gggggggg Posted May 18, 2022 Author Share Posted May 18, 2022 mozda je vreme da se razmisli o branjenju reketa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Ne bi ovo bilo lepo za Heat da Jimmy nije dobio neka bacanja na reputaciju a i Bamovi blokovi su sumnjivi. Tatum je zver, Timelord x faktor uz sasvim dobrog gospodina Pritcharda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Tatum ne može da promaši Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Koliko se uoci razlika u branjenju reketa u odnosu na milvoki, tejtum je ove ulaze mogao samo da sanja u prosloj seriji. Majami mora da zatvori reket, braunu i tejtumu je to forte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Tatum nastavlja na superstar nivou, kod Heata odbrana reketa nepostojeća - primili su 42 poena iz reketa! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 1 minute ago, kojan said: Koliko se uoci razlika u branjenju reketa u odnosu na milvoki, tejtum je ove ulaze mogao samo da sanja u prosloj seriji. Majami mora da zatvori reket, braunu i tejtumu je to forte Ako zatvore reket, Bostandžije će da ih napune tricama, što se i Baksima desilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Boston prejak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Fino bi bilo i Brown da se malo probudi, obično je do sad treća četvrtina bila njegova. Majamiju treba mnogo bolji Bam, Herro i Džimijevo ramence nisu dovoljni protiv Bostona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 2 minutes ago, Dracarys said: Ako zatvore reket, Bostandžije će da ih napune tricama, što se i Baksima desilo. Pick your poison sto bi se reklo. Doduse u nekoj meri je funkcionisalo osim poslednje utakmice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 (edited) Jedno je protiv polomljenog Embida i polupenzionera Hardena, a nešto sasvim drugo protiv Bostona. Sa Bostonom se svi nekako smanje, i KD i Baksi, a evo sad i Majami. Smanjila se i publika, inače su prpošni a sad onako mlakušna atmosfera. Evo sad bez dvojice iz staztnih pet razvlače Hit na strani... I prema dosad viđenom, Seltiksi mi liče na nekoga ko ide do kraja. Edited May 18, 2022 by Nek grmi jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 4 minutes ago, gggggggg said: mozda je vreme da se razmisli o branjenju reketa Ako mislis na Boston, zna se koji igrac ima 218cm i savrsen tajming za blokade... Inace pricam vec par dana koji igrac je najslabija karika Bostona i ko treba da pokriva njegove minute, Theis jedini igrac s kim Boston ima minus na terenu, +- mu je -6. Svi drugi u plusu i jedino G. Williams 0. Samo da Theis vise ne ulazi i rutinira ovo Boston. Ili nek R. Williams odigra sve minute do kraja ili zna se koji igrac treba igrati Theis-ovih 10 minuta. 👑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 1 minute ago, 1945 said: Ako mislis na Boston, zna se koji igrac ima 218cm i savrsen tajming za blokade... Inace pricam vec par dana koji igrac je najslabija karika Bostona i ko treba da pokriva njegove minute, Theis jedini igrac s kim Boston ima minus na terenu, +- mu je -6. Svi drugi u plusu i jedino G. Williams 0. Samo da Theis vise ne ulazi i rutinira ovo Boston. Ili nek R. Williams odigra sve minute do kraja ili zna se koji igrac treba igrati Theis-ovih 10 minuta. 👑 Misli na Majami, jer su primili preko 40 paints poena od 60 primljenih. Kao da su 90-e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Just now, Dracarys said: Misli na Majami, jer su primili preko 40 paints poena od 60 primljenih. Kao da su 90-e. Ma znam nego sam hteo da uklopim odgovor u ono sto sam cekao da napisem. 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Gejbarica danas dobar, lepo stripuje u odbrani a sad nas je vratio u igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Haha, zagavli AdebaYo loptu izmedju obruca i table kad je izblokirao Brauna Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Magicni napitak zvani odbrana i kaboom pravi se razlika Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 18, 2022 Author Share Posted May 18, 2022 6 minuta bez fg bostona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Strašna bandža Bama! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 18-2 serija Heata. Boston upao u crnu rupu čim smo krenuli da ih hvalimo. Bam se pojavio sa defanzivom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Vidi se da je ostavilo tragova od preteške serije sa Baksima. Ne sumnjam da će se konsolidovati. Majami je ušao i svež u ovaj meč. Dosadne su sudije sa protekcijom za Batlera. Da je Bron to imao, imao bi 10 prstenova i to sve sa Džef Grinom kao najboljom pomoćnom podrškom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Olako smo dopustili povratak Seltiksa u mec, nakon onih back2back stilova i poentiranja Butlera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Očajan je Brown, taj dečko nekad stvarno deluje previše tupavo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Tekma obiluje dobrim blokadama Tejtum zasluzio tehnicku, sta se ljuti kad je ocigledno spicio Dedmona u lice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 (edited) Au kakav raspad sistema Bostona, 39-14 za Heat u ovoj četvrtini. Edited May 18, 2022 by Chaos Is Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 18, 2022 Author Share Posted May 18, 2022 bilo je jedno deset blokada u ovoj cetvrtini. ona theisova na dedmonu podsetila na adebayovu na tatumu u bubbleu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts