Jump to content

Premier League 2021/22  

64 members have voted

1. 1. Ko osvaja titulu?

2. 2. Za koga navijate?

Recommended Posts

Posted
Po meni drugi gol nije regularan, ali valjda ovi iz VARa bolje znaju.
Faul nad golmanom? Po meni se to trebalo svirati.

Sent from my JAT-L29 using Tapatalk

• Like 1
Posted
Just now, Lineker said:

Faul nad golmanom? Po meni se to trebalo svirati.

Sent from my JAT-L29 using Tapatalk

Ma da, klasično drzanje. Ne znam kako je ovo moglo da prođe pored VARa.

• Like 1
Posted

Fina pobjeda za Brentford na debiju u PL. Hrabro su odigrali i zasluženo došli do 3 boda. 

Arsenal bi se u ovom sastavu koji je istrčao večeras vjerovatno borio za opstanak u ligu. Biće sigurno bolje kad se vrate nosioci, ali generalno je to dosta tanko. Još jedna sezona koju su pojeli skakavci.

Posted
38 minutes ago, Don Juan said:

Ma da, klasično drzanje. Ne znam kako je ovo moglo da prođe pored VARa.

Stvarno strasno da ono nije svirano kao faul ali isto tako nije bilo sanse da ono VAR preinaci jer bi odmah krenule price o VAR-u i kako unistava igru a tek prvi mec u sezoni… ovako, glavni sudija nije video, igraaaaj.

Posted

Pa dobro, da je tu bio Luis zabio bi gol u svoju mrezu ili napravio penal. Dajte coveku barem koju utakmicu da se uigra. I megvajer je pravio takve greske u Unitedu.

Posted

Opet prvo kolo Noric i Liverpul kao pre 2 sezone. Ocekujem opet goleadu, a bice interesantno videti da li Tsimikas upisuje prvi start ili ce Milner pokriti tu poziciju. Bilo bi fer pustiti Grka i pruziti mu priliku dok se ne oporavi Robertson jer ako se do sad nije uklopio trebalo je da nadju zamenu za ovu sezonu. Alkantara verovatno ne startuje, Henderson mozda, Vajnaldum otisao, pitanje je na sta ce liciti vezni red. Jones 100% van sastava. Doduse, kada je Fabinjo na svojoj poziciji sve je lakse. Minamino je odradio dobre pripreme i mozda je sad prilika da pokaze bolju igru u PL. 

Posted

29 minutes ago, sonder said:

Opet prvo kolo Noric i Liverpul kao pre 2 sezone. Ocekujem opet goleadu, a bice interesantno videti da li Tsimikas upisuje prvi start ili ce Milner pokriti tu poziciju. Bilo bi fer pustiti Grka i pruziti mu priliku dok se ne oporavi Robertson jer ako se do sad nije uklopio trebalo je da nadju zamenu za ovu sezonu. Alkantara verovatno ne startuje, Henderson mozda, Vajnaldum otisao, pitanje je na sta ce liciti vezni red. Jones 100% van sastava. Doduse, kada je Fabinjo na svojoj poziciji sve je lakse. Minamino je odradio dobre pripreme i mozda je sad prilika da pokaze bolju igru u PL. 

• Ha-ha 2
Posted

Ali mrtvi Arsenal, tacno sam znao da ce uci u sezonu ovako kljakavo i da ce opet biti borba za 10. mesto.

Meni je James delovao dosta ozbiljnije pre dve godine, ali da, sad je tankosava bas, ne znam do cega je. 

Posted
12 minutes ago, Betolingar Misdongard said:

James je zato igrač za donji dio PL.

Lik je presmijesan, ima tu brzinu i nista drugo a umislio da je Ronaldo ili Messi pa puca kad god pridje golu, ne bi mami dodao. Sjebao je bar 4 ako ne i 5 odlicnih sansi

Posted
4 minutes ago, Miki28 said:

Rekli su da se vise nece svirati milimetarski ofsajdi ove sezone kao sto je prosle sezone. 

Teško da je bio milimetarski, ali nije ni bitno. Samo ono sinoć i ovo danas, pa čovek se zapita šta će biti u situacijama kada zaista bude bilo bitno.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...