Don Dusko Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 2 minutes ago, YAO said: Cist faul Kalinica. Ljudi su debili Bio je isto tako cist faul nad Kalinom pre minut pa jel su svirali? 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Jedu mi se go*na od "realnih" cigana 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 U ovako izjednacenoj utakmici sudjenje odnosi prevagu. Za ovih par minuta pregrst pogresnh sudijskih odluka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 I ovaj prekid će više njima odgovarati. Užasan im je bio napad i onda debili sa tribina odluče da uzmu stvari u svoje ruke. Isprazniće halu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Jedan Lessort bi Zvezdu lagano doveo do pobede večeras, ali je 50 000 € više od ponudjene svote tada bllo neprihvatljivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 1 minute ago, Golijat said: Nije bio faul Kaline, nemoj da dodajes bezveze... Ovo je rezultat toga kad se karte dele. Pola od ovih ne dolaze na utakmice tokom sezone, i sad su dosli da se poseru. Kamera jr uhvatila svakog govnara, hapsi to Kako nije bio faul Kaline, dajte ljudi malo realnosti. Ako su nas oštetili u dve situacije, nemoramo da izmišljamo još tri kako bi povečavali utisak kako smo pokradeni. Ok, moglo je na drugoj strani da bude and one za Kalinu, ali kriterijum je celu utakmicu da se dozvoljava kontakt. Dal je bila nesportska Lessorta neznam. Ja sam siguran da ga nije sapleo namerno. Sad dal je to važno ili nije u ovoj situaciji, bi nam verovatno bolje objasnio @drakon1 ili @Sharp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Mi nismo ni imali prilike da vidimo kako nam ekipa danas izgleda u najjačem sastavu. Sa Kalinom na terenu smo dobro izgledali iskreno. I u prvoj i u trećoj četvrtini smo otvorili sa gvozdenom odbranom. U prvoj otvorili sa 6 0, u drugoj sa 6 2. I to je to što smo igrali u ful sastavu. Kako pa možemo da izgledamo bez go to i najbitnijeg igrača? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Jedan lesor je napravio korake u ovoj seriji makar 10 puta, svirani su mu cirka 0 puta. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 korektno sudjenje u 1p, i onda jedno 4-5 losih odluka za redom u 3. cetvrtini ne znam jbg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Cak i pre 4 Kaline mislim da covek pravj ocigledne korake kada se okrenuo i zabio i nekog naseg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Sudije kolika god da su stoka i koliko god da nekad favorizuju drugu ekipu ne možemo ih zbog toga objesiti u hali. Povučeš ekipu sa parketa i prekineš utakmicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Pitanje je da l će se ovo završiti večeras. Pred praznim tribinama možda ako Radonjićev uticaj nadvlada Čovićev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Ovi heroji sa bacanjem novcica na sudije su... Majke mi, postenije da neko uleti i nabode sudiju, ali za to treba imati onu stvar. No, stara prica, da snime jednog koji baca i kazne ga, da vidimo ko bi sledeci...ali nista od toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Koliko glup potez Kalinica. Potez koji je resio seriju, a imali smo solidan momentum. Boltauzer sa onim cirkuskim napustanjem terena u trecoj lukavo pripremio teren ovim smradovima da divljaju u petoj, pa da se isto tako povuku cim dobiju zasluzenu porciju sa tribina. Kako boli sad onih 20.000 dinara, za koliko je Lesor bio preskup. Jel ovo prazne citavu halu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Prvo poluvreme drugi faul Kalini umesto Voltersu, a sada 4-5 odluka na nasu stetu. Sada treba samo jos jace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Nadam se barem da je neko od sudija stvarno povredjen, da ne bude tresla se gora rodio se miš. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Ima li ovde policije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Nikada nisam gledao ovakvo drsko navlačenje za protivnički tim od kada pratim košarku. Tri kontre presečene faulovima s leđa, 0 namernih. Ološ. 14 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Obezbedjenje, zandarmerija? Ovo je sramota. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Prazni se cela hala, tesko da se moze dobiti tako utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Kurir pise da se nece nastavljati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Droljice jedne slovenac i ova dva smrada , kada im neko bude odvalio zube pocece da sude kako treba. Ovo vise nije tendenciozno sudjenje, ovo je kradja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 1 minute ago, Igor_ said: Cak i pre 4 Kaline mislim da covek pravj ocigledne korake kada se okrenuo i zabio i nekog naseg. Subjektivni osecaj mi je da su napravili barem 5 puta korake danas, a svirano ih je ukupno 0. Nama u trecem mecu nema sta nisu svirali za korake, ja sam jedva i na usporenim snimcima mogao da provalim jesu li bili ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 (edited) Saplitanje Davidovca s ledja nije nesportski faul ej bree.. To su dva bacanja i lopta sa strane, bukvalno nam ubili momentum time Edited June 6, 2022 by necke 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Kako su nasi nasjeli jujujuju, nevjera. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts