Jump to content
Vox92.net Forum

Ječmendo

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  380
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

166 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Strašno, ovo na kraju je najbolja košarka viđena godinama. Koncentrisan kvalitet, tj. ono najbolje od košarke na jednom mjestu, uz pun intenzitet i htijenje. Fantastično! PS. Nikad ne bih ni pomislio da ću ovako nešto napisati za all-star meč.
 2. Frka, k'o da je finale plej-ofa! Baš ne bi bilo loše kad bi u finalu plej-ofa imali ovakav kvalitet timova. Kakva bi to epska košarka bila!
 3. Nije loša ova fora da se igra do određene granice poena, a ne do isteka vremena. Daje dodatnu dinamiku, ovoliko energije i borbenosti nije bilo na all-staru ko zna otkad...
 4. Jbg, sve je već manje-više viđeno pa nema toliko uzbuđenja. Sama kucanja nijesu tako loša... Buddy zasluženo uzeo trojke.
 5. Drugi produžetak u Bostonu. Tatum nadigrao Kawhi-ja.
 6. Ubaci i Adams prvu trojku u karijeri! Istina, slučajno...
 7. Osiguravaju Lejkerski prvu poziciju. Denver mora da uradi rekompoziciju i vrati Paul-a u petorku. Inače, dobar meč - nije baš da su Lejkersi izdominirali, naprotiv. Biće zanimljiv plej-of na Zapadu.
 8. Millsap mora da igra ove minute, a ne da sjedi na klupi.
 9. Kuzma je generalno neupotrebljiv u ozbiljnoj košarci.
 10. Odlična utakmica Filadelfije, Ben porobio! Clippersi nekako previše osciluju, za sada baš i ne ulivaju strahopoštovanje, ali imaju previše koncentrisanog kvaliteta da to ne bi došlo do izražaja kad bude trebalo...
 11. 26:7 napraviše Nuggetsi seriju za 6 minuta na kraju treće četvrtine, od sigurno izgubljene utakmice prišli sa -23 na samo -4. Sad je sve otvoreno... Strašan preokret Denvera. Odlična utakmica, obje ekipe na preko 50% za tri poena. Sjajna energija sa klupe, prelomili Millsap i Murray, Jokara bez forsiranja standardno dobar.
 12. Rakete večeras pokazuju koliko će eksperiment da bude uspješan. Od Sunsa su primili 46 poena u prvoj četvrtini! Istina da su Sunsi ludački šutirali, čak 8-10 trojke što će se rijetko dešavati, ali takođe i 9-9 iz reketa što može da se ponovi i što će biti najveći, i vjerovatno, nerješiv problem za Houston.
×
×
 • Create New...