Darko Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) 2 hours ago, alpaka Bereta Sida said: Dvije godine na jos aktuelne 3 koje ima. Ove dvije godine ce mu biti u sezonama kad bude imao 36 odnosno 37 godina. Nisam znao, hvala. Nije mi jasan potez pošto još ima 3 godine ugovora. EDIT: I da @alpaka Bereta Sida, to definitivno menja stvari. Edited July 9, 2022 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Kakvo preplacivanje Lilarda, ovo vise nema smisla.Covjek nije u stanju ekipu da uvede u plejof a dobija za pozne igracke godine 60 miliona po sezoni.Besmisleno, zamisli fransize koje vjeruju u Lilarda i Bredlija Bila.Tuga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Bolje verovati u Lilarda nego ni u šta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) Koliko su mi smešni ovi sterdaunovi... Kucanje je pošteno, čelendž je haf-esd, ali ok. Vidim da ima još par starijih Afroamerikanaca u OKC, zna li se šta? Edited July 9, 2022 by freethrow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Mali je brbljivac, mali je krvavokolenaš, mali je dobar igrač 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Ради на латералним кретњама. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Zanimljiv prospek Blake Wesley, mada dosta sirov. Jak kao bik i odličan sa loptom u tranziciji. Podseća na Lance Stephensona iz Indiane, samo sa boljim šutem. Sinoć su mu upadale trojke. Ne znam da li je to realna slika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Ali brat Jokara i stop making sanse kolo Kako mu je dobro ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 neko je buker a neko je jokić. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Niko da objavi bombu Kaminsky u Atlanti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 7 hours ago, freethrow said: Koliko su mi smešni ovi sterdaunovi... Kucanje je pošteno, čelendž je haf-esd, ali ok. zalepio mu je bananu napad, dva pre toga zato ga je tako i pogledao da nije toga bilo verovatno bi i iskulirao 31 minutes ago, delgado said: Niko da objavi bombu Kaminsky u Atlanti Evo ti bomba Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 19 hours ago, Radalek said: The Portland Trail Blazers and All-NBA star Damian Lillard are close to a two-year maximum contract extension, multiple sources tell @TheAthletic @Stadium. The new deal would take Lillard’s contract through the 2026-27 season. Da dodam i ovo 😉 Viđela, hvala 120 M za prve dve godine, mašala. Dame > Russ, nek crknu dušmani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 7 minutes ago, DameTime said: Viđela, hvala 120 M za prve dve godine, mašala. Dame > Russ, nek crknu dušmani Mislim da 60 miliona koje ce Dame da dobije sa 37 godina nije bas idealno ali takodje mislim da ce on i dalje da bude contributor bar za razliku od Russa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 12 minutes ago, Radalek said: Mislim da 60 miliona koje ce Dame da dobije sa 37 godina nije bas idealno ali takodje mislim da ce on i dalje da bude contributor bar za razliku od Russa. Ma gde idealno, ugovor je nerealan... Ogromne pare. Ali ne plaćam iz svog džepa tako da, ko je odlučio da uloži taj će gledati i posledice tog ulaganja. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 9, 2022 Author Share Posted July 9, 2022 da mu je stvarno stalo do portlanda, uzeo bi neki discount, cisto da ekipa bude konkurentna. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 12 minutes ago, Radalek said: Mislim da 60 miliona koje ce Dame da dobije sa 37 godina nije bas idealno ali takodje mislim da ce on i dalje da bude contributor bar za razliku od Russa. Meni je ovo ok za nekog Bryanta,Curry-a, Dirka itd... Znaci osim sto su ostali verni da su nesto i osvojili. Svaka cast Dejmu nije menjao timove ali ovo su bas djakonije... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Nismo bili baš toliko daleko od vremena kada se 120 miliona davalo kao max ugovor na 4 godine. Ne znam šta će biti za 10 godina, Možda će super maksimalni ugovor na 5 godina biti pola milijarde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 hour ago, LordOfTerror said: Meni je ovo ok za nekog Bryanta,Curry-a, Dirka itd... Znaci osim sto su ostali verni da su nesto i osvojili. Svaka cast Dejmu nije menjao timove ali ovo su bas djakonije... Ja se sećam rasprava na rahmetli b92 forumu, a i generalno među košarkaškom javnošću, kada je Tim Dankan dobio nešto tipa 20 miliona sa 35 godina. Svi su bili složni u tome da je u padu i da definitivno ne vredi toliko, ali da sa tim ugovorm žele da ispoštuju legendu i to je to. A što je najveća fora, bio je daleko od gotovog igrača, pa je posle toga bio bitan šraf u jednoj šampionskoj i jednoj vicešampionskoj sezoni. Volim Dejma, volim Portland, upravo to ceni se vernost, ali sa ovim potezom su se zakopali u naredne dve godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 10 minutes ago, realno *w said: Volim Dejma, volim Portland, upravo to ceni se vernost, ali sa ovim potezom su se zakopali u naredne dve godine. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 19 minutes ago, realno *w said: Ja se sećam rasprava na rahmetli b92 forumu, a i generalno među košarkaškom javnošću, kada je Tim Dankan dobio nešto tipa 20 miliona sa 35 godina. Svi su bili složni u tome da je u padu i da definitivno ne vredi toliko, ali da sa tim ugovorm žele da ispoštuju legendu i to je to. A što je najveća fora, bio je daleko od gotovog igrača, pa je posle toga bio bitan šraf u jednoj šampionskoj i jednoj vicešampionskoj sezoni. Volim Dejma, volim Portland, upravo to ceni se vernost, ali sa ovim potezom su se zakopali u naredne dve godine. Upravo i to postovanje su mu iskazali ovim ugovorom. Ovo sad produzavanje deluje kao klasicno izviljavanje i nadoknada ne znam ni sam cega... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts