Jump to content

Ječmendo

Član foruma
 • Content Count

  765
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

362 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kuz, nažalost, poodavno bivši igrač.
 2. Defanziva dobra, ofanzivno potpuno impotentni.
 3. Primiše Grumenja 25 poena za 5 i po minuta treće, uz šut Netsa 10/10. Malo podsjeća na duele s Jutom u bablu...
 4. Nesrećni Fultz taman kad je počeo nešto da igra završi sezonu. Šteta za Magic. Wizardsi lagano primiše 80+ za poluvrijeme.
 5. Falim te bože, konačno smislena košarka. Da nije JOB-a skoro pa idealno.
 6. Lanjski finalista izgubi skoro 50 razlike kući. Bucksi stigli do novog NBA rekorda po broju postignutih trojki na meču - čak 29! Zanimljivo da je 12 različitih igrača ubacilo bar po jednu trojku, a jedini kome to nije pošlo za rukom je MVP. Ovo mlado jezgro Heata bez Jimmy-ja izgleda tanko, valjda se uspavali na lovorikama.
 7. U ovoj, više ne sasvim kratkoj, istoriji evroligaške Zvezde ovo mi je daleko najnesimpatičniji tim. Da li je do sastava ili trenera ne znam, ali već odavno Zvezdina igra je negledljiva.
 8. Ubija nas Larkin, niko ga ni pogledom ne može ispratiti. Lagano pravi višak, nije čudo što je odbrana u raspadu. Loyd djeluje ili umorno ili pročitano.
 9. Od početka sezone pokušavam da pronađem smisao u Saletovim rotacijama. Još mi nije uspjelo...
 10. Ne znam koja je fora sa ovolikim forsiranjem O'Bryant-a, kao da je Kareem Abdul Jabbar u svom prime-u.
 11. Walden nije loš skorerski, koliko je loš kao organizator. S njim kao primarnim plejmejkerom timska igra se raspada, bukvalno svi konci taktike i smisla se pogube. Nadam se da je samo prolazna faza... Inače, na borbenost i defanzivu teško mu je naći zamjerke.
 12. Ono što bi trebalo da bude zaštićeno je smisao i suština igre, definisana pravilima, ali i nepisanim fer plej-om. A ne defanzivac, ili napadač, ili ovaj ili onaj igrač. Tzv. superstars calls u NBA povremeno djeluju degutantno. Nego, nije tema za ovdje...
 13. Slažem se, ali dešava se - i u čemu je onda krivica defanzivnog igrača? Posebno kada se dodatno optuži za namjeru, a nje nije bilo ni u primislima... Bilo je ovo teško, pobjedi se u zube ne gleda.
×
×
 • Create New...