima identifikuje ceo narod, pa umesto "su" pise "smo" , sto je uvredljivo, a onda se buni kako ga navodno neki zli "oni" ne mirisu zato sto je Srbin Pa ko je tu srbomrz i antisrbin? Edited March 30, 2023 by Milenko Puzigaca 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts