Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

Priča se po Žarkovu da Lebron planira da poslednje sezone odigra sa zemljakom u San Francisku, pukla ih nostalgija za finalima na Allstaru, da se pomeri na četvorku ili čak četvorku, a može i da igra power forward u GSW. Da mi razvijemo klince i rehabilitujemo Kleja i Mudrog Čoveka ove sezone, pa ćemo da vidimo. Razvićemo i Bronija, šta je tu on pa najgori.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

This has to all come as a shock to the Lakers and especially their vice president of basketball operations, Rob Pelinka, who has repeatedly yielded to James and the appropriately-named Klutch Sports Group that represents him.

Why appropriate?

Because James and agent Rich Paul long grabbed hold of the Lakers organization and are now beginning to really squeeze.

The situation is tense enough that one source close to the Lakers likened it to the early days of a war.

But for as important as Bryant was to the Lakers, sources inside the organization have long said that not even the legendary Black Mamba wielded as much power within the organization as James now has.

Bryant was never able to strong-arm the Lakers to make a move like the one James helped orchestrate for Westbrook, which has proven to be an outright disaster.

 

bryant se prevrce u grobu kada vidi ko mu je 'naslednik'.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Pricao sam sa nekim nba skautom u vezi Zion price ove kako je iskulirao saigrace i CJa i reko da prenesem par utisaka. Grain of salt prica jer je jbg jednostrano vidjenje situacije od tipa 😄

Fora kod Ziona je sto je situacija dosta komplikovanija nego sto sam inicijalno mislilo. Ocigledno je da se njemu ide iz NO a i GM nije previse protiv toga. Griffin bi ga davno trejdovao nego mu vlasnici ne dozvoljavaju, a on (Griffin) je taj koji vjeruje u kulturu oko fransize i da Zion istu narusava. Sad vidjecemo ko ce prije dobiti pedalu iz NOLA Griffin ili Zion. Na Zionu je sad da vidi koliko zeli biti investiran oko ove ekipe zbog trejda za CJ McColluma pa ako ga i dalje bude boljelo dupe za sve to Griffin moze samo da kaze vlasnicima "sto ja treba jos da uradim da coek dodje i zazeli da igra za ovu ekipu" i tesko ce moci da ga odbiju ako pozeli da ga trejduje nedje za neke koji zele poput McColluma da tu igraju. i sam GM je napravio brdo gluposti za vrijeme dok je on tamo, svake godine se mjenjao trener, odlazili bas ti neki pozitivni veterani, pusten najbolji mu drug u fransizi Lonzo Ball da ide prakticno nizasta, i sve to iako je imao odlicnu situaciju i poziciju nakon trejda za AD.

 

Zion ima nekog ocuha koji je Lavar Ball prirode koji mu vodi karijeru. Njegov ocuh i taj njegov kamp ne vjeruju jednostavno Pelicansima od kako su ga onako vratili nakon prve povrede i sad ima tih problema pa odatle sva ta drama i dolazi.  Zionov kamp bi htjeo da se on vrati i odigra nesto ove sezone, sa druge strane Pelicansi bi radije da odradi tu operaciju i da zavrsi ovu sezonu. Sad ako bi odigrao nesto mogao bi imati vise ekipa koje bi htjele trejdovati za njega na ljeto kad bi ga vidjeli da se oporavio, ovako je na ljeto extension eligible i ako bi produzio sa Pelicansima morao bi ostati jos minimum 6 mjeseci tamo. Tim koji se pominje kao najagresivniji u tome su navodno Hawksi koji bi bili spremni da daju sve osim Trae Younga ako njihovi ljekari dobiju dozvolu da ga pogledaju ovog ljeta. Hornetsi su isto jedna od ekipa tu koja bi da ga upari sa LaMelom i koji vjeruju da bi Jordan uspio ovog ocuha da regulise i dovede u red. Uglavnom djeluje da ce biti zanimljivo ljeto tamo u NOLA pa kako god da se zavrsi.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ma kaki, Irving je svu pobednicku madjiju koju je ikada imao polulao u onoj seriji kavaljera protiv ratnika.

 

Sanse da on bude taj koji ce dovesti Bruklin bracu do titule su ravne kao i njegova verovanja.

 

 

Edited by Horium
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Horium said:

Ma kaki, Irving je svu pobednicku madjiju koju je ikada imao polulao u onoj seriji protiv kavaljera.

 

Sanse da on bude taj koji ce dovesti Bruklin bracu do titule su ravne kao i njegova verovanja.

 

 

Pa dovesce Durent do titule, Irving je najbolji u ulozi druge opcije. Set Kari ima da rešeta iza linije. Pokradoše Filu.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Jbte pa nama ce Holiday fazon da startuje... Jeza brt...

 

pa sta bi ti, da imas dva chrisa paula pa da u svakom trenutku bude jedan na terenu?

 

payne je sasvim korektan backup, a meni je najmladji holiday jako zanimljiv igrac, bas me zanima kako ce iskoristiti vecu ulogu u ekipi.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, stoudemire said:

 

pa sta bi ti, da imas dva chrisa paula pa da u svakom trenutku bude jedan na terenu?

 

payne je sasvim korektan backup, a meni je najmladji holiday jako zanimljiv igrac, bas me zanima kako ce iskoristiti vecu ulogu u ekipi.

 

Meni je najmlađi Holiday grozan igrač, minijaturna zujalica sa IQ u minusu. On je više strelac nego PG. Nije mi ni Payne neki igrač ali ipak bolje nego ovaj. Mislim i da će Book još više da kreira, nije važno ko će da prenese loptu preko pola.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Phoenix ima još i Paytona kao third string PG. Čak i Shamet je znao u pojedinim trenucima prevoditi loptu. Holiday je možda više SG nego PG ali u ovih nekoliko mečeva je pokazao da ga nije baš uputno ostaviti samog na trojki i da se ne libi ići na ulaz i da zna podijelit dobar pas. Ne znam kakav mu je BB IQ ali čini mi se jedan interesantan igrač. Phoenix definitivno ima dubinu u rosteru kao možda ni jedna druga ekipa na barem četri od pet pozicija. Možda su i najtanji na dvojci s obzirom na formu Landrya ali ako procijene da im treba upgrade dok se ne vrati CP sigurno će razmotriti mogućnost da dovedu nekog bought-out igrača. Po meni su dovoljno duboki da do povratka Paula bez nekog dramaticnog pada u igri privedu regularnu sezonu kraju možda to neće biti spektakularno u odsutnosti Point Goda ali skoro sam siguran da će biti poprilicno efikasno.

Edited by bodo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

slusao podcast sada gde su uporedjivali igrace i birali koga bi radije imali u narednih pet godina:

 

tatum vs. booker

towns vs. davis

young vs mitchell

jokic vs embiid

simmons vs barnes

morant vs ball

morant vs mobley

mobley vs ball

cunningham vs edwards vs williamson

doncic vs antetokounmpo

sga vs brown

adebayo vs ayton 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...