Jump to content

sonder

Član foruma
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sonder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Iskreno mene nikad nije brinulo to sto je sebican, jeste da sam mnogo puta ispizdeo zbog toga, ali ima i mnogo trenutaka kada je davao golove ni iz cega. Igracu kome donosi 20+ golova u sezoni ne moze se bilo sta zameriti. 🙂 Jednostavno je tip koji ima fokus samo na gol kada je u prilici i nista drugo mu ne odvraca paznju.
  2. Dve asistencije i gol, mada je Krul ovde morao bolje.
  3. Dobro poluvreme. Gol ispao nekako slucajno, mada je Salah verujem instinktivno dodao, a Zota ove situacije ne masi. Igrac koji cini mi se do sad ni jedan zicer u Liverpulu nije promasio. Keita dobro pritiska na sredini i nadoknadjuje nedostatak Fabinja, Milner zaradio glup karton i valjda ce ga zameniti Brazilac, Tsimikas nesiguran u odbrani i lako ga je proci. Situacija gde ga igrac Norica lomi na najjeftiniju foru ne sme da prodje u PL, mogu zamisliti sta ce mu raditi jaci igraci ako ne bude zesci u duelima. Uz to imao i gresku u dodavanju gde je stvorio sansu za Kantvela. Ox neprimetan u napadu, trebalo je prihvatiti i manji novac za njega i naci adekvatnu zamenu.
  4. Opet prvo kolo Noric i Liverpul kao pre 2 sezone. Ocekujem opet goleadu, a bice interesantno videti da li Tsimikas upisuje prvi start ili ce Milner pokriti tu poziciju. Bilo bi fer pustiti Grka i pruziti mu priliku dok se ne oporavi Robertson jer ako se do sad nije uklopio trebalo je da nadju zamenu za ovu sezonu. Alkantara verovatno ne startuje, Henderson mozda, Vajnaldum otisao, pitanje je na sta ce liciti vezni red. Jones 100% van sastava. Doduse, kada je Fabinjo na svojoj poziciji sve je lakse. Minamino je odradio dobre pripreme i mozda je sad prilika da pokaze bolju igru u PL.
×
×
  • Create New...