Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@Ječmendo

Шта мало? Mean madafaka

Феноменална партија Батлера, невјероватан утицај на игру

И да... Браун је солидно уништио моментум с паром промашених бацања. 

Не вјерујем овим Селтиксима, не вјерујем им цијеле сезоне. Кретен сам што сам се понадао 

Edited by Big Ticket
  • Like 2
Posted

mora tatum jos pasulja da se najede da bi bio na nivou butlera. nije prvi put da totalno nestane u poslednjoj cetvrtini, kada treba prelomiti. 

celticsi ipak dobijaju sedmu. 

• Like 4
Posted

Žao mi je što će biti sedme utakmice samo iz razloga što će, ko god da prođe, biti iscrpljen u finalu. Neće imati dovoljno vremena za oporavak povređenih igrača, sigurno zbog umora gube prvu, itd.😑

Posted

družina kamenjara iz majemija 43% za 3 & 96% fts

udruženje klesara iz bostana 33% za 3, zahvaljujući 1-9 smartu i 1-6 horfordu; čak i to nije najgori procenat + 90% sa slobodnjaka

Posted
11 hours ago, Dracarys said:

Ajmo neke rime za Majami, imate par sati do poslednje utakmice u ovoj seriji.

Ono kad sam znao posle ovog posta da ce Majami da napravi brejk! :D

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

NBA history:

2012 ECF Game 6: Miami wins in Boston to force Game 7.

Lebron James: 45 points, 15 rebounds, 5 assists.

2022 ECF Game 6: Miami wins in Boston to force Game 7.

Jimmy Butler: 47 points, 9 rebounds, 8 assists.

Edited by DameTime
  • Like 2
Posted
4 hours ago, LayupFromTheMidget said:

Potpuno identicna slika

Čak je Džimi i iste tetovaže istetovirao kao LeBron za ovu priliku

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted

Rispek za šibanje na IStoku. Mislim da će da bude napeto i neizvesno finale ko god da prođe sa Istoka - ostale su bukvalno jedine dve ekipe koje igraju pravi basket i to 48 minuta. 

Fun fact, juče mi stari košarkaški trener od cirka 63 godine ispriča kako gleda NBA i kako ga iritiraju ekipe poput Dalasa i Milvokija, te kako ga jedino GSW podseća na bjutiful gejm SFRJ sa protrčavanjima, pasovima i 5+ dodavanja po meču. To je otprilike poslednja osoba od koje bih to očekivao, obično su matoreksi u fazonu  ne šutiraj sa 8 metara, daj da spuštamo pod koš i da zidamo

Juče pisah Uiniju kako bih dao novce da slušam kako Vlade Đurović komentariše utakmice GSW. Eventualno Denda ili Gajić (ukoliko nije umro) da mu budu Kole to my Edin.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
9 minutes ago, freethrow said:

Fun fact, juče mi stari košarkaški trener od cirka 63 godine ispriča kako gleda NBA i kako ga iritiraju ekipe poput Dalasa i Milvokija, te kako ga jedino GSW podseća na bjutiful gejm SFRJ sa protrčavanjima, pasovima i 5+ dodavanja po meču. To je otprilike poslednja osoba od koje bih to očekivao, obično su matoreksi u fazonu  ne šutiraj sa 8 metara, daj da spuštamo pod koš i da zidamo

a dobro, SKT* je, ono malo što sam čuo od njega, izuzetno ozbiljan lik kada se razmišlja ili priča o košarci;

onih par lajni nakon poraza od italijana u kvalifikacijama u bgdu jasno govore a) šta čovek ceni i b)da je no bullshit guy

druga je stvar što dallas sa ovakvom pomoćnom posadom & milvoki sa ovakvom prvom zvezdom, verovatno samo ovako mogu i da igraju.

nije to omiljeni izbor, nego najbolji mogući.

*stari košarkaški trener

Posted

Ma naravno, Draško je skroz modernih shvatanja, nego me to iznenadi pokatkad, zato što znaš i sam da ekipa koja je čak neko naše godište je u fazonu jebeš prangijanje daj nam metaloplastiku i Limož 1990... 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...