Don Juan Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Kakva drama na meču Kanada - Švedska 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 2-2 posle 10 penala, solidno Umuljase ga jedva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belodedic Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Koliko samo puca od samopouzdanja kanadski golman (golmanka?) pre izvodjenja penala. Kez od uva do uva. I protiv Brazila u cetvrtfinalu su prosle na penale na slican fazon. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 4 hours ago, Del Piero said: 2-2 posle 10 penala, solidno Umuljase ga jedva Ja kad sam procitao ovo, razumeo sam da je 2:2 posle 10 serija i morao sam da upalim reprizu da vidim taj fijasko od izvodjenja. Na kraju sam se iznenadio kada se zavrsilo u sestoj seriji. 😄 Steta za Svedjanke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 2 minutes ago, Darth Steva said: Steta za Svedjanke 😩 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 (edited) Gooool, 1-1 Sjajna utakmica. Strašna utakmica i strašan tempo, Brazil je mogao da reši meč da su dali penal, na kraju 2 prečke Španije. Za sada Brazil bolji u produžecima. Edited August 7, 2021 by Oi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 Malkoooom, kakav sprint! Neverovatnooo, gaziiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Bravo za Brazilce, bolji taman za toliko! Odlična utakmica. :) Odbranjena zlatna medalja iz Rija. 🙌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Dani Alveš, najtrofejniji fudbaler svih vremena... 6 x La Liga 5 x Španski Superkup 4 x Superkup 3 x LŠ 3 x Svetski kup 2 x Copa Amerika 2 x UEFA Kup 2 x Liga 1 2 x Kup Konfederacija 2 x Francuski Superkup 1 x Serija A 1x Italijanski kup + zlatna medalja na OI 🙌 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 (edited) Baš sam došao na ovaj topik da napišem nešto u vezi Alvesa. Prije dvije je uzeo Kopa Ameriku, sa 36 godina na leđima je bio jedan od najboljih igrača Brazila. Dvije godine nakon toga sa 38 godina uzima i zlato na OI. Nevjerovatna karijera kad se sve sabere, za mene je on sigurno top5 igrač u istoriji fudbala na svojoj poziciji. Edited August 8, 2021 by Betolingar Misdongard 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 9, 2021 Author Share Posted August 9, 2021 I onda neko kaže nije bitno učestvovati na OI i pogledaš Danija Alveša koji igra fudbal koji zaista nije na nivou nijednog ekipnog sporta. Kakva požrtvovanost i ljubav prema reprezentaciji, svaka čast majstore. Kakav bi šlag na tortu bio da uzme SP u Kataru, jedino mu to nedostaje, koliko sam shvatio najavio je da će igrati. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 20 hours ago, Betolingar Misdongard said: Baš sam došao na ovaj topik da napišem nešto u vezi Alvesa. Prije dvije je uzeo Kopa Ameriku, sa 36 godina na leđima je bio jedan od najboljih igrača Brazila. Dvije godine nakon toga sa 38 godina uzima i zlato na OI. Nevjerovatna karijera kad se sve sabere, za mene je on sigurno top5 igrač u istoriji fudbala na svojoj poziciji. Slažem se u potpunosti. Zamalo sam te preduhitrila, meni ovo iskoči na tviteru - neko je izlistao sve što je osvojio - pa rekoh da podelim. :) Ma legenda fudbala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts