Miki28 Teoljub Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 1 hour ago, AgroLaki said: Bice ljuta borba ove sezone za LAL takodje. Ako ostanemo bez AD i Lebrona moze biti. Sa njima lagan plejof 8 minutes ago, DameTime said: Nekad i sad LAL vs SAC: finale Zapada / play in 😄 Za Lejkerse mec sa Kingsima obican mec. Za Kingse ko da igraju finale NBA lige. Napune dvoranu dupke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 1 3 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 19 minutes ago, AgroLaki said: Bespuca reddita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Volim ovaj beef, dajte bre malo toga na topiku! 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 1 hour ago, AgroLaki said: Utisao ih big shoot Rob, evo 20 godina prodje 21 minutes ago, DameTime said: Volim ovaj beef, dajte bre malo toga na topiku! 😄 The game's gone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 zora rudi dan se bjeli jebacemo portland celi! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 8, 2022 Author Share Posted September 8, 2022 kleber potpisao novi ugovor. 33 miliona za tri godine. dobra cena ako nastavi da bude koristan u playoffu. meni evo jos uvek nije jasno zasto su doveli mcgeeja, jos mu kao obecali mesto startera. i to sve nakon trejda za wooda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 3 hours ago, gggggggg said: , jos mu kao obecali mesto startera. WTF? Jedino ako su u fazonu, e ono što smo ti obećali, to je bila pošalica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 8, 2022 Author Share Posted September 8, 2022 1 hour ago, freethrow said: WTF? Jedino ako su u fazonu, e ono što smo ti obećali, to je bila pošalica. to mozda i nije najlosija stvar u svemu, jer moze biti starter sa nekih 20 minuta po utakmici max. najgore sto su mu kao tridesetopetgodisnjaku dali trogodisnji ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Harrell odlican potpis. Za smesnu svotu novca. Mora se priznati da je Filadelfija dobro odradila ofsizn i da imaju stvarno dobar roster. Tucker i Harrell su odlicni dodaci na postojevicu osovinu Embiid-Harden-Meksi-Tobi. Da li ce nam Juta pomoci za Vestbruka i isporuciti bar Konlija i Klarksona, nije da ova dvojica imaju sad neki value, jos ako ugrabe 2 first round picka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 8, 2022 Author Share Posted September 8, 2022 57 minutes ago, delgado said: Da li ce nam Juta pomoci za Vestbruka i isporuciti bar Konlija i Klarksona, nije da ova dvojica imaju sad neki value, jos ako ugrabe 2 first round picka... kaze windhorst da lakersi nisu zadovoljni sa ponudama za westbrooka i da ce najverovatnije krenuti sa njim u sezonu. a conley vam ne treba, pogotovo sto ima ugovor i za sledecu sezonu. bogdanovic bi morao da bude vas cilj ako vec dovodite nekoga iz jazza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Ma da, evo i Darvin Ham i Beverli kazu da jedva cekaju da od Vestbruka naprave zver. Ako moze da se dobije Bogdanovic i jos 1 od ove dvojice (sa naravno nasa 2 first picka njima) to je zlato, ali dao bih ga cak i za Konli+Klarkson kombinaciju. Bili smo konkurentniji za plejin/plejof. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 @AgroLaki evo svijetla na kraju tunela 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 da mi daju da biram bilo kog igraca lakersa ili kingsa, da igra za knickse, birao bih foxa. drugi igrac bi mozda bio ovaj ruki ali uzmite to s'prstohvatom soli xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 Moraju Knicksi u svakoj corbi da budu mirodjija.😀 Naravno Fox, jedino ga i mozete dovesti. Vec ste imali takvih bezveznjakovica u ekipi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 uff meni se foxara bas svidza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 27 minutes ago, uini said: uff meni se foxara bas svidza. Sta ti se tacno svidja? Sto nema ni gram mozga? Zuji ko muva bez glave u gubitnickoj ekipi gdje moze da pumpa statse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 Cuo sam bio pre par meseci iz relativno proverenog da se Divac i dalje kune u Fox-a (u fazonu kakav je to igrac/kakav ce biti). Nemam pojma zasto, but there's that. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 9 minutes ago, Horium said: Cuo sam bio pre par meseci iz relativno proverenog da se Divac i dalje kune u Fox-a (u fazonu kakav je to igrac/kakav ce biti). Nemam pojma zasto, but there's that. Jos mu je on ostao kao draft pik da ima iole sanse da se pokaze.😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 1 hour ago, Miki28 said: Sta ti se tacno svidja? Sto nema ni gram mozga? Zuji ko muva bez glave u gubitnickoj ekipi gdje moze da pumpa statse to mi se svidja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 3 hours ago, Miki28 said: @AgroLaki evo svijetla na kraju tunela Long live the King!!! 2 hours ago, Horium said: Cuo sam bio pre par meseci iz relativno proverenog da se Divac i dalje kune u Fox-a (u fazonu kakav je to igrac/kakav ce biti). Nemam pojma zasto, but there's that. Pa verovatno ce Fox u prajmu (u koji treba vec polako da ulazi) biti jako dobar igrac i skorer, ali on je meni Vestbrukovski-Volovski tip igraca. Jednom kad krenu fizikalije na dole, bice samo stetocina sa velikim ugovorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 4 hours ago, uini said: uff meni se foxara bas svidza. vajni, pises sa uini naloga nisi na dametimeu! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 4 hours ago, uini said: uff meni se foxara bas svidza. Forumuj kao da je 2017. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Jedan od najvecih ikad. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts