Jump to content

Ječmendo

Član foruma
 • Content Count

  1,026
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

564 Excellent

About Ječmendo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Čestitke Bucksima i Janisu na tituli! Ne bi trebalo reći u ovakvom trenutku, ali za mene je overall ovo bilo najgore NBA finale od kada ih pratim, a to je od kraja 80-tih. Vjerovatno je na to uticao i sticaj okolnosti, ali na titulu Jelena nema zamjerki, zasluženo su šampioni.
 2. Sunsi su za 20 minuta primili 73 poena!
 3. Odlično igraju klinci!
 4. Kakav čas košarke održaše Česi jalovim Grcima! Svaka čast! Ne vjerujem da je iko pogodio ishod ovih kvalifikacija.
 5. Osim 5-10% vrhunskih majstora ovaj ostatak igrača iz NBA (tzv. ''boranija'') nije i ne može biti dominantan ni u FIBA košarci visokog nivoa. Bravo za Čehe! Vrhunska utakmica za gledanje, Hawksi i Bucksi noćas će biti dosadni nakon ovoga...
 6. Bogami Česi muče Kanadu, vidjećemo dokle će izdržati...
 7. Sa Cousins-om u igri Clippersi bukvalno ne mogu da odbrane nijedan napad. Lue čovječe, igraj samo s niskom petorkom - ako ne znaš, u pitanju je eliminaciona utakmica!
 8. Ovo kod Jovića, nedajbože, može biti i Ahilova - nadam se da je samo povreda mišića...
 9. Mogli bi Jastrebovi i do titule, vjerujem da bi to bila najveća senzacija u istoriji NBA.
 10. Jeste, ali računam da je Janis daleko fizički spremniji i lakši pa će i oporavak biti brži. Takođe, uzimam u obzir i značaj mečeva koji je neuporediv sa RS Konačno Bogdan vezuje dva šuta, evo i trećeg!
 11. Ko dočeka zdrav kraj sezone - šampion! Mislim da ipak nije loše prošao Janis, nešto slično Embiidu ranije u sezoni - samo ekstenzija, ne vjerujem u dužu pauzu...
 12. Bucksi izašli s parolom ''nema Treja, lako ćemo'' i ispušili... Bukvalno ne liče ni na šta! Hawksi daju sve od sebe, ali moraju ovako do kraja ako žele uspjeh. Ne znam zašto je Bogdan izgubio povjerenje u svoj šut, sve ostalo večeras odlično - ima čak 4 ukradene lopte.
×
×
 • Create New...