Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

Opet nas je Memfis istresao iz gaca, izuzetno jebena druzina. Morantu zelim iz sveg srca da ostane zdrav i predvodi ovu generaciju Memfisa do lepih uspeha. Ima nesto u tom Memfisu, godinama premasuju ocekivanja i prave respektabilne timove, i tvrd su orah za svakoga.  

 

  Sto se tice lakersa da se i ne ponavljam vise, sta reci na prosloj utakmici 9 sada velikih 6 poena... Da mi vidimo moze li se ista igde ikako dobiti do trade deadlinea za ovu nesrecnu pojavu inace smo prdnuli u cabar sa sve hipoteticki zdravim Dejvisom...  Lillard bezveze traci vreme u Portlandu, pominju i neki shutdown do kraja sezone... nema potrebe za tim 😎

Link to comment
Share on other sites

@freethrow, igra dečko u svojoj brzini, pretnja je na sva tri nivoa a tehnika mu je relativno besprekorna. pri tome nije ni rupa u defanzivi, što je danas retkost za takav tip igrača. ne znam šta tu ima da se ne voli.

 

ne mogu svi da budu munje koje ubrzavaju od nula do 100 za sekund&kusur, a kao što vidimo (na mnogim primerima vrhunskih igrača ovog tipa), ni ne mora, ako imaš dovoljno skilla.

 

mislim, nisam u fazonu da te nešto posebno ubeđujem, niti mogu da garantujem da će biti jedan od boljih igrača u ligi (a mislim da hoće) ali mi se baš sviđa kako igra.

Link to comment
Share on other sites

Ma nemam ništa protiv, niti ga nešto hejtujem, i meni je ok kako igra, lepa kontrola tela, malo ružan ali stabilan šut. Imam utisak da mu je igra dosta posledica činjenice da je u Detroitu pa su braniči u fazonu da igraju pozzz odbranu (ono kad se digne ručica u visinu čela, na dva metra od šutera). Voleo bih da ga vidim u ekipi sa malo snažnijim ambicijama, poput Dalasa ili Denvera (ako mora na D) i da ga onda (pr)ocenim.

Link to comment
Share on other sites

napraviće mu pistonsi valjda ekipu.

 

još jedna stvar mi je očigledna prednost kod njega: na nekoj od prvih tekmi, kada su igrali protiv raptorsa, čuvale su ga one versatile aždaje, OG i scottie barnes, pošto te niže bekčiće vozi do samog koša i polaže bez problema. e sad, manjkavost te taktike je što je on i OGa i barnesa rešavao ispod obruča kombinacijom skilla i framea / visine.

 

i ovde na jazz highlightsima ga u izolaciji čuvaju isključivo krila i niski PFs, jer je prioritet zaštititi obruč a onda ima i više prostora za tricu.

 

jako nezgodan tip; nije flashy a zapravo sve zna & sve radnje radi.

Link to comment
Share on other sites

Just now, Dracarys said:

Nemam neko lepo mišljenje o Kejdu, jer ima samo 38% iz igre ili 46TS, čak je i Beret u prvoj sezoni imao bolje.

 

Videćemo u kojoj meri će popraviti procente, ima razloga za optimizam, jer slobodna bacanja izvodi lepo.

 

ma i šut za tri ima kontinuitet tj konstantnost, iako što kaže fritrou, nije lep za oko.

ne znam koji je ant edwards imao procenat sve do pred kraj rookie sezone, znam da je bio očajan.

 

rj barrett je igrač koji i dalje uči da šutira sa distance. takođe, on mora da bira svoje pozicije, uglavnom iz ćoškova.

rj barrett je igrač koji će možda da navežba šut odnekud, cunningham ima formu, njegovi procenti nemaju veze sa nekom eventualnom korekcijom, više sa ulaskom u ritam i kilometražom.

 

eto kad si pomenuo barretta - skoro sam gledao knickse protiv raptorsa; OG i barnes su uništili barretta na ulazu. jednostavno, RJ fura bully ball i za takve ima leka ako imaš pomenute igrače. cade cunningham rešava iste te igrače na skill, finte, igru leđima, hesi-moves koji se ni ne primete uvek ako nisi direktni čuvar.

 

to su te neke bodiroga-iteracija foritze.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ladno dobili Pistonsi, ja zaspao na poluvremenu, reko rešava ovo Jazz lagano čak i sa Hassanom (bože, koliko grozan igrač rečima Darka Plavšića) jer je gazio mučenog Lylesa, kad ono međutim. Valjda se i iz ovih utakmica sa kojih odsustvuje vidi koliko je Juti Gobert nezamenljiv, ne mora da da nijedan poen ni da uhvati nijedan skok, opet je korisniji od lažnog DD Hasana.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Chaos Is Me said:

Valjda se i iz ovih utakmica sa kojih odsustvuje vidi koliko je Juti Gobert nezamenljiv, ne mora da da nijedan poen ni da uhvati nijedan skok, opet je korisniji od lažnog DD Hasana.

 

što kažu, to je van diskusije činjenica. 

međutim, da ti gobert bude razlog poraza protiv pistonsa, koji imaju pomenutog lylesa i stewarta na centru & gomilu projekata generalno na terenu, je što kažu ameri somethin else.

 

conley, mitchell, babo, clarckson i ko već, da ne mogu da reše tekmu u kojoj imaju 20 razlike u prvom.

 

jazz je ekipa u koju nikada nemam poverenja & čini mi se da nikada nisu stigli na onaj nivo koji su imali protiv onih đorđo-wbrook-melo-adams thundersa.

čvrsti su oni, imaju pismene igrače, dva allstara ali nekako često uspeju da razočaraju, pogotovo u plejofu.

 

hajde ovde su se sigurno opustili ali ipak su imali celu poslednju četvrtinu da naprave nešto. pojma nemam.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

kako se vestbruk kvalitetno usrao na svoj legasi ovim dolaskom u lejkerse. u neku ruku mi je drago jer je karina od igraca, u drugu ruku ziv nisam sta cemo sa njim. jebenog pelinku treba silovati u uvo. 

izdrzite dragi moji napaceni lejkeri. posle kise dodje sunce. ne moze ovako doveka.

  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Shonewizard said:

 

Kako je ovo uopšte moguće?

Ostario je kao kornjaca i nema vise kondicije koja je potrebna za mikrokoncentraciju da namesti lepo ruku i izbacaj, a ovaj sut o tablu je specifican, pa bas izgleda ruzno kad promasi. 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, AgroLaki said:

Ostario je kao kornjaca i nema vise kondicije koja je potrebna za mikrokoncentraciju da namesti lepo ruku i izbacaj, a ovaj sut o tablu je specifican, pa bas izgleda ruzno kad promasi. 

 

Njemu je jedan od nadimaka kornjača, ali svakako nije baš da je ostario kao kornjača, jer su iste poznate po dugovečnosti. Pre će biti nešto propo kao... žeton/kauč/yugo itd

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...