propolis Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Meni šteta za Uniks koji je pokidao sezonu,a za sve ostale koji su ispali ili ušli na F4 mi je svejedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Pirejci na mišiće i dobar domaći teren dođoše na F4 u Beograd. Dobro je da će biti i nešto publike u Areni a i ugostitelji da malo zarade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Za koga ona navija ccccc ... Dobar joj grb na masci... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Steta za celavu prevaru, pokidali su drugi deo sezone.Umalo da sve sto je nama bilo skart, odvede ekipe do kraja, mozda jos jedan dokaz da smo prilicno kratkovid klub. James mi je odvratan, ali mi je Olimpijakos odvratniji, bas nisam znao za koga da navijam... Na F4, tipujem na Real, iako je pre 20 dana to delovalo kao tezak SF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 4, 2022 Author Share Posted May 4, 2022 Ja ću bome navijati za Oly na F4. Skroz gotivna ekipa. 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Ne mogu kao kršteni semenkar da navijam za Barcokasov Olimpijakos ali moram priznati da su večeras i pored jurnjave za Monakom izgledali prilično pismeno. Na svaku distancu koju bi napravio Monako, neko bi preuzeo inicijativu i povukao tim: prvo ono ludilo mini Šeka koji je imao samo jedan promašaj uz 18 poena i sprečio da sve bude gotovo na poluvremenu... hladnokrvnost Wolkota koji je na postavljenu i jaku odbranu izmislio 5-6 poena na isteku napada, Dorsi i Vezenkov su isporučili kada je trebalo...sve.dok na kraju Slukas nije rekao: ,,ok, odavde ja preuzimam''. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 12 hours ago, propolis said: Meni šteta za Uniks koji je pokidao sezonu,a za sve ostale koji su ispali ili ušli na F4 mi je svejedno. Meni i za Zenit, prošle godine im je izmakao F4 ali ove su stvarno mogli da se plasiraju. Ali prokleti rat, jbg. Žao mi je malo i Armanija, naišli su na nagaznu minu Efes plus problemi sa koronom i povredama. Ovo je baš mogla biti paklena sezona, ovako zalutali Maccabi, pa duel 2 granična top8 tima Oli i Monaco, pa Bayern koji je skupo prodao kožu ali na njihovom mjestu je lako mogao da bude neki Efes ili Unics. Šteta baš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Po cemu je Olympiacos granicna top8 ekipa? Bili su ispred svih Rusa na tabeli i nikoga nisu preskocili. Ono sinoc je jedna od najboljih majstorica u Evropi u novijoj istoriji EL. 14 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Samo da gospodin Laso dobije litvanskog klosara koji vodi ekipu Barselone 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 James je u poslednje tri utakmice serije šutirao trojke ukupno 4/26, tj 15%. Sramota za amatera a ne nekog ko pretenduje da budi glavni bek takmičenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 (edited) 10 minutes ago, Romantik said: James je u poslednje tri utakmice serije šutirao trojke ukupno 4/26, tj 15%. Sramota za amatera a ne nekog ko pretenduje da budi glavni bek takmičenja. Kompletna timska odbrana Olimpijakosa je do te mere bila posvećena i organizovana za Džejmsa, da većina EL bekova u susretu sa takvom odbranom uopšte ne bi mogla da uputi šut na koš, a ne da ima puno bolji %. Jako mali % šuteva bi mogao da se svrsta u otvorene, uglavnom je uzimao šuteve kada nisu mogli da iskreiraju ništa normalno. Uostalom, bacio 10 asistencija, a izgubio je samo 2 lopte. Slažem se da je to slab %, ali čovek je izginuo na terenu. Ali opet ne znam ko bi u Evropi mogao puno bolje, možda Larkin i to je to. 1 hour ago, Del Piero said: Po cemu je Olympiacos granicna top8 ekipa? Bili su ispred svih Rusa na tabeli i nikoga nisu preskocili. Ono sinoc je jedna od najboljih majstorica u Evropi u novijoj istoriji EL. Pa lupetanje klasično, ljudi su bili na 2 pobede od prvoplasirane Barse, od koje su uzgred, u gostima izgubili 1 razlike. Cele sezone igraju odlično. Edited May 5, 2022 by realno *w 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 4 hours ago, Del Piero said: Po cemu je Olympiacos granicna top8 ekipa? Bili su ispred svih Rusa na tabeli i nikoga nisu preskocili. Ono sinoc je jedna od najboljih majstorica u Evropi u novijoj istoriji EL. Meni je najjača serija i majstorica bila u sezoni 2011/2012 Pao vs. Makabi, Žoc vs. Blat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 5, 2022 Author Share Posted May 5, 2022 Olimpijakos svakako nije napadački najpotentnija ekipa EL i ne može da se meri sa Barsom i Efesom u tom segmentu, ali daleko su oni od neke hrkljušijade, imaju i umetnika i krvavih kolena, i bekova i centara sa finom tehnikom. Meni je čak i Barcokas gotivac, deluje mi da će ga svakog momenta udariti šlog, nekako izgleda nezdravo. Nije baš Laso nivo gospoštine, ali nije ni ova infarkt škola Žoca i Šarasa. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 6, 2022 Author Share Posted May 6, 2022 Jbte, ja nisam ni imao pojma da su karte za F4 u prodaji, a izgleda da su već sve rasprodate https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/fajnal-for-u-beogradu-rasprodat-za-manje-od-24-casa/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 2 hours ago, Chaos Is Me said: Jbte, ja nisam ni imao pojma da su karte za F4 u prodaji, a izgleda da su već sve rasprodate https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/fajnal-for-u-beogradu-rasprodat-za-manje-od-24-casa/ Javili su i na Eurohoops-u da su rasprodate karte, a realno Grcima (Olimpijakos) i Turcima (Efes) smo bas blizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Ja sam dobio karte na poklon, kad je bila ona prve predrezervacija ili kako su to već nazvali. I rekli su mi da su tog prvog dana karte nestajale neverovatnom brzinom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Ja sam mislio da idem ali bojkotujem zbog plasmana crveno-belih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strah od vozova Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Jel se zna koje su cene karata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 https://www.viagogo.com/rs/Euroleague-Basketball-Final-Four-Tickets/E-10231019?qty=1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 6, 2022 Author Share Posted May 6, 2022 Ostala su neka mesta u gornjem prstenu za nekih 550e pa naviše. Ne mogu da se setim koliko sam plaćao kad je prošli put bio F4 u Beogradu al mislim da je bilo oko 150e za oba dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strah od vozova Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Jel ja dobro kapiram ove cene ili je stvarno cena jednog mesta za nivo 400, 67000 i vise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Hahah ludilo donji nivo 1000e karta i to na ćošku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts