LordOfTerror Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Lockdown tako sto je Grozni pump fejkovao otvoren sut 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 13 minutes ago, LordOfTerror said: Lockdown tako sto je Grozni pump fejkovao otvoren sut 😄 nemas poima ....inace uzbudljiva zavrsnica memfis kod dubsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Kako igra Ja Morant🔥🔥🔥 Steph bez poena u 4/4 i OT, valjda 3 mec za redom da ne da nijedan poen u 4/4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 jah se zapalio u trećoj četvrtini, do tada nije uradio ništa. opasno igra ove sezone, puca od samopouzdanja, šut za tri mu ulazi odlično drugo poluvreme je bilo, dubsi su takođe igrali dobro ali je mmefis pored tog moranta opasno odigrao defanzivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Koja je fora sa JJJ i skokovima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 @LordOfTerror, evo ti bolji ugao Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Ali brat Kari opalio 20 trojki 0-6 u četvrtoj i produžetku... Vidim da je i Paskal odigrao prvu dobru tekmu za Jutu, mislim da će toga biti još, ako ga posluži zdravlje. Fino izgleda klupa Jute sa na Klarksonom, Hasanom, Inglesom, Paskvalom... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Jos im fali i Rudi Gej, dobar posao Jute tokom leta, sada imaju odgovor i na small ball petorke protivnika. 2 hours ago, oubrevo. said: jah se zapalio u trećoj četvrtini, do tada nije uradio ništa. opasno igra ove sezone, puca od samopouzdanja, šut za tri mu ulazi On, Lamelo i Edwards su mi 3 najzanimljivija mlada igraca u ligi za gledanje, svaki mec je spektakl. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 (edited) 8 minutes ago, Wesley Sneijder said: On, Lamelo i Edwards su mi 3 najzanimljivija mlada igraca u ligi za gledanje, svaki mec je spektakl. edwardsa sam gledao par puta u početku, kada je bio trulex. minesotu slabo generalno kačim, kako zbog tajminga tekmi, tako i zbog činjenice da na zapadu ujutru obično ima neka veselija tekma u stilu zvezdinog topika kacam prič'o pred draft da me podseća na tenkića tipa hardena ali bez asistencija, ljudi su mi govorili da je lik averidžara. Edited October 29, 2021 by oubrevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Meni se i dalje ne dopada Edwards. Izgleda bolje nego sto sam ocekivao, definitivno, ali ono, ne vidim previse inteligencije niti atletske finese kao kod Wadea recimo. Konj za kojim se ne bih okretao da sam GM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 5 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Meni se i dalje ne dopada Edwards. Izgleda bolje nego sto sam ocekivao, definitivno, ali ono, ne vidim previse inteligencije niti atletske finese kao kod Wadea recimo. Konj za kojim se ne bih okretao da sam GM. Meni se na primer najvise svidja od svih bekova koji su dosli u ligu u poslednjih 7-8 godina. Ponekad ima neke problematicne odluke, ali to se moze pripisati mladosti, jer ima i neke high IQ poteze. Mozda nema finese kao Wade, ali mi izgleda fizicki mocnije i od njega, nesto kao mladi Lebron u manjem pakovanju. Igra u odbrani mu je dosta bolja ove sezone, a uloga glavnog skorera mu prirodno lezi. 14 minutes ago, oubrevo. said: u stilu zvezdinog topika kacam prič'o pred draft da me podseća na tenkića tipa hardena ali bez asistencija, ljudi su mi govorili da je lik averidžara. U tom stilu sam i ja predvideo da ce TWolves ove godine u PO. 🙂 Atletski je neverovatno mocan, a ne plasi se apsolutno nikoga. Pocetak rookie sezone mu je bio katastrofalan, sve negde do ASG, od tada, decko przi. U principu, Edwards je sve ono sto su hajpovali da ce Wigins biti u ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Užasno mali uzorak, ali meni ipak interesantno: Trae Young FTA 4.4 sa 8.7 u 2021 Harden FTA 3.0 sa 7.3 u 2021 (max 11!) Doncic FTA 4.3 sa 7.1 u 2021 Beal FTA 3.8 sa 7.7 u 2021 Giannis 9.8 sa 9.5 u 2021 Lilard FTA 4.5 sa 7.2 u 2021 Steph FTA 6.8 sa 6.3 u 2021 Booker FTA 3.5 sa 5.9 u 2021 Embiid FTA 9.0 sa 8.8 u 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Ta lista nam mozda govori ko je zasticen kao takav, a ko je sam sebe zastitio eksploatacijom pravila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Zanimljivo bi bilo videti gde je tu Jokić Izgleda stvarno da je promena pravila uticala na mnoge, nisu samo bacanja već i prostor koji su pravili jer su odbrambeni igrači vodili računa da ne naprave prekršaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 (edited) Jokić je sa 5.5 na 4.0, ali nije mnogo igrao ni na ovako malom uzorku tako da je njegov podatak još beznačajniji... Neka preliminarna analiza bi mogla da se pravi po meni nakon recimo 20 utakmica, ali biće interesantno svakako. Jeste prostor u pitanju, ali meni je zanimljivo posebno za Hardena (ubiće me Gazda Uini sada) jer je on dobar deo igre u jednom trenutku modelirao i zasnivao na probijanju igrača driblingom sa ciljem da se napravi prednost, ali nakon toga je kretnja bila gotovo isključivo orijentisana na to da se lopta spusti i onda podiže tako da se kače ruke protivnika, bez mnogo suštinske želje da se izbaci smisleni šut na obruč. Mislim da je i Dončić imao dosta toga u igri, ne znam za Beala na primer? Edited October 29, 2021 by freethrow Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 ljubomoran si jer steph ne može da pusti onakvu vehabija-bradu ... on a more serious note, harden obično slabije ulazi u sezonu, makar poslednjih par godina. sigurno je da mora da menja način na koji postiže sigurne poene ali sam ubeđen da to za njega neće biti nikakav problem, kao ni za luku uostalom. toliko su skillful a ogromni da ne vidim načina da to ne bude na kraju slično kao i uvek 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Zato i cenim Stefa - zato što imam istu pi&kastu bradu kao on... Vrlo verovatno, oni ulaze i u prihvatljiv košarkaški oblik tela malo kasnije u sezoni. Najzanimljiviji će verovatno biti Trejo Dlakavi Lilihip - njegova trica nije efikasna, zavisi mnogo od plovaka i fizički je ubedljivo najslabiji od svih pobrojanih i deluje mi na momente kao da je užasno fragilan i zavisan od specifičnih pravila, iako izuzetno talentovan. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Dlakavi lilihip lol upravo padam sa kancelarijske stolice 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 protiv cavsa prosle subote je bilo sudjenih faulova za treju "po starom", mada je izbacio glumatanje iz spanskih serija ma bice svi oni okej 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Dlakavi lilihip lol upravo padam sa kancelarijske stolice posadio je reversed pero valjda to iihaj odavno Spoiler 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Jeste, mislio sam na sliku dlakavog lilihipa, ne mogu da uzmem kredit za Treja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 U slučaju da čovek nema pravu, punu bradu (5 o'clock shadow),definitivno treba da se brije, end of fuckin story. A ne da pušta paučinu od brade (Tu uključujem i one brkove od 5-10 dlaka). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Samo četnici i vehabije puštaju bradu. Ostali normalni se briju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 1 hour ago, mr clutch said: Samo četnici i vehabije puštaju bradu. Ostali normalni se briju. wrong. tačno se vidi da se redovno briješ kad ne prepoznaješ little nuances. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 I hibsteri pustaju bradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts