fradler Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Ladno citavu halu prazni olos smrdljivi. Nadam se da se necemo ni vracati na parket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Jedno je pritisak na sudije a drugo konstantno gađanje istih. Naravno imaju vetar u leđa ove sezone to je baš vidljivo ali i mi im se nameštamo na zicer raznim glupostima. Kad nisu ispraznili ceo pionir u trecoj ne treba da nastavimo ako isprazne sad dvoranu. Neka dobiju sluzbeno 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Ovo sad njima više odgovara jer će isprazniti halu. Mada smo mi igrali očajno sve vreme, sem početnih minut-dva... Kalina pregoreo totalno, nema raspoloženog igrača što se šuta tiče... Suđenje u 3/4 je sa jasnom namerom da nas oštete, šta god ko pričao... ono je bila nesportska ko vrata i smrad ladno sudi običan faul posle gledanja snimka... bukvalno su jedva čekali da se ovo desi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Ja ne bih vracao ekipu, nek pisu 0:20 ako smeju i cao. Jedini koraci svirani su mucenom Smailagicu, njega izgleda ne gotive. Ostali nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Jedno je pritisak na sudije a drugo konstantno gađanje istih. Naravno imaju vetar u leđa ove sezone to je baš vidljivo ali i mi im se nameštamo na zicer raznim glupostima. Kad nisu ispraznili ceo pionir u trecoj ne treba da nastavimo ako isprazne sad dvoranu. Neka dobiju sluzbeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 1 minute ago, СтелаРоса said: Subjektivni osecaj mi je da su napravili barem 5 puta korake danas, a svirano ih je ukupno 0. Nama u trecem mecu nema sta nisu svirali za korake, ja sam jedva i na usporenim snimcima mogao da provalim jesu li bili ili ne. Svirano Smajlagiću jednom. Užasne su sudije. Čak ovo jeste faul Kaline, ali kriterijum je užasan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Uf, divota od kosarke Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Sramotna uloga sudija u celoj seriji Ekspertize, k.rci, palci Ko da imas nesto ako je dobijes Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Ako se igrači vrate na teren onda stvarno i zaslužuju da ih sudije kecaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 4 minutes ago, K.Dot said: Nadam se barem da je neko od sudija stvarno povredjen, da ne bude tresla se gora rodio se miš. hahaahahahhahahahahaahahah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 (edited) Sreca pustili Jokica, da pogledamo malo i lepote kosarke. Edited June 6, 2022 by Kooineeperk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Just now, K.Dot said: Ako se igrači vrate na teren onda stvarno i zaslužuju da ih sudije kecaju. Ako se ne vrate onda ćemo naredne sezone igrati u ABA ligi 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Izuzetno tendenciozno i sa namjerom. Ne postoji drugi naziv za ove sudijske bravure. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Izbacivao bi ih ovako svaku utakmicu. Mada ne znaju oni za sramotu. Kakav polusvet, ne znaju da se ponasaju nigde. Zao mi je pristojnih ljudi koji su kao i uvek u velikoj vecini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Govna smrdljiva, na trecoj utakmicu su bili topovski udari, mini bombe, upaljaci, telefoni, sudija dobio po glavi, teren bi klizaliste pa se nije praznila cela hala. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Jebo ih prvovenčani što im je obećao titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Ok, stvarno mislim da se ne bi trebalo vraćati na utakmicu po cijenu gubitka EL. Nećemo propasti ako odmorimo malo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagiaMiZet Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Ja ne znam kakva reakcija je trebala da se ocekuje. Neka sudije naprave par krucijalnih gresaka, zavrsi se utakmica, grobari osvoje titulu, odu u EL, a mi se zalimo, trazimo ekspertizu ili sta god i onda sta? Bude, mozda, sudija kaznjen, ovi igraju EL, mi EC i puj pike ne vazi. Ono ne sviranje nesportske je velika sramotaa, a ovoliko koraka koliko su Lesoru oprostili su oprali svaki korak koji je Billy Beron napravio (i to je bio KLS a ne ABA koja ima dosta veci znacaj). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Komentari u prvom poluvremenu - objektivna kritika naše vrlo loše igre -da bi se onda prešlo na traženje krivca u sudijama - malo doslednosti. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 1 minute ago, Bode said: Izbacivao bi ih ovako svaku utakmicu. Mada ne znaju oni za sramotu. Kakav polusvet, ne znaju da se ponasaju nigde. Zao mi je pristojnih ljudi koji su kao i uvek u velikoj vecini. U redu je paritzanovac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Ali bajca izaso na teren, iskoristio svojih 2 minuta slave, dize ruke i peva nesto. Bravo faca si, utegle ti se teksas bermude u stomak, gnomu jedan. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 7 minutes ago, K.Dot said: Nadam se barem da je neko od sudija stvarno povredjen, da ne bude tresla se gora rodio se miš. Zar je bilo sta vrednije od zdravlja bilo kog coveka? Nemoj tako pisati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Zanimljivo kakvi su kriterijumi za sve izmedju ove 2 strane. Jednoj praznis halu tj deo navijaca u 39 a 2 ekipi na poluvremenu. Pa kriterijum dosudjivanja faulova.... Jbg ako sudite sudite sve a ne 1 strani ovako a 2 onako... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 6 minutes ago, Laki21 said: Nikada nisam gledao ovakvo drsko navlačenje za protivnički tim od kada pratim košarku. Tri kontre presečene faulovima s leđa, 0 namernih. Ološ. Meni je ono Smajlagicevo bilo najblize nesportskoj. Ovo Lessortovo izgleda vise kao nespretno. Kao i onaj lakat u (pret)prosloj utakmici. Kao i koraci. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Ja sam izasao iz hale pri drugom prekidu i zaputio se kuci. Previse volim ovaj klub pa sam dosao vcrs, isao i na onaj trening, ali sve manje imam stomak za ova sranja. Pun mi je vise kurac sudija diletanata, stoke na tribinama, Covica,Ostoje, saopstenja,ekspertiza i svih gluposti koje idu uz to. Zgadili su mi kosarku u ovoj seriji 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts